אנשים, שאלה

Ran-182

New member
אנשים, שאלה

אתם מנגנים על משהו? ואם כן על מה וכמה זמן? (סתם סקר בשביל הגיבוש
) אני על גיטרה, השנה זאת השנה הרביעית שלי ולפני שנתיים עברתי לחשמלית. לפני שלושה חודשים קניתי חשמלית חדשה, FENDER.

nana17

New member
../images/Emo8.gif

אני רוצה להתחיל שיערי גיטרה אני חולה על הכלי הזה!!!! ננה

Tangled_Heart

New member
גיטרה זה מגניב : )

גם אני מנגנת... אממ, שנה בערך, על קלאסית (בתקווה לעבור לחשמלית), ספרדית. באיזה צבע הפנדר שלך?

איזה כיף לך!!!!!!!!!!

אני מתה ללמוד לנגן על תופים!!!!!!! איזה חבל שלא ירשו לי להחזיק מערכת תופים בבית!! אווווווווף! TaLi

Ran-182

New member
חבר שלי גם מנגן על תופים

ועוד חבר שלי על בס. יש לנו להקה. הקקי המנודה
הפנדר שלי, צבעים כחול ולבן, והצוואר כזה צבע טיבעי של עץ

vanaNIRvana

New member
יש בעיה!!!!

השם הזה לא קבוע אבל אולי נחליט להשאיר אותו ושניהיה מפורסמים בכלמ העולם כמו יוזלס אז מה תגיד!!!!!

HelloweeN

New member
אמממ...

אפשר להגיד שההורים שלך צודקים קצת... זה באמת עושה אחוש רעש, ממש גן חיות בבית... ולי יש עוד דירה! אבל הצלחתי בסופו של דבר לשכנע את הורי.. וחוץ מזה יש לי בבית מערכת (CUSTUM) מיוחדת עם גדלים מוקטנים, די קומפקטית, ככה שהיא לא עושה ממש הרבה רעש... אבל המחיר שלה בהחלט עושה רעש. איזה דגם פנדר יש לך ?

chase

New member
בחיים לא!!! ../images/Emo5.gif

אני שונא כלי נגינה!!!! זה לא שאני לא אוהב מוסיקה, להפך אני מאוד אוהב, אבל ללמוד לנגן ולהתאמן על כלי נגינה זה סיוט!!!אני הייתי שמה ולא רק פעם אחת. אני בחיים שלי לא ינסה לנגן שוב, אבל כל אלה שמנגנים, אם אתם נהנים מזה אז תמשיכו.

roychu

New member
אני רק מתחיל

עוד איזה שלושה חודשים לנגן על תופים, זה נראה כזה דבר כיף! להשתולל ככה על המערכת... לדפוק ת´ראש (לא במובן הזה) קיצר, זה הכלי הכי טוב בעולם, אחרי פטיפון של סקראצ´ינג כמובן

ofir_einhorn

New member
אני מנגן....

שמע זה חרא של כלי ניגנתי עליו שנה וברחתי מזה בהתחלה זה כיף אבל אח"כ זה פשוט חרא זה כל הזמן אותו דבר רק כמה שינוים פו סנר שם הייאט זה לא שירים אח"כ זה פשוט נימאס עכשין אני מתחיל לנגן בגיטרה יש לה קלאסית אדמירה ספרדייה

HelloweeN

New member
אז אתה טיפש, מה אני אגיד לך ?

אני מנגן כבר 4 שנים, ולא משעמם לי. יש אין סוף דברים ללמוד.

Josie

New member
אני גם על גיטרה../images/Emo110.gif

אבל אני רק מתחילה... השאיפה של חיי היא לנגן ביום שמיניות בבית ספר שלי... מפגר (אבל אופטימי)... קצת מטומטם, אבל תמיד רציתי לנגן בלהקה של הבית ספר שלי, אבל אני רק בהתחלה. ועוד חלום, שהוא מובן מאליו - לדעת לנגן בגיטרה חשמלית וללוות את טום בהופעה... אוף אני מה זה חולה
יוצאת לי נזלת מהעין...

למעלה