אנשים! שאלה

אמברוש

New member
כן.. ראיתי את רשימת המועמדים...

חבל... אני מקווה שאחד הסרטים החדשים שלה ייצא לפני הכרזת המועמדים לאוסקר כדי שאולי היא תהיה מועמדת..

GALCLASSA

New member
לא... זה לא יקרה

כל סרט שיוצא מינואר הוא לאוסקר הבא ... ינואר עוד שבועיים :) שנה הבאה נקווה...

shiray

New member
כן..

בשנים האחרונות זה מוזר פתאום שיש טקס פרסים חשוב, וניקול, או אחד הסרטים שלה, אל שם בכלל...

אמברוש

New member
אהה.. לדעתי שנת 2005 לא הייתה משו

בשביל ניקול מבחינה מקצועית.. שנת 2006 תהיה הרבה יותר טובה..

אמברוש

New member
אופפפ זה מבעס שהיא לא תהיה מועמדת

השנה לגולדן גלוב!!! ועד שנה הבאה זה מלא זמן........ אני פשוט רגילה לראות אותה מועמדת בטקסים האלה כל הזמן וזה ממש מוזר....

shiray

New member
בעיקר בגלובוס...

ששם ממש אוהבים אותה. אבל אין מה לעשות- השנה לא הייתה לה הופיהע שהצדיקה מועמדות... מה שאומר שהשנה אני אתעניין די רק בקטגוריות בטלוויזיה (עקרות בית נואשות ומרשה!)

אמברוש

New member
חחח כן דווקא אני אוהבת את טרי!

גם את מרשה... סוף סוף איווה לנגוריה קיבלה מועמדות! איזה חמודה היא! אני מתה שהעונה השנייה תגיע לארץ כבר! כי אני לא רואה אותה דרך המחשב כמו כולם..

ערן1987

New member
עזבי את מרשה

מארי-לואיס פרקר היא ה-דבר כרגע.. בגללה אני מוכן להתחיל לעשן סמים

Kidmaniac Liron

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני מתה על מרשה קרוס, אבל גם ככה אין לה סיכוי לזכות (פאקינג פליסיטי) וגם ככה DHW כ"כ גרועה בעונה השנייה שלא מגיע להם. לעומת זאת, מארי לואיס פרקר ענקית!!!!!!!! (וגם אליזבת פרקינס)

ערן1987

New member
לא יצא לי לראות את העונה ה-2

מצד שני,ראיתי בערך חצי מה-1(ו"תודה" לצבא) ואני חושב שי לאליזבת סיכוי לזכות,בטקסי פרסים וכדומה אוהבים דמויות מוזרות כמו שלה(וכמו של מארשה)

liat tal

New member
אחחח הלוואי

אני מתגעגעת לכל המתח והצפייה שלפני, חחח ולהעביר פה כמה שעות בלילה מחורפנות לגמרי

ערן1987

New member
זה די בטוח שהיא תקבל

גם דרמה,גם ביוגרפיה על צלמת מוערכת ומצליחה וגם(אם אני לא טועה) מוות של אותה צלמת בחיים(לפני הרבה שנים).. זה אפילו מועמדות לאוסקר

למעלה