אנשים שאלה....

ReUtOoS

New member
אנשים שאלה....

אני יחסית חדשה בתנועה:) תוכלו לספר לי קצת על מה קורה בתל חי...כאילו מה עושים פרטים וזה... וסתם לדבר? מחכה לתשובות...

Time2timE

New member
עושים כיף../images/Emo9.gif

ומעו"ז הרצליה לוקח מקום ראשון (שנה שעברה- מורל) למרות שהוא הכי קטן

ReUtOoS

New member
חח....פרטו לי...

חחח...תפרטו לי יותר מה קורה... ולמה רק טל עונה?...בלי להעליב טל'וש...את יודעת שאני אוהבת אותך.. אבל את טל אני כבר מכירה טוב מאוד מהמעו"ז שלי.. =))

Time2timE

New member
השתלטתי על הפורום. זה לא ברור?

משה יכול להעביר לי את המפתחות כבר עכשיו.

gdog

New member
תעשו לי טובה..לא בית שמש,ולא הרצליה

יקחו השנה את הפרס.... כי מעלה שומרון מקום ראשון!!!! חי חי חי... ולשאלתך רעות... עושים צעדה,לא רצינית מדי...פשוט גוררים את החניכים איתך..
אחרי זה נוסעים קצת..עושים טקס..חוזרים הביתה.. no biggy... אה,ושנה שעברה גם פיצלו את המדריכים מהחניכים...ככה שהיה איזה שעה שהמדריכים הלכו לקבל הרצאה..ואז חזרו.... נ.ב הרצאה=
אל תעשו עוד אחת..או לפחות לא משהו כ"כ לא רציני... happy day G-dog

R o t e m O p

New member
תיקון קל

השנה יש צעדה רצינית עד רחבת תל-חי היא תמשך כ-3 שעות עם עצירות וכו' אבל השנה זה יהיה משהו רציני... (ותודה לאורן שגרר אותי עד ברקן בשביל שאני אוכל לשמוע את הפרטים האלה. לא נורא...לפחות החזיר אותי עד הבית...למרות שבהתחלה לא כל כך התחשק לו אז ח"ח לאורן
)

Time2timE

New member
דווקא כשהתכוונתי לומר לרעות

שבית"ר זה לא ביצפר, מקסימום הולכים שעה וחצי ואת השאר נוסעים באוטובוס עם אפשרות להכיר אנשים מחו"ל, אתם באים עם כל החידושים של השנה ומכים איתם בפרצוף שלי. תמשיכו. זה לא שהושפלתי עד עפר, נכון?

למעלה