שלום, טוב אז יש לי שאלה והיא הולכת ככה... אחרי סקס מה אתם מעדיפים לרוץ למקלחת או להמשיך לשכב ולהתחבק?! עוד שאלה דיבורים אחרי סקס?! מה דעתכם? תודה לכול מי שעונה שלכם שירן
אחרי סקס רצים למקלחת לעוד סיבוב (כדאי כמובן לבדוק שאין אף אחד בבית) אם יש מישהו בבית וזה לא אפשרי אז כדאי להישאר מחובקים במיטה בכל מקרה רצוי להשאר ביחד אחרי הסקס זה הרבה יותר כיף. ולשאלה השניה דיבורים אחרי סקס יכולים להיות כיף ויכוליםפ להיות באסה אמיתית! ולכן ממולץ בחום לראות מה מצב הרוח של בן הזוג אם מתפתחת שיחה אז לזרום איתה אבל אם אתם רואים שבן הזוג סתם מנסה להתכרבל בשקט את תתכרבלו איתו. מהר מאוד תשכחו על מה בכלל רציתם לדבר... צ ' ו פ י א נ י א ו ה ב א ו ת ך ! ! ! ! ! !
ומה עם הרעיון של אחרי סקס ללכת להתקלח ביחד? זה הכל תלוי, לפעמים הכי כיף זה להתכרבל, להתנשק. לפעמים הפתרון הכי טוב זה ללכת להתקלח, תלוי עד כמה מלוכלכך זה היה.
אני מעדיף ללכת... סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם מה הקטע הזה להתקלח אחרי סקס? כאילו זה משהו טמא? בגלל שאני משקיע המון אנרגיה באקט עצמו (אני בכושר!!!!) אז אני פשוט נשכב על הגב ומחכה שהיא תפנק אותי ותלטף אותי ותגיד "ואוווו היה שווה!"
אהמממ.... האמת שזה ממש ממש ממש תלוי בפרטנר כי זה גם תלוי במה שהוא רוצה ואיך הסקס היה (עד כמה מזיעים אחרי שזה נגמר) אבל כעיקרון בד"כ הוא שוכב עליי עוד כמה דקות אחרי שגמר ואז אנחנו רצים למקלחת... לעשות מקלחת ביחד זה כזה כיף!!! כשהוא מסבן אותי בכל הגוף ככה בעדינות.... וכשעומדים מתחת לזרם מים ומתנשקים... לדעתי זה יותר כיף מאשר לשכב בזיעה ובמיצים שלנו... אבל זאת דעתי בלבד
זה הכי כיף... כמובן רק אם אתה אוהב את הבת זוג.. אם זה סתם סטוץ לא נראה לי שאני אשאר מחובק אחרי זה
טוב קודם שיהיה לי סטוץ אחר כך נדבר.. אבל הכי כיף זה לחבק ולהירדם עם מישהי שאתה אוהב למרות שאם אפשר לעשות עוד סיבוב אחר כך במקלחת זה רעיון מעולה אבל כשאי אפשר נשארים מחובקים עד לסיבוב הבא או שפשוט הולכים לישון ביחד