אנשים, שאלה.

Lettuce Girl

New member
אנשים, שאלה.../images/Emo15.gif

יש לי את העונה השניה של באפי בדיסקים למחשב [
רז] אבל המחשב שלי, ברב חוכמתו, דואז להראות אותם עם הפרשים בין הקול לתמונה, מה שעושה את הצפיה ממש מזעזעת. [באפי: "אהההה" שרון: "אוף! הלוואי שהתמונה תזוז כבר ואני אראה מה קרה!"] ראיתי עד פרק 207 בנתיים. יש לי בבית גם את עונה 3, על דיסקים לDVD, שאותם אני אוכל לראות כמו בנאדם. ועכשיו השאלה: כדאי לי לוותר על עונה 2? אם כן, איזה פרקים חשובים יש בה שכדאי לי לראות למרות האיכות הנוראה?

Charmed Gal

New member
לא מוותרים על פרקים.../images/Emo11.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

עונה טובה והרבה פרקים חשובים. לא מוותרים... אסור לראות סידרה ככה.

buffgirl

New member
מה את סתומה??? ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

את לא יכולה לוותר על העונה השנייה! היא אחת ה-עונות הכי חשובות של הסידרה! את לא יכולה להביא את עצמך לוותר עליה. זאת עונה גאונית!!!!!! וחוץ מזה, יש בה פול אינפורציה והכל. את פשוט לא לא לא לא לא יכולה לוותר עליה. ותורידי את ה-DIVX החדש, ואת ה-XVID החדש, אולי זה יעזור.

Lettuce Girl

New member
זה לא קשור דניאלי...../images/Emo15.gif

זה פשוט המחשב שלנו עמוס וישן ולוקח לו שנה להזיז את עצמו, [ואת התמונות] אבל הקול הולך בסדר.. לוידעת. אח שלי אומר שזה לא קשור.

Kryptonite

New member
יש בקאזה את הפרקים../images/Emo168.gif

באיכות יותר נמוכה - 180-150 מגה לפרק. תהיי בטוחה שזה יעבוד טוב על המחשב שלך, ככה אני ראיתי את העונה השניה על המחשב הנייד. מצד שני, האיכות באמת לא משהו. אבל אפשר להסתדר.

Lettuce Girl

New member
אין-לי-קאזה.../images/Emo15.gif

סיבה אחת ויחידה למה אנשים מביאים לי פרקים, ואני לא מורידיה. טוב, לא יחידה, אבל סיבה. גם אסור לי להוריד, בכללי.

Woogyman

New member
את לא יכולה לוותר על כלום. ../images/Emo110.gif

ואת גם לא יכולה להתחיל את השלישית לפני שסיימת את השניה כי תהרסי לעצמך את כל השניה ולא תביני כלום מהשלישית.

Lettuce Girl

New member
סידרה מטופשת.../images/Emo15.gif

מי האידיוט השמציא את הרעיון של פרקים שאשכרה קשורים אחד לשני, מי

Woogyman

New member
את לא יכולה לוותר על כלום. ../images/Emo110.gif

ואת גם לא יכולה להתחיל את השלישית לפני שסיימת את השניה כי תהרסי לעצמך את כל השניה ולא תביני כלום מהשלישית.

xander55

New member
אני שונא אבל שונא ../images/Emo129.gif

אנשים שמתחילים לעשות לי מרתונים. אתם פשוט לא יכולים להנות מהסדרה כמונו. כמו אלה שחיכו 7 שנים לפרק אחרי פרק, תכננו רשימת חיסול לערוץ 22, תכננו להביא את השאריות לביפ, אין לכם זכרונות מבאפי, זה לא שינה לכם את החיים כמו שזה שינה לי את החיים. זוהי סדרה שאני אשכרה יכול לומר שעיצבה את השנים שלי, משהו שאני מוכן למות למענו.

Charmed Gal

New member
למות למען סידרה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

אתה מוזר. אפילו אני שאני אובססיבי לסדרות בצורה מפחידה לא הייתי מת בשביל סידרה. זה כבר חולני. אתה מפחיד אותי.

xander55

New member
לפחות אני מפחיד מישהו../images/Emo129.gif

הלוו.......הקעקוע שעשיתי לא מדליק לך איזהושהי נורה אדומה. אני בסך הכל רוצח סדרתי שרוצח אנשים שלא אוהבים את מכושפות ולא רוצים למות למען הסדרה ואז אני גורם להם למות, אמנם לא למען הסדרה אבל בעקיפין למען הסדרה, ואז אני חותך את הבפנוכו שלהם, ובמקום להרוויח כסף מהשוק האפור\שחור, מה שאתם רוצים, אני והמכושפות עושים לנו ארוחה טעימה.

Lettuce Girl

New member
המפ.

מאור, אני לא עושה מרתונים. שאל את מי שמביא לי דיסקים
אני רואה פרק בשבוע-שבועיים. אולי זה נכון, שאני לא רואה תסידרה כמו שאתה ראית, אבל מה לעשות, הייתי קטנה מדי כשהיא התחילה, ועד עכשיו זה לא עניין אותי. עכשיו אני רוצה לראות תסידרה. יופי לי. למי יש את עונה 2 בDVD להביא לי

אני, לצערי, ככה ../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif

עכשיו זה לאט לאט מסתדר, ככה שאני רואה פרק בכל יום-יומיים-שלושה. עד לפני כמה ימים על כל פרק נלחמתי בערך שבועיים.
האמת, להילחם ולחכות לכל פרק מגביר את הציפייה, וזה מגביר את הכיף מכל פרק.
לראות סדרה - עונה בשבוע - זה פשוט לא כיף. =/

למעלה