אנשים- שאלה בקשר לסיגל עדן..

אירית ז

New member
אנשים- שאלה בקשר לסיגל עדן..

לא אמרו להקורס עובר לסמסטר ב'??? כששלחו לי את המערכת הוא מופיע בכלל בסמסטר א' מ-14:00 א. הוא בכלל אמור להיות בסמסטר ב'. ב. הוא בכלל היה בשעה 8:00.. רק לי זה מופיע ככה?? מה זה אומר? זה טעות? הוא באמת בסמסטר ב'?? וואי אני חייבת שיגיע כבר שבוע שינויים, אני חייבת להזיז מלא קורסים שיש לי סתם שעות חלון לפניהם....... סיוט.......

מיטי3

New member
אירית, גם לי זה מופיע ככה אבל-

הם אמרו שיכולות להיות להם טעויות אז אי אפשר לדעת אם זה נכון או לא.

אלכסשה1

New member
גם אצלי זה מופיע בדיוק כך

אבל למשל יש לי קורס במשני שלי שהיה אמור להיות רק בסמסטר א', וכביכול כבר סיימנו אותו אבל הם החליטו להאריך עוד 2 שיעורים אז רשמו לי אותו במערכת כביכול לכל הסמסטר המוזר הזה... מה גם שהבנתי שאין לנו עם עדן אלא שרק בסמסטר שמתחיל במשהו ל 5 (מאי הכוונה) אז יהיה.. ולא עם סיגל עדן.. אלא באומינגר

אירית ז

New member
בקיצור זה אומר שאין נכון???

כי יש לי גם קורס במשני שהעבירו אותו לסמסטר ב והוא עדיין מופיע בסמסטר א'.. איזה סיוט.

מיטי3

New member
אירית, אי אפשר לדעת-

צריך לחכות למחר ולהתקשר או לברר ביום שני.

מיטלוש8

New member
תקשיבו- ../images/Emo26.gif

בעקרון גם אצלי זה מופיע ככה, דיברתי עם המזכירות של החינוך, אמרתי להם שיש לנו בסמסטר ב קורס ב6 בערב ושהודיעו לנו לגבי הקורס של באומינגר שהוא עובר לסמסטר ב, וביקשתי שאם זה אפשרי להתחשב ולא לשים אותו ב8 בבוקר בגלל הקורס שיש לכולנו ב6 בערב, היא אמרה לי לכתוב מכתב לאיזה אחראי שם עם העתק לטליה, בו נבקש התחשבות, אז מחר אנחנו נפגשים, נדבר

אירית ז

New member
מיטל.. מעולה...

זה באמת מטומטם לחכות מ-10 עד 6 ביום שלישי בשביל שיעור אחד.

למעלה