אנשים שאלה אליכם

shiran™

New member
אנשים שאלה אליכם

אני מתגייסת בתאריך ה7.3 ביום רביעי לגיוס כלל צהלי וביום חמישי-שישי-שבת מיד אחרי הגיוס יש לאחי בר מצווה+שבת חתן. השאלה היא מה אני אמורה לעשות? אני יודעת שאני צריכה להגיע לבקום ומשם לעבור את כל הבדיקות והכל ואז להגיד שיש בר מצווה לקצין מיון ואמורים לשחרר אותי אז מה קורה? אני לא אמורה לקחת את כל התיק הגדול וכל שאר הדברים איתי לבקום נכון? ומישהו יודע מה אמורים לעשות במקרים כאלה? האם צריך להודיע לפני ללשכת גיוס או שאין בעיה להגיע באותו יום וישחררו אותי?

קודם כל להירגע

תגיעי לבקו"ם, תסיימי את כל השלבים, תגיעי לטירונות ותבקשי לדבר עם המפקדים. אין מה לדבר עם הלשכ"ג, כי היא לא תהיה אחראית עלייך בזמן הטירונות.

shiran™

New member
אני צריכה להגיע עד לבסיס טירונות?

yanivs2001

New member
אפסנאי בבקו''ם

אני אפסנאי בבקו''ם, את תקבלי אצלי מדים, עכשיו אם תהיי איתי בקשר אני אדבר עם אחד מהמכי''ם שהם חברים שלי שאולי ישחררו אותך , כי את חייבת וגם!יום חמישי לא נראה לי שאת צריכה להביא תיק גדול למה יום חמישי כל הבנות חוזרות הבית , כמוני שאני התגייסתי ביום חמישי ב-שעה שתיים וחצי הייתי כבר בבית 0504365953 - יניב, תהיי איתי בקשר, נצ'פר אותך בגיוס נביא לך יותר מדים וכל זה, תהיי מבסוטה ואם לא תצרי איתי קשר, חבל זה בשבילך

למעלה