אנשים רעים

• פותח הנושא 5000
  • פורסם בתאריך

5000

New member
אנשים רעים

האם באמת יש כאלה, כאלה שפשוט כל מה שהם רוצים זה לעשות רע לאחרים וזה פשוט לא מזיז להם מה קורה לזה שהם פוגעים בו. אני לא יכול להיות רע כלפי אנשים קשה לי אני נכנע לטוב שבי ולא מחזיר להם את מה שמגיע להם. יש בי כעס מצתבר ואני רוצה להוציא אותו החוצה, ואני מוציא אותו על האנשים הלא נכונים. כי אם אני אוציא אותו על מי שכן מגיע לו, אני לא חושב שאני אוכל לעצור את עצמי. יש גם אנשים טובים שאכפת להם והם לא אנוכיים ומנייקים , אבל הם כמוני נותנים לאחרים להשתלט ו``לקחת פיקוד`` ,אני מרגיש שאני חייב לעשןת משהו כי אני נמצא עם האנשים האלא כל יום וקשה לי.

tairon

New member
מנסיון..

אל תשמור כעסים בבטן ובאותו רגע שמישהו הכעיס אותך תוציא את זה ממך אחרת זה רק נערם למימדים ענקים וז יגיע יום הפיצוץ וזה יהיה נורא מבחינתך יש לנו קיבולת מאד קטנה בגוף שלנו לכעסים אל תעמיס יתר על מידה לא כל האנשים רעים יש חלק שהם טובים ולכאלו באמת שלא מגיע יחס רע על כאלו צריך לשמור תפנה את הכעס שלך לאותו אחד שהכעיס אותך לפעמים אנשים עושים דברים מבלי לשים לב ולא בכוונה ושתבוא אליהם את עלול להיות מופתע מתגובה של סליחה והתנצלות יש כאלו שעושים במודע ושאתה שומר עמוק בתוכך את הכעס זה מזיק אך ורק לעצמך אז תתחיל להוציא רעל החוצה כעס=רעל

5000

New member
אבל

הבעייה שאני יודע שאני יור טוב מהם ואני לא מתנשא , היחס שלהם הוא מזלזל כלפי כולם וכולם מסכימים עם זה, כי אף אחד לא רוצה להתנגד , כי הם כאילו השוטים למרות שהם מיעוט

tairon

New member
אתה לא צריך להשתנות עבור

אף אחד ומי שמזלזל בך לא צריך לקבל שום יחס ואנשים כאלו קולטים מהר הם הורסים לעצמם לבד ללא עזרה תשאר כמו שאתה ידידי הטובים מנצחים בסופו של דבר

למעלה