אנשים רעיון....

amitooshacham

New member
אנשים רעיון....

אני לא רוצה להיות מניאק מעתיקן, אבל ראיתי בפורום "אופרות סבון" את ה"soapvivor" שלהם שהוא פרוייק אדיר לטעמי! אבל ההסדל הוא שאצלהם זה עם שמות של שחקנים מאופרות סבון.... אוסי - אם את מסכימה (את לא חייבת, כי זה מעתיקנות) אפשר לעשות גם פרוייק כזה ורק עם שמות רגילים (או שמות מהישרדויות עד היום) וגם שיהיה סקר של "את מי להעיף" וכו´

wee man

New member
רעיון טוב כי עד שתתחיל העונה

הרביעית הפורום פה ישמום...

amitooshacham

New member
אוסי

ראיתי שאת מאוד פעילה בפורום "אופרות סבון" אז תעני לי בקשר למה ששאלתי למעלה...

Outlast

New member
תראה, לקח לי זמן לענות...../images/Emo181.gif

פשוט כי חשבתי על זה, ואני עדיין חושבת... לא בטוחה שזה רעיון טוב. בפורום אופרות סבון הדגש הוא על הדמויות והקטע של הסדרות עצמן, וההישרדות היא רק הקונספט, הרקע שמחזיק את הכל. זה משהו שמתאים לפורום כזה, או לפורומים של אנשים שכותבים (בקטע של כתיבה יצירתית וכאלה), ואני לא בטוחה שאנחנו כאלה. אבל אם תחליטו שאתם רוצים ויהיו מספיק אנשים, אין לי בעיה עם זה.

יש דברים שממצים את עצמם אחרי פעם

אחת... וזה אחד מהם. גם אם כיגמר ה soapviver צפניה ירצה לעשות עוד עונה, אני אתנגד באופן נחרץ... מה גם, שלפחות בפורום אופרות סבון, הפרויקט מועכר ע"י אנשים רעים שמשמיצים את הכתיבה של אחרים.

amitooshacham

New member
אבל שם זה מוזר זה עם

שמות המאופרות סבון, ואז אנשים שמגיעים לפורום מעיפים בגלל מי שהם מכירים מהסדרה ולא לפי הפרק.... אנחנו מכירים יותר את הישרדות אז לדעתי נעשה פרקים יותר טובים, ואז לא יהיה מה להשמיץ בכתבות... חוץ מזה, מה שהיה בפורום אופרת סבון, היא לא השמצה אלא דעה אישית לגבי הכתבה. אם לא נלמד מטעויות לעולם לא נשפר!

shira245

New member
הסואפסריברר בסדר גמור

אני קראתי איזה 3-4 פרקים וזה דווקא אחלה רעיון. נורא צחקתי מהקטע של ארץ ישראל... ולעמית לא הבנתי איזה משחק את\ה רוצה לעשות......

amitooshacham

New member
שירה, אני רוצה אותו הדבר

רק עם שמות רגילים ולא שמות מאופרות סבון, וגם לדעתי בפורום הזה זה ייצא הרבה יותר טוב...

למעלה