אנשים ראיתי פה

fireforge

New member
אנשים ראיתי פה

סקר שנעשה על הדיסק החדש שלהם ורציתי לומר !!! מה נסגר איתכם זה אחד הדיסקים הכי גרועים שאיירון מיידן הוציאו הוא נשמע לי יותר מדי אלקטרוני בקיצור ממש ממשלא אהבתי מקווה שהדיסק הבא ולדעתי יצא עוד אחד יהיה הרבה יותר טוב

Awaken

New member
אלקטרוני? אתה דביל?

מה בדיוק אלקטרוני שם? תן לי שיר אחד "אלקטרוני".. וחוץ מזה הדבר היפה במוזיקה שרבים מפספסים לצעיר הוא- זה עניין של טעם אני חושב שקראת את הסקירה שלי... ואני בהחלט שיבחתי את האלבום. לא מסכים- סבבה לך, אני חושב אחרת.

IroN MaideN1

New member
תקשיב

בדיוק כמו שawaken אמר...זה עיניין של טעם.. אני ממש אהבתי אותו..האבי מטאל משובח.. אממ ותן דוגמא,מה אלקטרוני שם?

fireforge

New member
כול הדיסק הזה

לדעתי היה ממש נפילה לעומת דיסקים קודמים של איירון עם ברוס לא יודע הוא פשוט נורא שונה ממש לא כמו הדיסקים הישנים וזה ממש מפריע לי שים כול דיסק של איירון תשמע אותו ואז תשמע את הדיסק החדש ואתה לא יכול להגיד שהמוזיקה והסגנון לא שונים תן למישהו שלא מכיר אותם אותם לשמוע למשל את FEAR OF THE DARK ואז תן לו להגיד לך את דעתו אני מבטיח לך שהוא יגיד שהסגנון שונה לגמרי !

IroN MaideN1

New member
יכול להיות שהסיגנון השתנה,

אבל זה שהסגנון קצת משתנה,זה לא תמיד לרעה... טוב אבל אין פה ממש על מה לריב...אני אוהב את הדיסק ,אתה לא..זהו..

Awaken

New member
יש הבדל בין שונה לטוב...

וברור שזה שונה! זה רק טוב, זה מראה שהמוזיקה שלהם מתפתחת ומתעמקת (לטעמי לפחות) תסתכל על רמת ההלחנה באלבומים המוקדמים שלהם ורמת ההלחנה באלבומים האחרונים שלהם.. זהה בדל של שמיים וארץ... אפילו brave new world לא דומה בכלל ל- dance of death וזה אחלה... הם כבר מיצו את הקטע של המיידן הקלאסי.. והם מנסים כיוונים חדשים... לפי דעתי זה אחלה דבר, אני אפילו מעדיף את החומר החדש... אם זה נפילה או לא זה כבר דעה.. ואני לא מבין למה אלקטרוני

The Prisoner

New member
הדיסק החדש

יש לי כתבה על הדיסק מעיתון ורשום שם כך:על גלי ההצלחה הזו הקליטו החברים את התקליט האחרון שלהם וליקצור הצלחה מפתיעה במכירת 35 אלף עותקים באנגליה אין ספק האלבום הוא האלבום הכי מהוקצע של מיידן מזה שנים החבורה יוצאת לסיבוב הופעות באירופה ובאמת שאסור לפספס לפי האנרגיות באלבום,יש למה לחכות!

The Prisoner

New member
הדיסק החדש

יש לי כתבה על הדיסק מעיתון ורשום שם כך:על גלי ההצלחה הזו הקליטו החברים את התקליט האחרון שלהם וליקצור הצלחה מפתיעה במכירת 35 אלף עותקים באנגליה אין ספק האלבום הוא האלבום הכי מהוקצע של מיידן מזה שנים החבורה יוצאת לסיבוב הופעות באירופה ובאמת שאסור לפספס לפי האנרגיות באלבום,יש למה לחכות!

The Prisoner

New member
הדיסק החדש

The Prisoner

New member
הדיסק החדש

יש לי כתבה מפנאי פלוס שרשום שם כך:על גלי ההצלחה הזו הקליטו החברים את הדיסק האחרון שלהם והצליחו לקצור הצלחה מפתיעה במכירת :35 אלף עותקים באנגליה אין ספק האלבום הכי מהוקצע של מיידן מזה שנים החבורה יוצאת לטור באירופה ובאמת שאסור לפספס.לפי האנרגיות באלבום,יש למה לחכות

The Prisoner

New member
הדיסק החדש

יש לי כתבה מפנאי פלוס שרשום שם כך:על גלי ההצלחה הזו הקליטו החברים את הדיסק האחרון שלהם והצליחו לקצור הצלחה מפתיעה במכירת :35 אלף עותקים באנגליה אין ספק האלבום הכי מהוקצע של מיידן מזה שנים החבורה יוצאת לטור באירופה ובאמת שאסור לפספס.לפי האנרגיות באלבום,יש למה לחכות

למעלה