אנשים קנאו נא בי!

B2BWise

New member
אנשים קנאו נא בי!

לפני שבוע הייתי בתוכנית של יאיר לפיד, ולפני התוכנית פגשתי את------- רונה!!!!!!!!!!!!!!!! ניבה, אנא ממך שתפי אותי הרגשתך כךפי המסר הנ"ל נ"ב היא פצצה חבל"ז כשהיא בלי כל האיפור, ונחמדה ביי

אוקיי, הנה תגובתי....

אחלה לך!!!! אני תמיד מקנאה שאני שומעת שמשהו פגש אותה...אז סבבה לך, אני מקווה שהיה לך פגישה נעימה עם סופי. ועל דברתם? ואיך סופי נראתה לך? נכון שהיא מתוקה??! מתה עליה.....כפארה!
חחח, עכשיו אני רואה שתכתבה שהיא פצצה- זה מאד נכון, סופי בחורה מושכת בהחלט, יש לה גוף חבל"ז, היא מהממת ויפיפיה! (בלי איפור ועם איפור) יש לה יופי טיבעי- היא משגעת! אז כל הכבוד, וספרי/ספר לי עוד פרטים פליז, אני אשמח לשמוע. סופי לנצח!!!!

גם וגם

סופי חמודהההההההההה לאללההההה ורונה כל כך תמימה וסקסית.... טוף האמתי שאני מדבר על החיצוניות ולא על הפנימיות..... אז אותו דבר......

I ../images/Emo23.gif רונה וסופי!

ותראה משהו, סופי אמרה שהיא ורונה לא ממש בהרבה שונות אחת מהשנייה וממה שקלטתי אותה, היא צודקת!! שתיהן כאלה מתוקות אמאל´ה!!!! אין מה להגיד...ואני באמת לא רוצה לבלבל את המוח כי כולם פה כבר יודעים מה אני מרגישה כלפי סופי (אממ..זה לא נשמע טוב אבל אתם יודעים למה התכוונתי...)
אין כמוה!!! מדהימה!!!!!!

אוי סופי סופי

מתוקה כמו טופי..... חמודה כמו ניבה וסקסית כמו דיוה..... מממממממממממממממממממממממממממממממממממת עלייה!!!!!!!!! סקסית שכמוהה

חולי חחחחח ../images/Emo13.gif הרגת אותי עכשיו

לא...אני ממש לא מגיעה אפילו לקצה הקרסוליים שלה בחמודיות... היא הכי חמודה בעולם
סקסית, הופה..משהו פה דלוק על סופי, האם אני צודקת??????

מה אני יכולה להגיד חוץ מ......

סופי צדקה המלכה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (אבל בינינו, כולם יודעים את זה כבר...) כאילו- דה!

ADIDIDIDI

New member
לחולי החוליגן הממי...

הסוף שלך ממש מצחיק!!!!!! ויפה!!!!! אני אוהבת את סופי..................

aimi

New member
אין היום את התוכנית של סופי צדקה

בגלל הפיגוע יש רק שירים שקטים!!!!

ofirosh

New member
נכון

אין מה לעשות לפעמים יש דברים יותר חשובים מהתוכנית של סופילה שיהיה לכולכם לילה טוב ושקט בלי פיגועים

ofirosh

New member
ניבה עם כל הכבוד לסופילה ואת

יודעת שאני חולה עליה זה באמת חוסר כבוד לשים תוכנית שמחה על אהבה ביום כזה אף ערוץ לא משדר תוכניות שמחות כמו יצפאן וכו´ אז למה שהם ישדרו?

למעלה