אנשים- קוריוז קטן:

Outlast

New member
אנשים- קוריוז קטן:

שימו לב לקישור הזה. זה הדף הראשון של הפורום שלנו! שימו לב לתלונות- אני לא יכול לראות הישרדות, יש לי YES. מדובר בתקופה של תחילת שידורי העונה ה-3 ב-AXN. איך שגלגל מסתובב..

גלׁ

New member
כל מי שעוד בכבלים-

למה? תעברו ליס זה טוב בהרבה ועוד אלה שחולים על ריאלטי עכשיו נפתח הערוץ ובקיץ בטח סאמר נייטס יהיה שוב עם עוד ריאלטי. ובלי קשר תמיד יש מה לראות וגם הממשק טוב בהרבה (ולא בדיליי של שלוש שניות)

Outlast

New member
מן הסתם זה לא תלוי בנו.

הרבה פעמים זו החלטה של ההורים, או עניין של כסף, או במקרה שלי- חיבור דרך הקיבוץ, שקובע. גל דארלינג, אל תזרה מלח על הפצעים..

גלׁ

New member
נבוא עם כבל מאריך ../images/Emo26.gif

כמה רחוק הישוב הקרוב ביותר?

Boran

New member
עמית, מה עם שליחת תמונות?

עדכון גלריה זה לא משו שלוקח חצי דקה. וזה זמן שאין לי, יש לי סרט גמר להפיק. יכול להיות שיש אפשרות גם לגולשים להוסיף תמונות לגלריה אבל אני לא סגור על זה. אם לא- אז תאסוף תמונות ותשלח לאוסי שתעדכן.

amitooshacham

New member
לא צריך לשלוח.

יש אפשרות בתפוז שגולשים שהם לא מנהלי פורום מעלים תמונות לגלריה. אבל הגלריה הכי חדשה שיש זה על הישרדות 5
עדכון התכוונתי שתפתחו קטגוריה הישרדות 6, 7 ואולסטאר

Outlast

New member
עמית, אני עוד כמה דקות

אפתח את הגלריות שביקשת. התמונות- עלייך.

גלׁ

New member
ברור לא סתם היא המנהלת האהובה עלינו

סתאאאם, ברור שאתה המנהל האהוב עלינו.. (סתם סתם.. שונאים את שניכם)

Boran

New member
די איזה ליצן אתה אני מת

קודם אתה שואל "למה לא מעלים תמונות חדשות לגלריה" אחרי זה אתה אומר "זה מעייף אני אמשיך אחר כך"

גלׁ

New member
נו איזה משקיען אני

אני יעדכן כל פרק עד הסוף... אגב הסדר טוב אצלכם? פישלתי איפשהו?

amitooshacham

New member
ירון יא אידיוט

לא שאלתי למה לא מעלים שאלתי למה אין קטגוריות להישרדות 6-8

Outlast

New member
יש לגולשים אפשרות להעלות תמונות,

אבל אם יש לך בעיה- אסוף תמונות ושלח לאוסי שתעדכן.

גלׁ

New member
למי שיש ערוץ "החיים הטובים"

כתוב בYNET שבלוח שידורים של 2004 יהיו שתי תכניות מציאות (מלוקקות) באחת זוגות ישפצו בתים ואז מי שימר את הבית ביותר והשניה זה משהו על אפנה, לא טרחתי לקרוא

למעלה