אנשים קבלו שוס...

אנשים קבלו שוס...

אתמול שהייתי בהופעה (חוויות אספר אחר כך) שמעתי מכמה מקורות ש.... תקשיבו טוב עברי - ויניב - נפרדו
אני מקווה שזה לא נכון! הם היו כאלה חמודים

אני לא יודע אם זה נכון כי...

לידידה שלי היתה אפשרות להכנס מאחורי הקלעים והיא אמרה שהיא ראתה אותו אבל... עברי לא הודה לו בסוף ההופעה מה שבדר"כ לא קורה.. הוא הודה למלא אנשים אבל ליניב הוא לא אז אין לי מושג...

הם לא נפרדים זו סתם שמועה זדונית

אני יודע ממקורות יודעי דבר שהם לא נפרדים!! אני גם הייתי אתמול בהופעה (שורה שלישית באמצע בול מול עברי- ומול המצלמות בעעעעעעע) היה אדירררררררררררררר ולמי ששאל ההופעה הבאה תהיה עם מיטל דוהן ב9 בינואר (שאר פרטים אני ממליץ לכם להתעדכן הפורום השני....) תומר

איזה מוזר

היו כ"כ הרבה אנשים מהפורום בהופעה אבל אף אחד לא זיהה אף אחד אחר! תומר אני עמדתי אם ככה בדיוק מאחוריך
כי הייתי בול מול עברי שורה 6-7 בערך הייתי יחסית קרוב...

נראה אם תזהה אותי אז..

אני הייתי בערך ראש אחד מעל כולם לבשתי סריג אדום... זה די בולט.. :)) תומר :))

ל ל ו

New member
הם לא נפרדו... ../images/Emo80.gif

ממקורות מהימנים הם עדיין ב-י-ח-ד!!! ומזל שכך הם מתוקימים ביחד!! וחוצמיזה גם אני הייתי בהופעה ו...אם אני לא טועה הוא הזכיר אותו לקראת הסוף. ואם הוא לא הזכיר אותו זה אומר שהם לא ביחד?! הם ביחד וזה בדוק! יום טוב!!

כן אני מזהה אותך...

אם אני לא טועה יש לך קרה, נכון? אני זוכר ואני לבשתי סריג שחור-אדום וגם אני הייתי ראש אחד מעל כולם

לא אין לי קרה

יש לי שיער קצר ביותר...... תאמת חשבתי על זה אין מצב שאני אזהה אף אחד מכם גם ככה אני הייתי בהיי אני אפילו את עצמי לא זיהיתי :))

למעלה