אנשים צחקו על הלהקה שלכם exit

CharmeD3

New member
רגע....

אתה חושב שעכשיו אני יקום וילך להעיף להם מכות....? טעית

AndreaCorr ©

New member
אקזיט

זו תכנית נוער מזוויעה המשודרת בערוץ 10. אני מניחה שהוא התכוון לכך שירדו שם על הקורס.

p i n g o

New member
אה..

אני מכיר את אקזיט... איך לא הבנתי למה הוא התכוון בפעם הראשונה? הרי המשפט נכתב בצורה כל כך הגיונית

זה באמת באמת לא מעניין אותי...

אל תשכחו שלא מעט אנשיםאוהבים "קצת" לנפח ו"קצת" לעשות עניין מדברים מה איכפת לי שירדו על הקורס באיזושהי תכנית מטורללת באיזשהו ערוץ מטורלל שאני מכלל לא רואה.. שיבושם להם

zoharj

New member
נהפוך הוא -

אם הדפוקים ב- EXIT ירדו על הקורס, אז זו רק עוד הוכחה שהקורס הם אחלה!

אני לא הייתי נסחף עד כדי כך..

לא היית רוצה ללכת עם הגישה הזו ולגלות מחר שהם יורדים באותו סגנון בדיוק על הלהקה השנואה עליך.. נראה לי שזה תם סוג מסויים של הומור וולגרי וחוסר חיים.

d o g b e r t

New member
אפשר לחשוב... ../images/Emo11.gif

לא צריך להתלהב מכל מה שאנשים אומרים, במיוחד אם לאנשים האלו יש איי קיו של לפת... בלי להעליב - אם יש איזו לפת שנכנסת לפורום

הלוווווווווו....להרגיע תרוחות

גם אני נוא כעסתי שצחקו על הקורס באקזיט..... אבל אין מה לעשות ככה דפנה לוסטינג וזה היציאות שיש לה... אז תעשו לי טובה אל תשימו על מה היא אמרה.. כי אני איית חושב שזה אחלה להקה..ואני כל היום חורש את הדיסק!

*וחוץ מזה

זה שאיזה אחת אמרה בפינה שלה באקזיט משהו לא במקום ... זה לא אומר שאקזיט אשמה בכלל... אתם סתם מכלילים... אקזיט היא אחלה תוכנית...

דפנה אמרה שהיא לא אוהבת

את השיר נאייייייייה(סאמר סאנשיין)... והיא אמרה שהיא לא מתה על הלהקה

hangman Jury

New member
אפרופו אקזיט

ראיתי אותם אתמול בנתניה... לא הייתי בדרך להופעה שם או משהו... עברתי בעיר וראיתי אותם מופיעים... משום מה זה לא סחף הרבה אנשים.. ובקשר למה שדפנה אמרה... היא לא חייבת לאהוב את הלהקה... מנחי אקזיט אוהבים רק מוזיקה ישראלית לפי מה שאני יודע...

נאייייה? מאיפה זה הגיע? ../images/Emo12.gif

נו טוב, אני לא רואה את התכנית אקזיט וממה שהבנתי פה היא אמרה דברים הרבה יותר בוטים ותמוהים על הלהקה.. אם זה כל מה שהיא אמרה זו זכותה וקבלי את התנצלותי.. אבל רק לדעת, באיזה הקשר היא הזכירה בכלל את הקורס?

למעלה