אנשים פשוט הזויים

guy 231

New member
אנשים פשוט הזויים

הכרתי מישהו דרך אטרף, וזה המשיך לאסמסים וככה כל הסופ"ש תקשרנו שלחנו תמונות הוא המציא לי כבר כינוי חיבה דיברנו על הא ודא ממש היה ענייני וחם יש לומר, ושנינו היינו בעניין ממש כאילו הוא הכיר אותי טוב טוב במשך הסופ"ש דרך התמונות(והמבין יבין) והוא ממש היה נחמד והתלהב, ואז משום מקום הוא החליט שהוא לא רוצה קשר(והקלישאה:"זה לא אתה זה אני..") יכול להיות שהוא עד כדי כך מתוסבך עם עצמו או שנראה לכם שהוא הכיר מישהו שיותר מצא חן בעיניו....זה מתסכל, וזה הופך אותי לציני בכל הקשור למציאת קשר, וקרה לי השבוע גם שדיברתי עם מישהו במשך 5 שעות בטלפון כל הלילה והוא היה ממש בעניין וגם התלהב ואח"כ כלום נעלם אפילו לא אות באסמס. אני לא מבין את זה...אתה לא יכול לדעת מה עובר בראשם של אנשים, אם אתה יודע שאתה לא רוצה קשר או שאתה לא בעניין למה אתה מדבר איתי חמש שעות כל הלילה ונותן לי להשקיע ככה ובסוף נעלם או שכל השבוע אתה קורא בכינוי חיבה וממש מתלהב ובסוף מחליט שלא בנוי לקשר מה נסגר אני שואל@!@!@ איפה האנשים הנורמלים??!?!?! האדם הוא הייצור הכי לא רציונלי שקיים בעולם הזה וזה מוכח אם לא מדעית אז אטרפית!!!

ItsikH

Member
אנשים לא סגורים על עצמם מרגישים התלהבות באותו רגע ואחר כך מתקררים - לא צריך מישהו אחר בכדי שזה יקרה (למרות שזה יכול לקרות גם כמובן)

Anthro4

New member
מסכים לגמרי

וכמו שמתלהבים ונדלקים מהר, זה עובר ומתפוגג מהר. לכן, לרוב, קשרים שמחזיקים מעמד הם אלו שנבנים יותר לאט. תחושה מוכרת, אגב

makel1

New member
כלל ראשון

לעולם אל תחשוף את מרכולתך (תרתי משמע, בהחלט) באינטרקציות הראשונות. תשאיר לו מקום לדמיון, תפתח לאט, תשחק קצת. תאמין לי אולי זה יתן לך פרספקטיבה אחרת. בעונה הראשונה שאני צופה יחסית באדיקות באח הגדול שמתי עין על המתמודד יוסי. מההתחלה הוא היה הכוכב של הבית. ריגש את כולם, הצחיק, השריש מינוחים בעגה של הצופים. כבר בפרק הראשון טענתי שלא תעבור חצי עונה והוא יודח. מסיבה אחת - הוא עשה הכל מהר מידי, מה שיגרום לאנשים לפהק ולהשתעמם. וה״הפתעה״ אכן התרחשה. נכון שיש עוד המון סיבות אפשריות לסיום הקשר (דברים נוספים שאתה משדר ובכלל הכימיה בניכם). אבל בראש ובראשונה, במיוחד בהתחלה, זו הסיבה.

ItsikH

Member
אם אכן מדובר במסחר אתה צודק למיטב ידיעתי למסחר בתחום הזה יש שם
אם מישהו מתלהב ומתקרר רק מפני שחשפת יותר מדי, סביר שהוא לא שווה את הטרחה. להיפך הייתי אומר, לחשוף כמה שיותר בכדי לנפות את האנשים האלו שמחפשים ריגושים יותר מאשר קשר. ההשוואה לפח הגדול מצוינת ומדויקת

makel1

New member
אני בנאדם שנרתע מאנשים שחושפים יותר

מידי בהתחלה. לא אוהב דביקות, לא אוהב שאנשים קודחים לי ומספרים לי את סיפור חייהם אפילו לפני ששמעתי את קולם. פעם בנאדם קרא לי מאמי אחרי הדייט הראשון. לא אוהב. מרגיש לי מוגזם. מה שבא מהר הולך מהר. אז למרות טענתך שאנשים כאלה (כמוני) מחפשים רק ריגוש, אני עוד מעט שלוש שנים בזוגיות. אפשר להיות בראש לזוגיות בלי להיות דביק כמו דובון אכפתלי ורוד

ItsikH

Member
אנחנו מעט סוטים אבל בכל זאת יש קשר: חשיפה ודביקות הם שני דברים שונים. אדם שמתייחס אלי באופן מוגזם כפי שאתה מתאר ירתיע גם אותי, זה לא ענין של חשיפה כמו ענין של רגשנות יתר - אתה הרי לא מכיר אותי, איך אני פתאום מאמי? תרגיע! חשיפה זה הפוך ממש - משחקי הסתרה לא אהובים עלי בכלל, נכון שאני לא רוצה לשמוע על הטחורים שלך
בדייט הראשון, אבל הסתרת ציצים זה משחקים שנשאיר למין השני... מה שיפה בעיני בגבריות הוא הנכונות להחשף - והבטחון שזה מקרין. רגשנות ודביקות זה היחס (המוגזם) לזולת, חשיפה - זה היחס לעצמי.

white star

New member
התלבטתי מאוד איך לענות

האינסטינקט הראשוני שלי היה לתת ראי להודעה שלך ואתה עלול להיפגע אז אני אוותר. אני ממליץ לך לחשוב מה עשית לא נכון ואיך אתה יכול לתקן את זה להבא, במקום לחשוב בצורת "אכלו לי, שתו לי"

אני משייך את זה לגילי המופלג

שגורם גם לאנשים פה בפורום שכותבים אליי במסרים לסגת ברגע שאני מסביר שאני בן 57. גמרתי להיעלב, לברר, לנסות להבין.

lsabag

New member
כולם חרמנים בסופו של יום...

קשה שלפעמיים ההומואים מעדיפים לעשות הנחות ובעצם אומרים לעצמם רגע אני כרגע באטרף בשביל סטוץ אז בוא נראה אם יצא אם לא אז... "נשמור על קשר" אבל כן זה בדר"כ לא קורה... בכל אופן אטרף נחמד לפעמיים ובאמת אפשר להכיר אנשים טובים אבל הרוב... מחפש סקס

ItsikH

Member
לא זה נראה לי יש רגע של חרמנות או בדידות, לא משנה מי מהם, לרוב יחד, שבו נפתחים באופן ספונטני, אם זה היה קורה פנים אל פנים גם סביר שהיה אפשר להתקדם, אבל כשזה קורה וירטואלי יש מצב שעד הבוקר סערת הרגשות תגווע יחד עם דמדומי השחר.

למעלה