אנשים. פרצו לי לניק!!!

אנשים. פרצו לי לניק!!!

ואותו אידיוט שפרץ לי לניק שכותב כאן מילים כדורבנות + עשרות שגיאות כתיב בכל פסיק של הודעה כאילו בשמי לא טרח או דאג לפחות שלא יגיעו מסרים לתיבה האישית. טוב, תראו את הנושא כאן תחת הניק הזה כסגור. החלפתי סיסמה. אינני נכנס לפורומים כאלו, משתדל לא להיגרר לויכוחים של חרדים ושאינם. אי לכך אני מתנצל אם מישהו נפגע כביכול מהניק האישי שלי. בהצלחה לכולם, ולכל אחד בדרכו אשר בחר. אבקש לא להתייחס לשבריר מילה שנאמרה כביכול בשמי.

בהחלט

sceptic1

New member
כן בטח,

מעניין מי ערך לך את ההודעה הזאת בלי שגיאות כתיב.

זה משנה?

הוא בין כה וכה טוען שהוא לא נוהג להיכנס לפורומים כאלו. הוא סיפק לנו קצת שעשוע וזהו..

sceptic1

New member
ממה נפשך

אם הוא החליט לעזוב אותנו לנפשנו, בשביל מה הוא צריך את ההודעה הזאת, הרי הוא רק יצא יותר אידיוט עם כזאת הודעה שקופה, ואם הוא מתכנן להשאר פה, הוא ימשיך עם אותם בלבולי שכל ושגיאות כתיב.

תאמיני לו

אני הוא זה שכותב בשיגעות כתיב ועכשיו אני נכנס לפורום ומגלה שמישהו כותב על שמי

אני פה כדי להישער

אני נכנסתי לפורם בכדי להיתרשם מה הסיבות שחוזרים בשאלה מחליטים לעשות צעד כה לא הגיוני וכי זה כ"כ ברור שאין אלוקים א"כ למה ניוטון ואינשטיין לא הגיעו למסקנה זו וכי זה כ"כ ברור שאין רוחניות אין מושג של סיאנסים וכי המדע כ"כ חד משמעי נגד היהדות הרי כל תורת הקוונטים מעידה ע"ז שיש אלוקים(אלוקים משחק בנו בקוביה)

למה לחסום

אני סה"כ מנסה לנהל דיון עיניני והסיבה שאני מגיב בצורה בוטה זה רק אחרי שמעירים לי על שגיעות הכתיב (ואפשר לקרוא שהרי מגיבים)

אם תנהל דיון ענייני בלבד לא תחסם

אם תגיב בצורה לא עניינית אתה תהפוך למטרד לפורום, וההצדקה שיש או אין לסגנון שלך לא רלוונטית.

0Neo0

New member
"הפרעת זהות דיסוציאטיבית"........?

אתה רוצה לשתף אותנו במשהו?!

אם להאמין לבחור

הניק שלו באמת נפרץ, ולבקשתו הוא נחסם מהפורום כדי שהפורץ לא יוכל לשוב ולהציק. אם מישהו מכיר אותו ממקומות אחרים וקיבל בשל כך רושם רע עליו, הוא מוזמן לשקול את עמדתו שוב.

זה קרה לי פעם

לא בתפוז, אבל כבר קרה לי שפרצו לי ליוזר מסויים, וגם אחרי שהחלפתי ססמא ואמצעי בטיחות כאלו ואחרים- עדיין פרצו לי ליוזר...

וַיִּתְרֹצֲצוּ הַבָּנִים בְּקִרְבָּהּ וַתֹּאמ

אומר ר' שולם שבדרון- וכי למה לה למות אחרי שנים של עקרות? וכי רק בגלל התרוצצותם?! ומדוע אחרי ששמעה כי שני גויים בבטנה- נרגעה? מה מרגיע בידיעה שבנדיט כעשיו נמצא ברחמה??? ויענה מיד ויאמר: "עדיף שני גויים מאשר מזרחיסט אחד, אשר הולך הן לבית כנסת והן לבית עבודה זרה..." והנה כאן אנחנו רואים שני גויים בבטנו, יעקב ועשיו, וכל אחד מהם בעל יכולות שונות ומשונות, ככתיבת נח בשבע שגיאות וכו' וכו' והיד עוד נטויה... אלו היו שני הסנט שלי לגאונות שבאווילות שראיתי פה...

התפוז המכני חתך את הכותרת, וייזכר לדראון עולם

"וַיִּתְרֹצֲצוּ הַבָּנִים בְּקִרְבָּהּ וַתֹּאמֶר אִם-כֵּן לָמָּה זֶּה אָנֹכִי..."

למעלה