תהייה...../images/Emo4.gif ../images/Emo105.gif../images/Emo26.gif
ובכן, הכל התחיל. דין אוהב את רורי, ואז רורי אהבה את דין. הכל טוב ויפה, הסדרה מתפתחת כמו שצריך. ואז נכנס טריסטן {
, אבל זה לא קשור כרגע
} נכנס מישהו חתיך וכריזמטי ומהמם ונפלא ומדהים ו.. ו.. ו..
ומנסה להתחיל עם רורי. לגנוב אותה לדין, או משהו. אבל הוא לא מצליח, הא? כנראה שהוא יותר מדי "באד גיי" בשבילה. או שהיא פשוט לא תפסה כמה שהוא חתיך..
בכל מקרה, הוא הלך. נכנס ג´ס. מעצבן, וגם באד גיי, בצורה שונה אבל, עם חבה לספרים, והוא מדבר אליה ומתחבר אליה בדרך שלא הייתה לה עם דין. וזה לא שדין לא אינטיליגנט או משהו, הוא פשוט נער כפרי כזה או וואטאבר..
יש לו גישה שונה
אז מה היא תעשה? זה יהיה כמו עם טריסטן, שהיא, אחרי שהיא נמשכה אליו קלות {הנשיקה וכו´ וכו´..} שהיא תנטוש אותו בשביל דין שוב? או שמה דין כבר נמאס עליה קצת {למרות שהוא פשוט בן אדם מדההההיים והוא חולה עליה כל כך
} והיא תעדיף את ג´ס? במקרה הזה, זה בטח ישפר את היחסים בין לוק ללורליי, שזה בעיקרון מה, שלדעתי {אני לא קוראת ספוילרים
} אמור לקרות בסופו של דבר, או - אם היא תישאר עם דין, ג´ס יחזור מתישהו לבית שלו, והכל יהיה בשלום כמה זמן. ואז יבוא עוד חתיך שינסה לגנוב אותה?? הסדרה תתחיל ללכת במעגלים?
טוב, יכול להיות {ורוב הסיכויים
} אין לי מושג קלוש על מה אני מדברת, וכולכם- מי שיודע מה יקרה בהמשך - יצחק עליי שאני מדברת שטויות. אבל לא נורא. סתם רציתי לדעת.. מה אתם חושבים, אם בכלל הבנתם אותי.
אף פעם לא הייתי טובה בלהסביר תצמי.
מאיה