אנשים פספסתי!!!!!!!!

LiTaLg

New member
אנשים פספסתי!!!!!!!!

אנשים פספסתי אתמול את הפרק!!!!!!!! ועכשיו אני נכנסת וכולם- איזה מדהים היה והכל שמישהו בבקשה יספר לי מה היההההה PLEASE... נשיקות....

Piper

New member
אממ...קבלי

יש להם מן כזאתי מסורת שעושים לסל פיקניק מכירה פומבית..מי שקונה את הסל זוכה לאכול עם יוצר הסל..אז הסל שרורי הכינה,עליו התווכחו דין וג´ס ובסוף ג´ס קנה אותו והוא לקח את רורי לנהר כדי לאכול...(איזה חמוד) פטי מנסה לשדך ללורליי בנים אז היא הביאה אותם למכירה ואז כשלורליי קלטה אותה היא רצה ללוק ושכנעה אותו לקנות את הסל שלה (שדרך אגב היו בו שתי עוגות יבשות ודיאט פפסי) ולוק אכל עם לורליי..זה היה קטע נחמד.. סוקי מתחתנת!! כן,כן...עם ג´קסון כמובן... לורליי הייתה בשוק על זה שאימא שלה הסכימה איתה!! אהה...מה עוד?? אוו,רורי מתחילה לחבב את ג´ס..היא התקשרה אליו בערב אבל לא נתנה ללורליי לראות את זה..(יותר נכון היא נכנסה לחדר שלה ודיברה שם.. אבל יש לי משהו שאני לא מבינה ממש...נכון כשרורי וג´ס אכלו ואז הלכו לקנות פיצה..אז נפל לה הצמיד שדין נתן לה..אז מה ג´ס בדיוק מתכוון לעשות איתו?? חסר לו שהוא הולך להגיד לדין שרורי נתנה לו אותו!!!!!!! אם שכחתי משהו,אנשים...תתקנו או תוסיפו!

לאנה

New member
יש לי תיקון קטן.........

לצערנו הישראלים לא תמיד יודעים לתרגם, או שלא תמיד יש להם למה לתרגם, אז בקשר ל"שתי עוגות יבשות ודיאט פפסי" - זה לא בדיוק מדויק, אנחנו, צופי ב"ג קבועים, יודעים שמזונם העיקרי של לורליי ורורי הם הפופ-טארטס, חוץ מהאוכל של לוק כמובן. אז פופ-טארטס זה מה שהיה שם, לא עוגות יבשות. ובקשר לפפסי, זה לא פפסי, זה איזשהו משקה שאין בארץ אז אני לא יודעת מה זה בדיוק. אבל זה לא פפסי.

לאנה

New member
בערך ../images/Emo58.gif

בקשר לעניין של רורי-צמיד-ג´ס. רורי תלחץ בגלל שהיא לא תמצא את הצמיד שדין הכין בשבילה, ולורליי תתפוס את ג´ס בחדר של רורי ותחשוב שהוא גונב. זה מה שאני יודעת בינתיים, אני אנסה לברר עוד. אבל לא ממש הבנתי אם הוא יחזיר את הצמיד לחדר, ולורליי תחשוב שהוא לוקח אותו, או שהוא סתם מחטט לרורי בדברים. אני ווי, אני מקווה שיהיה לי עוד מה לספר בעניין בקרוב.

לאנה

New member
יש עידכונים............

אז עכשיו אני יודעת בוודאות - דין יראה שרורי לא לובשת את הצמיד, הוא ישאל אותה למה, והיא תגיד לו שהייתה לה פריחה אז היא הורידה אותו. היא תחזור הביתה, ותצעק בגלל שהיא לא מוצאת את הצמיד, ג´ס ישמע ויחזיר את הצמיד לחדר שלה. הוא יצא מהחדר ולורליי תראה, היא תאשים אותו שהצמיד היה אצלו כל הזמן, ושהעובדה שהוא לקח אותו לא פגעה בדין, אלא ברורי. זהו בערך. יש לי גם את הגרסה המלאה של כ-ל הפרק, שיופיע אצלנו עוד שבועיים אם לא היו הפסקות.

Piper

New member
לאאאא!!

איך לורליי יכולה להיות כזאת עיוורת?? לורליי שלנו!! היא לא רואה שהוא אוהב את רורי והיא מחבבת אותו בחזרה!? היא חייבת לפתוח עיניים ולראות אצלו מה שרורי רואה!! כי היא לא ממש מכירה אותו..אולי רק משמועות...ומלוק אבל זה היה כשהוא רק עבר! עכישו הוא לא ככה.....למה לורליי?? ל מ ה ? ?

Piper

New member
אוף...

ממש אין לי כוח לקרוא אבל אני רוצה לדעת...לא משנה...נסתפק במה שאת אמרת...התחלתי קצת..פתאום אני רואה יש עוד מלא!!

GirlFriend

New member
זה רק אני או

שלפי מה שכתוב...לורלי האמא המקסימה שמבינה את כל מה שעובר על הבת שלה כבר לא משדרת על אותו גל כמו רורי ולא מבינה אותה

rory s

New member
מה פתאום

זה פשוט שלפעמים העולם כולו מתהפך זה לא רק לור ורור.... כלומר ג´ס נחמד? אמא של ליין מבינה את ליין? רור ולור רבות? הנרי נפרד מליין???? אמילי מסכימה עם לורלי!!!!??!!! פשוט משהו באווירה לא בסדר אולי כשהתסריטאים כתבו את זה הם שתו משהו..... לא נרהא לי שזה יחזור הבנות עדיין על אותו גל כפי שראינו בסוף הפרק לור הבינה שמשהו פה לא בסדר

GirlFriend

New member
באמת הכל השתנה../images/Emo70.gif

למה
שישאירו לנו את המצב כמו שהוא אחרת זה יראה כיאילו הסדרה על סף גסיסה ואז כולם יגידו שלתסריטאים לא היה מה לכתוב וזה למה הם שינו את העלילה.....

*קליאו*

New member
תהייה...../images/Emo4.gif ../images/Emo105.gif../images/Emo26.gif

ובכן, הכל התחיל. דין אוהב את רורי, ואז רורי אהבה את דין. הכל טוב ויפה, הסדרה מתפתחת כמו שצריך. ואז נכנס טריסטן {
, אבל זה לא קשור כרגע
} נכנס מישהו חתיך וכריזמטי ומהמם ונפלא ומדהים ו.. ו.. ו..
ומנסה להתחיל עם רורי. לגנוב אותה לדין, או משהו. אבל הוא לא מצליח, הא? כנראה שהוא יותר מדי "באד גיי" בשבילה. או שהיא פשוט לא תפסה כמה שהוא חתיך..
בכל מקרה, הוא הלך. נכנס ג´ס. מעצבן, וגם באד גיי, בצורה שונה אבל, עם חבה לספרים, והוא מדבר אליה ומתחבר אליה בדרך שלא הייתה לה עם דין. וזה לא שדין לא אינטיליגנט או משהו, הוא פשוט נער כפרי כזה או וואטאבר..
יש לו גישה שונה
אז מה היא תעשה? זה יהיה כמו עם טריסטן, שהיא, אחרי שהיא נמשכה אליו קלות {הנשיקה וכו´ וכו´..} שהיא תנטוש אותו בשביל דין שוב? או שמה דין כבר נמאס עליה קצת {למרות שהוא פשוט בן אדם מדההההיים והוא חולה עליה כל כך
} והיא תעדיף את ג´ס? במקרה הזה, זה בטח ישפר את היחסים בין לוק ללורליי, שזה בעיקרון מה, שלדעתי {אני לא קוראת ספוילרים
} אמור לקרות בסופו של דבר, או - אם היא תישאר עם דין, ג´ס יחזור מתישהו לבית שלו, והכל יהיה בשלום כמה זמן. ואז יבוא עוד חתיך שינסה לגנוב אותה?? הסדרה תתחיל ללכת במעגלים?
טוב, יכול להיות {ורוב הסיכויים
} אין לי מושג קלוש על מה אני מדברת, וכולכם- מי שיודע מה יקרה בהמשך - יצחק עליי שאני מדברת שטויות. אבל לא נורא. סתם רציתי לדעת.. מה אתם חושבים, אם בכלל הבנתם אותי.
אף פעם לא הייתי טובה בלהסביר תצמי.
מאיה

לאנה

New member
אז רגע לא הבנתי.........

את שואלת מה יהיה עם רורי-דין-ג´ס-טריסטן(?) או שאת סתם חושבת מה יהיה בלי רצון לדעת באמת?

*קליאו*

New member
מי אמר שאני חושבת?!../images/Emo12.gif../images/Emo4.gif ../images/Emo8.gif../images/Emo105.gif

השאלה שלי הייתה, בכולופן, אם לדעתכם פשוט הסדרה תיצור מעגלים מעגלים. מישהו יבוא, מישהו יעוף, מישהו יבוא, מישהו יעוף. ? וגמני חושבת, כמו שמישהי מתחתי כתבה, שכשלוק ולורליי יצאו זה די יהרוס את הסדרה..
אמממ.. טוב, נותר רק לחכות ולראות, אני מניחה.
ו*בלי* לקרוא
ים
מאיה.

shira245

New member
לדעתי,היא תצטרך לבחור במישהו......

אם זה לא יהיה דין(מאוד מקווה שלא!) דין יעוף מהסדרה לא? למה יהיו צריכים אותו??? אולי ייתנו לה בחור חדש?????? אבל אז זה יהיה יותר מדי דמיוני! 4 בנים(לא נראים רע בכלל) על בת אחת זה קצת לא הגיוני,רורי לא כזאת יפה,והדמות שלה בסדרה לא בדיוק.. איקצור,אין לי שמץ מי זה יהיה! זה יכול להיות ג´ס..... כי אחד הדברים שמחזיקים את הסדרה זה הקטע בין לוק ולורליי, ברגע שהם יתחילו לצאת זה יהרוס בסדרה.. אז.....אין לי מושג........ רק מקווה שזה לא יהיה דין!!!!!!!!!!! ומאוד מקווה שזה יהיה טריסטן......אבל אני משוחדת.. אולי היא תהיה עם טריסטן ותהפוך למין bad girl????? לא תשקיע בלימודים וכו´ וכו´ ותהפוך ללורליי 2???????

LiTaLg

New member
אבל זה מזה לא הגיוני!

זה מזה לא הגיוני עם טריסטן פתאום יחזור לסדרה, גם כי יעני הוא נפרד ממנה לתמיד וגם כי הוא לא משחק יותר בדוסון! היא חייבת להיות עם דין אחרת מה יעשו איתו? כי צירפו אותו במקום להיות אורח בסדרה(כל העונה הקודמת הוא היה אורח) שמו אותו כשחקןעל הסט יעני הוא קבוע כבר מהעונה הזאת זאת אומרת שהוא איכשהו ישאר בסדרה בטח עם רורי (ככה אני רואה את זה.....) ובקיצור..... אני מחכה לפרק הבא!!! מה חוץ מזה? איך עובר עליכם החופש?

לאנה

New member
אבל אני שמעתי שאולי, אבל ממש אולי

טריסטן יחזור לאיזה שני פרקים. הלוואי!

למעלה