אנשים פליזזזזז

אנשים פליזזזזז

http://exit.nana.co.il/Survey/?SurveyID=72118#bottom אתם יכולים בבקשה להיכנס לאתר ולבחור במולי קרצ'ו? זה ממש ממש ממש חשוב ותודה לכל מי שיצביע! וזה מאוד חשוב שתצביעו וכמה שיותר יצביעו זה יותר טוב! אז בבקשה תיכנסו ותצביעו למולי קרצ'ו (זה גם לא לוקח הרבה זמן!!) תודה לכל מי שיצביע!

וואי זה היה ממש יפה וזה מאוד

נגע לליבי!! משתתפת בצערך! נ.ב הצבעת??. ואם לא את יכולה פליז להצביע למולי קרצ'ו??.

No BoDy1

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo24.gif../images/Emo7.gif

אנשים פליז תצביעו למולי קרצ'ו

אני מתחננת ויותר מלהתחנן אני נואשתתתתתת שתצביעו למולי קרצ'ו אז פליז תכנסוווו ותצביעו למולי קרצ'ו (כמה שיותר יצביעו יותר טוב!)

i l0ve u

New member
איכככ לא מולי איכככ

רק אסי או איתי!!!...... מולי הזה פשוט בנאדם מגעיללל ומתלהבב איתי ואסי הם כאלו מתוקיםםםםםםםםם וואי איך שיגעתי את כולם אז בבלוג TV שלהם חחחח בעיקר את רויטל הזאתי איזה מציקה היא רבאקק...

לא נכון!!! מולי ממש לא מגעיל!!!

והוא גם לא מתלהב!! אני נפגשתי איתו והוא ממש בנאדם אחלה ויש לו אופי ממש מצויין והוא ממש חמוד ונחמד!!! ואסי כבר עלה וגם איתי וההצבעה הזאת זה בשביל להחזיר 2 מועמדים שלא עלו!! (ורק שתדעי שחן ומולי היו צריכים לעלות כי אותם גם הכי הכי הכי הכי אהבו וגם 95% עלה איתי בגלל פרוטקציות ואני יוכל להגיד לך ב100% אם הוא עלה בגלל פרוטקציות!!!)

שאלה..

למה את כ"כ רוצה שיבחור במולי

אנשים פליזזזזזזז תכנסו

לאאתר ותביעו למולי קרצ'ו פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

EarthWind

New member
מולי לדעתי לא ממש מוצלח בתור מנחה

פשוט כי הוא משעמם , הוא לא ממש משתתף הוא שקט מידי. הוא צריך להיות מטורף בצורה אלגנטית! אני אישית אהבתי את אייל (זה עם המשקפיים) הוא חמוד נורא לדעתי והכי שנאתי את חן (הגבוה והמתלהב לא בסטייל)

חח אני מכירה את כולם

לא צריך לפרט.. ומולי בכלל לא שקט והוא דווקא מאוד מתאים להיות מנחה באקזיט. וזה גם לא בכלל היופי החיצוני אלה גם בגלל היופי הפנימי! והוא מאוד מוכשר!!!

EarthWind

New member
טוף...לפעמים

לפעמים הערצה מסנוורת חחחחח אני חושבת שאם מולי באמת מוכשר, אז הוא לא מראה את זה on the show ואז זה באמת חבל... אבל הוא נראה ממש אדיש כזה בתוכנית והיופי הפנימי לא חשוב כל כך כל עוד הוא יודע להיות מנחה מעניין ומקפיץ

הוא מאוד כשרוני

וההערצה ממש לא מסנוורת אותי!! אני לא מאלה שאם הם מעריצות מישהו הם חושבות שהוא טוב בהכל! כי זה לא שהתחלתי לאהוב אותו סתם ככה ראיתי שהוא טוב ומוכשר וממש לא אדיש וכאילו גם כמה הזדמנויות היה לו להראות כשרון חוץ מבבלוגים? פעמיים בטלויזיה? זה כלום! ובבלוג הוא הראה את זה טוב מאוד! ויש לו את כל התכונות בשביל להיות מנחה באקזיט!

למעלה