אנשים! ערב פאנק!

All Choice

New member
אנשים! ערב פאנק!

למי שעוד לא יודע יש ערב פאנק בסינמטק בחיפה, ביום שישי הזה, ה-13.09.02 זה לא הופעות (מן הסתם זה בסינמטק) - יוקרנו קליפים של להקות פאנק יותר מהאולדסקול, כמו שאם 69, כאוס יו קיי, סקס פיסטולס, ראמונס, אקספלוייטד ושאר ירקות יחד עם ביוגרפיות מתועדות של הלהקות היותר משפיעות בתחום. לדעתי שווה. אני משער שזה יעלה בסביבות ה-30 שקל (כמו תמיד בסינמטק). לא יודע שעה מדוייקת, עדיף שתתקשרו ותבררו. ואפרופו אם משהו ממה שכתבתי למעלה לא יופיע, אל תאשימו אותי.

בולשיט!

סינמדיק מבסר רעות...!!!! זה הכנסייה של הלאו באקים! הם מיתאספים שם ומקריבים חתולים לקליין (זה השטן שלהם)...!

All Choice

New member
מה הקטע?

עכשיו על כל הודעה שלי תכתבי שלאו-בק זה רשע? אם יש לך משהו אישי נגדי פשוט תגידי לי את זה, כי לי אין שומדבר נגדך. ולא, הסינמטק זה לא הכנסייה של הלאו-בקים (וגם אם זה היה נכון, לא היה איכפת לי) - הסינמטק זה המקום היחיד בחיפה שבו מראים סרטים איכותיים, ואם יש לך משהו נגד סרטים שבהם צריך לחשוב קצת יותר מבספיידרמן, אז זה כבר לא בעיה שלי. וכן, קליין זה השטן שלנו, מה לעשות.

פחחח עוד לאו באקניק!

אתם מיליונים!!!!!!! אז... איך זה לשלם 10,000 ש"ח בשנה בשביל לילמוד בבצפר?.... כי תישמע... אני משלמת בקושי 3000.... אבל מה אני משווה?!?!?!

לא לא מותק...

אין לי שום דבר אישי נגדך (חוץ מזה שאתה חבר של רובינצ´יק)... אני סתם שונאת לאו באקים! אתה לומד שם אז אתה בטוח מנחש למה....!!!!!!!! ו...מה רע בספיידר מן?!?!?!??!?! זה סרט עמוק עם מסר חשוב לאומה!

All Choice

New member
תודה, מתוקה!

אני שמח שאין לך שומדבר נגדי. ואני עדיין תוהה למה את שונאת לאובקים? אני לומד שם ואני לא מבין מה יש לשנוא באנשים האלה? ברוב הכללי האנשים שם הם אנשים מאוד ידידותיים ולא מזיקים, ולא אנחנו לא משלמים 10000 שקל בשנה. ליתר דיוק זה 4800, וזה לא כזה הרבה יותר ממך. והאמת - בצפר זה אחד הדברים שאני מעדיף שיהיה טוב ולא זול, כי זול בקטע הזה הוא מילה נרדפת לחרא. וההשערה שלי היא שאת לא אוהבת את הבצפר שלך, את אוהבת את האנשים שבו, יעני יש לך שם חברים והכל. הקטע הוא שלאו-בק נחשב על פי נתוני משרד החינוך לבצפר הטוב באזור הצפון, ואם אפשר לשלב בצפר טוב (יעני מורים טובים, השקעה של ההנהלה) עם חברים אז בכיף. ואם את חושבת שהאנשים בלאו-בק הם מליינים אחד אחד, אז תתפלאי לך שלא. אנחנו חיים בהדר, בדירת קטנה ועם מינוס עשר אלף בבנק (ברצינות, בלי להגזים), בלי מכונית ועדיין משלמים על הבצפר הזה כי זה איכות. בוסמת זה דקה מהבית שלי ועדיין בחרתי לא ללכת לשם כי הבצפר חרא (מבחינת בצפר, לא מבחינת אנשים). בואנה, כמה כתבתי... לא ציפיתי מעצמי. סחטיין עם סיימת לקרוא עד לפה! את באה לערב פאנק היום? (או שאת מטאליסטית ולא אוהבת פאנק?)

™RA

New member
חבוב!

אם היא הייתה מטאליסטית היא לא הייתה כותבת בפורום.. היגיון .,מה אני מבקש?

אאממ

אני לומדת בויצ"ו ומשלמת יותר ..5000...וזה רק על הבית ספר ולא על מגמה שזה עוד פול כסף...

xero1

New member
אתם פאנקיסטים למען השם!

מה אתם עושים בבתי ספר??

kto na bosmat nayehal?!?!

בסמ"ת זה בצפר טוב מבחינת הרמה... אני לא יודעת עם יותר טוב מלאו דראק אבל יש רמה... דבר שני...האנשים בבסמ"ת בהחלט אחלה גברים ונשים... ואני לא חושבת שכל האנשים בבצפר שלכם חייזרים... אני מכירה משם אנשים... אבל יש מלא משם שהכרתי והם...ההעעעעעעעחח... ואם משלמים קצת לבצפר זה לא אומר שהוא חרא... בסמ"ת ניראה כמו כלא..נכון אבל זה ביגלל שהטכניון גונב לנו ת´כסף!!!! חרם! ו..אני לא סתם מטאליסטית! אני ת´ראשרית מיקצועית דרום אמריקאית! פנטרה!!! ו...המממ אין לי כוח לשלם בשביל ליראות קליפים... אני כן אוהבת פאנק מסויים... אבל לא יותר מידיי... אני מעדיפה הארדקור, מטאלקור!!!!!

Warzone

New member
איכס מטאלקור...

למה לשמוע מוזיקה שאנשים אשכרה יודעים לנגן בה והמסרים הם יותר מ"אנחנו פאנקיסטים עניים ומלוכלכים ולא הולכים לצבא"... תשמעו סקס פיסטולס!! איכות...

למעלה