אנשים עצובים

יערית

New member
אנשים עצובים

אנשים עצובים הם לא סתם עצובים הם עצובים כשהם קמים הם עצובים כשהם מצחצחים שיניים, אז אפשר להבחין בזוית הפה העצובה. הם עצובים כשהם הולכים לעבודה, מבט אטום כל הדרך למשרד בוקר טוב עצוב מרחף מעל הראש ועל היום הם עובדים בעבודה עצובה. אנשים עצובים חוזרים לבית עצוב ומחכים שערב עצוב יגיע אליהם מכינים ארוחת ערב עצובה שיאכלו אותה עם זוית פה עצובה. אנשים עצובים מסיימים ארוחת ערב עצובה אולי לצד אנשים עצובים שהרי אי אפשר לבלות חיים עצובים לצד אנשים שמחים, לראות סרט עצוב או במקסימום להכנס למיטה עצובה מוקדם בערב. אנשים עצובים חולמים חלומות עצובים וכשהם מתעוררים עצובים הם מנהלים חיים עצובים. אנשים עצובים תתרחקו ממני!!! לקחו לי את הניקוטין והפכתי להיות אדם אחר, אדם עצוב, כתבתי את השיר הזה במיוחד ברגעים עצובים, משהו בי לא רוצה להישבר אבל לא רוצה להיות עצוב.

אני מצטערת

אבל אותי קרעת מצחוק
. מזכיר מאוד את האיש הירוק של יהונתן גפן... יהיה בסדר ???

יערית

New member
../images/Emo7.gif

מלפפון או גזר אמרת? בינתיים לאפה נכנסת לפה....עצוב!

יודעת מה ?

עזבי את מה שנכנס לפה !!! אז תעלי במשקל, ימות העולם ??? תסיימי עם הגמילה ואח"כ תחשבי על ירידה במשקל. יש יופי של מסלול הליכה לאורך בן יהודה, יש בריכות למכביר באיזור, יש מיליון חדרי כושר ועשרות דיאטניות. קני בסופרפארם את הסיגריית פלסטיק בטעמים, היא מעולה לנסיעות באוטו ושוב - אמרו לי שיש כדורים חדשים שלא עושים תופעות לוואי כמו הקודמות ומכירה מישהו שנגמל איתן בקלות (ככה הוא טוען ...)

יערית

New member
רואים שאת לא מכירה אותי

יש לי איזה צמיג חדש שגדל בבטן מיום שני, אנורקסית נשארת בראש לעולם אנורקסית, את לא יכולה לומר לה "אז תעלי במשקל , ימות העולם?" בטח!!!!! לא רק ימות-סוף העולם הגיע! אני מתחילה לחשוב על הכל, על המשקל, על מצבי הרוח, על איך כל זה משפיע על הסביבה שלי. כבר מזמן יש לי סיגריות חשמליות ללא נקוטין, רק ש...אתמול קראתי עליהם מחקר שאומר שאין דבר כזה ללא נקוטין ויש שם ניקוטין מומס וזה הרבה יותר מסרטן מסיגרייה, משרד הבריאות האמריקאי טוען שזה בסדר לעשן אותה כתחליף וסיגרייה אחת שווה 1300 רגילות. יצאתי מדוכאת עוד יותר וכדורים בטח שלא אקח, לא מסטיק ולא הרצון לשחק עם משהו בפה, בזה אני אלופה! אני כולה רוצה שהלחץ הזה שעטף אותי מאתמול והכעס והחוסר שקט יעלממממממו! את באה להליכה מהירה בטיילת?

באמת לא מכירה

אבל מכירה כמה וכמה מכורים ומכורות לכל מיני מרעין בישין.... ובנוסף כאחת שגדלה בהרגשה שהיא דובה, יודעת עד כמה ההרגשה הזו איומה !!! הרי זה לא משנה מה יגידו לך - בכל מקרה תחשבי שאת שמנה...
הכעס וחוסר השקט ייעלמו, אומרים שזה דווקא החלק היותר פשוט כי הם חלק מסממני הגמילה, צריך סבלנות והרבה !!! ובעיקר המון המון אמונה עצמית שזה קטן עלייך ובלי בעיות תנצחי את ההתמכרות המגעילה הזו. אני מנקה ומסדרת את הבית (הבריזה לי העוזרת
), נראה לי מספיק ספורט להיום...

יערית

New member
כנראה

עד שהתופעות האלו יעברו,אני אמציא לי עוד כמה שירי דיכאון :(( בקיצור, מכירה את עצמי ולכן לא אוכל לרמות את עצמי, זה קשה ואני לא חזקה מודה ומתוודה שהוויינשטפן לא תהייה טעימה יותר כמו עם סיגרייה ואם זה לא יהיה טעים, אני אולי אגוב אחת בכדי לטעום את טעם האלכוהול כמו שאני אוהבת. אמרתי שאני מזל שור שאוהבת להתמכר, כמו שבני מזל שור אוהבים לחיות את החיים הטובים מבלי שיעצרו אותם :)) מחר אני אנקה ועד אז אני אלך ואשוב מקצה של חדר לקצה האחר. תודה

צאי החוצה

לכי לקניון, שם בלאו הכי אסור לעשן :)) לכי לצעוד או כל דבר אחר, אל תישארי בבית !!! כמו שכבר כתבתי, תשברי הרגלים... כי הם אלו ששוברים את הגמילה. וסתם לידיעה - הרי גם אני מזל שור, סיגריות זו ההתמכרות היחידה שלי, בחיי שניסיתי ולא הצלחתי להתמכר לשום דבר אחר

יערית

New member
משה אופניק אמר

אני שונא קניות! אני שונא קניונים! אני שונאת לברוח החוצה כשיש לי בית "עצוב" חחחחח אני רוצה להתמודד!!! גם עצם זה שאני איתך כאן וחצי במטבח בהכנות בישולים לשבת חמולה, אני מתמודדת עם האי בריחה שלי. בכל כלל יש יוצאת מן הכלל ואת כבר אמרנו, חננה
<בחברות>

מעדיפה

לחשוב שאני ברת מזל שלא מתמכרת בקלות
, גם ככה יש כ"כ הרבה להתמודד איתם אז טוב לי שלפחות אלו נחסכו ממני ...

יאללללה יאלללללה סתמי תפ'ה

הצלחת עד כאן נראה לך שניתן ללכת אחורה ? תחשבי חיובי ובן של זונה זה שייתן לך את הסיגריה הראשונה בידיעה שאת בגמילה. תנשמי ותריחי את האוויר.תמלאי מלוא הריאות. שוב כף היד שלך לא תסריח. שוב הבל הפה שלך לא יריח כמו מאפרה מטונפת בסוף ליל בילויים באיזה פאב מצחין. תראי איך סיבולת לב הריאה שלך תעלה פלאים ותגיעי לשיאים ששכחת שאת יכולה לגעת בהם....
בקיצור סתמי. ההחלטה היא כבר מחצית הדרך. ואת עברת אותה ובענק. תני גז ותמשיכי. ברגע שיעברו תסמיני הגמילה יהיה כבר הרבה יותר קל. בהצלחה נשומה.

יערית

New member
אבל

לא הייתי מסריחה, ולא היו תלונות על כך, ולא סבלתי מזה ולא רציתי להפסיק.. כולה נגמרה לי קופסת הסיגריות ביום שני בבוקר והחלטתי שאני לא רצה מיד לקנות, גם קלטתי את גודל ההתמכרות שלי, גם הבנתי שאני אדם שמתמכר, ומסוגל להתמכר גם לגרוע יותר ואני שמה לעצמי מעצורים. אז החלטתי לבחון את היכולת שלי לשלוט בהתמכרות לסגריות. עד כה לא דגדג לי לקחת מאף אחד סגרייה ולא נסברתי בזה... החוסר שקטף הכעס, הבכי שמגיע, העצבות, ההומור פאקינג הומור שלי הלך לו...אפילו ה... זה מחיר הכאב הפיזי בגמילה? תודה מותק

r o n i t 3 7

New member
מותק

את ממש לא עצובה, את חשקנית עכשיו, אז במקום להוציא את החשק על סיגריה, לכי שחררי אותו במקום אחר. גאה בך!

יערית

New member
חשקנית?

שיווווווווווו עכשיו ממש אני בוכה חחחחח :)))) נשיקה!

r o n i t 3 7

New member
מותק 2

תירגעי, את יודעת לפי פרוייד עישון זו תקיעות של השלב האוראלי, אז תחייכי את עוברת שלב :)) נשיקה בחזרה

את

טוענת שאני תקועה בשלב האוראלי??? הייתי בטוחה שלפחות אני בשלב הפאלי

r o n i t 3 7

New member
את

קופצת מהר מידי ... צעד אחרי צעד, אוראלי אנאלי פאלי חביון גניטאלי

אחותי

אולי תישארי עצובה יפה לך בכישרון כשאת עצובה יאללההההההההההההההההה צאי מזה את הבן האדם האחרון שאפשר להגיד עליו שהוא עצוב

יערית

New member
אם תרצי

אני יכולה להפוך לעגמומשינית כמו שהבן שלי אומר, ואז תראי כמה שירים יצאו לי מהקנה, כל הקישקע שלי יהיה כאן בשחור לבן והעיניים יהיו בוהקות וזוהרות כי חזרתי לתקופת הבלוגדמרקר שלי :)) צריכה סטנד אפ דחוף!

למעלה