אנשים! עצה ומהר!!!

אופקקקק

New member
אנשים! עצה ומהר!!!

וואו מאיפה להתחיל.... אני בת 22 ויש לי חברת נפש...ושאני אומרת נפש הכוונה נפש!!! שאני ממש בת בית אצלה והיא באה ממשפחה דרום אמריקאית מה שמעיד על החום והאהבה..ממש משפחה שניה שלי.. אני ואותה חברה מדברות על הכל חוץ מדבר אחד...לכן אני פה כי אני לא יכולה להיתיעץ איתה יש לה אח שקטן ממני בשנה, חתיך עולמי!!! כשהכרתי אותו לפני שלוש שנים בערך ישר נדלקתי עליו והפנמתי, ידעתי שזה לא במקום.. יום אחד לא עמדתי בזה והתנשקנו...אחר כך שכחנו שנינו מזה והמשכנו בחיינו, תמייייד הייתה משיכה בינינו.. בקיצור עברו שלוש שנים או פחות והוא אחרי קשר רומנטי ממושך והמשיכה ביננו עדיין קיימת כשהתוודתי בפני חברתי שאני עדיין שמה עין על אחיה ואי אפשר שלא היא אמרה ממצדה לא אכפת לה...אני מכירה אותה ויודעת שזה לא כך. ראיתי שהנושא מציק לה אז עזבתי את זה וניסיתי למצוא לי גבר אחר להתעניין בו...לא הלך! אני לא נמשכת למי שנמשך אליי...ממש אסון הערב ישבתי אצלה והיא יצאה לבלות ואני נשארתי עם האח והידידה הטובה שלו שהפכה להיות גם חברה שלי לבינתיים. צפינו בסרט ואני הייתי באמצע והוא התחיל לשלוח אליי ידיים..תפס לי היד חזק, העביר את האצבעות שלו על היד שלי והרגל ואני הייתי בהלם!! ככה שלוש שעות ואנחנו לא מדברים ולא מסתכלים אפילו אחד על השני. הבחור הכניס אותי לסרטים!!! משהו ביננו לא יהייה! אני לא יסכן את המערכת יחסים שלי עם המשפחה שלו ובטח שלא עם החברה שלי בשביל משהו שנועד לכשלון... הוא חייל, הוא גר רחוק, אין לו רכב, ים סיבות!! השאלה האם לדבר איתו ולהעיר לו או לשתוק כי אחרי הכל גם בי יש חלק שרוצה אותו. השכל אומר לא הגוף אומר בטח... אז לדבר איתו או לשתוק?!?!!?!?

טל קר

New member
קודם כל תחליטי מה את רוצה, אחרי

זה תחליטי איך לפעול. אם החלט שאת סגורה על לא, אז אל תתני למישהו שאת לא רוצה שום קשר איתו לגעת לך בגוף. אם החלטת שכן, אז תגעי גם את בגוף שלו.

babe10

New member
שיואו...

בואי נתחיל מהסוף. היא ידידת נפש שלך. למרות שהיא גרה רחוק. למה אתו את לא יכולה להיות כי הוא גר רחוק? אז מה אם הוא חייל? החבר האחרון שלי חייל, ואני בת 31, והוא היה האהבה הכי גדולה שלי. גיל הוא רק מספר! וגם הוא משרת רחוק. אז מה. זה היה שווה את הציפיה. לא מזמן הכרתי את אחיה של חברה הכי טובה שלי. כל אחד גר בדירה משלו אז עד עכשיו לא יצא. והוא מקסים. והוא מחזר. והוא חוזר מניו יורק ביום ראשון ואני לא יודעת מה לעשות. אבל לא בגללה. בגללו. אם אני אדע שהוא רציני לגביי - היא לא תהווה פקטור. כי אם היא לא מפרגנת היא לא באמת חברה. חברה הכי טובה אמורה לרצות שיהיה לך הכי טוב בעולם, ובטח ובטח לאחיה. אם זה סתם קטע גופני... לא יודעת אם הייתי עושה את זה. אם זה נועד לכשלון מסיבות נכונות, חבל. תתעלי. דברי אתו או פשוט תתרחקי. אבל אם נראה לך שיכולה להיות פה אהבה - לכי על זה. בגדול!

ליאן.

New member
מסכימה בהחלט

אם הבחור גורם לריגושים ופירפורים בלב, במקום לחפש את הסיבות של ´למה לא´ אולי צריך להתחיל למצוא את הסיבות של ´למה כן´!!! השאלה היא באמת אם הכוונות אליו הן רציניות... למרות שיש לי תחושה שהבחור עצמו לא לגמרי רציני... ואם כך, באמת עדיף בעצם לוותר...

יש עוד אנשים כאן בכזו שעה ?

אני לא ממש יודע מה לומר, זה לא תלוי רק בה אלא כמו שליאן כתבה זה תלוי גם בו ונשמע לי שהסיכון לאבד הרבה דברים חשובים הוא גבוה. מצד שני כשאני חושב על זה לדעתי יש סיכוי שעוד שנה שנתיים הסיפור יחזור על עצמו אז לכו תדעו ...

אין לו רכב???? את חיה בסרט ../images/Emo67.gif

אהבה לא שופטים בקנה מידה של: הוא גר רחוק (ואני לא מדבר על חו"ל, למרות שדווקא נראה שאת זאת שנפלה מהירח יש לו או אין לו רכב.. מה עובר עליך? אם את באמת מאוהבת בו, קומי ותעשי משהו. אם החברה שלך אומרת שאין לה התנגדות למה את מחליטה בשבילה שהיא כן? לדעתי את סתם ילדה קטנה שלא יודעת מה היא רוצה.

H20

New member
אהבה בדרכים../images/Emo73.gif../images/Emo160.gif

מאחר שמערכת יחסים היא בין שני בני-אדם שחיים בעולם המציאות , שיקולים כמו מרחק, אמצעי תחבורה, שירות צבאי וכו´ בהחלט יכולים להשפיע על קשר. עדיין לא למדתי פיזיקה, אבל אהבה לא מקצרת מרחקים ולא מסיעה אנשים ממקום למקום. קשר בין שני אנשים שגרים רחוק, במדינה עם תחבורה ציבורית צולעת בימי חול (עד מתי נעמוד בפקקים בגהה ובאיילון?!ניסית פעם להגיע באוטובוס מתל-אביב לחולון בשעות העומס? ) ונטולת תחבורה ציבורית לחלוטין בסופי-שבוע, שהם בד"כ הזמן שבו זוגות נוטים להיפגש, במיוחד אם אחד מהם משרת בבסיס סגור, יכול להיות קשה ומתסכל. אני יכולה לספר לך שהיה לי קשר מאוד ארוך עם סטודנט שלמד בצפון (אני מהמרכז) ואני אומר לך בוודאות שאם לא היתה לו מכונית משלו והוא לא תל-אביבי במקור, הקשר לא היה מחזיק מעמד. חברות לא יכולה להתבסס רק על טלפונים ואי-מיילים, חייבים להיפגש. אנחנו חיים במציאות- האהבה לא תמיד (אבל לפעמים) מנצחת.

voguemaster

New member
לפחות 50 דקות ../images/Emo13.gif

אני מסכים איתך לגמרי. הדברים האלו, המציאותיים האלו שאנחנו חושבים שהם לא אמורים להשפיע עלינו לבחור עם מי לצאת, מציבים לנו אילוצים. אין אפשרות להתחמק מזה, זה פשוט כך. אלי

אופקקקק

New member
אתם כאלה חמודים!!

תודה לכולם על העצות אני החלטתי להבליג עד הפעם הבאה שהוא ינסה משהו.. ואז אני יעיר לו. ואני לא אוהבת אותו..משיכה פיזית נטו! בגלל זה זה לא שווה את הבלאגן ואני מצדיקה אנשים שטוענים שאהבה לפעמים מנצחת למרות המרחק.. ולבחור ש"קטל" אותי...אתה לא הבנת את הקטע...רכב זה ממש לא הסרט שלי זו רק אחד מאלף התנאים שמרחיקים ומשכנעים אותי ללמה לא, במקום הראשון זה המערכת יחסים שיש לי עם המשפחה והחברה אני לא יסכן את זה בעד שום הון שבעולם במיוחד אם אין פה אהבה! נשיקות לכולם ושוב... תודה בה ביי אופק

greywolf

New member
חברות

תמהתי קצת למקרא הודעתך. בצד האחד את כותבת שהיא חברת נפש, והעובדה שאינכן מדברות על נושא מסוים אינה סותרת זאת. מנגד את מוכנה לשקול (האם החלטתך אכן סופית?) לסכן זאת בתמורה למשהו שאיננו מוגדר במיוחד. משיכה היא איננה שיקול עליו יש לבסס מערכת כלשהי בין בני אדם בלבד, בחברה המבוססת על שיווק משום מה קיבל מונח זה ממדים עצומים. בעיני חברות היא דבר שנשאר יותר מאשר מערכת יחסים קצרה/ ארוכה שנותרת אחר כך בעיקר כזיכרון וחומר לפרשנות. מהמעט שכתב נדמה לי שאין זה שווה לסכן חברות כזו שתארת. חברים אינם חייבים לפרגן לדעתי אם את/ה מרגישים טוב, מותר שתהיה להם דעה באשר למה שטוב לך. משהו שנדמה לי כמוזר. אם אין ברצונך שייגע בך אמרי לו זאת לפני שייגע. זהו גופך שלך ולאיש אין זכות עליו מלבעדיך.

אופקקקק

New member
סוף טוב הכל טוב..בינתיים

אני נהנת ומתייסרת גם יחד שהוא מתקרב אליי כי כמו שאמרתי כבר קודם אין אהבה רק משיכה מינית ואם היה אפשר הייתי אונסת אותו ובורחת..סתאאאם אבל ת´כלס, רק משיכה מינית קשה לי לומר לו לא אבל אני בכל זאת מתנגדת.. ובסוף גם התיעצתי עם אחותו)חברתי הטובה) כי קשה לי לשמור ממנה דברים..זה אכל אותי, וביחד הגענו למסקנה משותפת להבליג לו עד הפעם הבאה ואז לתת לו על הראש. החלטתי סופית בהחלט. גם מקודם לא חשבתי בכלל על לקחת אותו ברצינות רק רציתי לדעת אם כדאי לדבר איתו שיפסיק להתקרב אליי יותר מידי או להבליג אבל תודה לאל מצאתי את התשובה. וחוץ מזה אני מסכימה עם כל מה שכתבת תודה בה ביי

למעלה