אנשים ---> עזרו לי!

Mister Pinto

New member
אנשים ---> עזרו לי!

חבר שלי נמצא באיזה להקה אחת... לא להקה של כמה אנשים ששרים- זה מלא מלא צעירים מבאר שבע שרוקדים, שרים, משחקים. לא להקת צעירי באר שבע למי ששואל... הקיצר >>> הוא שאל אותי אם אני רוצה ללכת לשם המנהלת היא אחת בת 37. אז הם מופיעים והכל... אתמול למשל הם הופיעו במלון פאראדייז וחבר שלי אמר לי שהיה שם הרבה אנשים חשובים וכאלה וצילמו את זה וזה יהיה היום בערוץ 3 נראה לי... אני לא בטוח אם התכנית שתיהיה היא רק לכבלים או גם ללויין כי יש לי יס. בקשר לריקודים>>> לא סתם ריקודים כמו שיש בטקס של בית ספר... הכוונה לריקודים-ריקודים כמו שיש ב MTV. הקיצר הוא אמר לי להכין מונולוג + שתי שירים: שקט וקיצבי. אם אני שר והם רואים שיכול לצאת משהו מהקול שלי הם מקבלים אותי ועושים לי פיתוח קול חינם- עכשיו אני חייב שהצליח לפחות במשהו אחד. אני חייב עזרה: איזה שירים לבחור מהשקט והקיצבי? צריך 2 ! איזה מונולוג אני יעשה!?!?!?!?!? אני טוב בדברים עצובים... אני חייב שתגידו לי פליזזזז וגםםםםם >>>> אני חשבתי אויל לעשות משהו עצוב כזה כי אני טוב בזה אז יענו לעשות כאילו קורה לי משהו שמציק לי ואני לא יסביר מה זה ככה זה איכשהו ימשוך אותם להיכנס לדמות שלי.מה אתם אומרים???? דנית --> בשבילי תפעילי את התאים האפורים בשביל לעזור לי- טוב? ואני יעזור לך כשתצטרכי.

C o s m i C

New member
קצת עזרה והדרכה...

אמממ קודם כל...עכשיו שמבקשים ממני שירים אני לא זוכרת את כולם אבל אני תמיד שרה אותם! אם אני אזכר בעוד אני ארשום כאן... צריך להתאים שיר לקול שלך, אז זה קצת בעיה אבל תיקח מה שנוח לך לשיר. עצובים: הקיץ האחרון יש שיר שאני לא יודעת למה לקטלג אותו- נפלת חזק קצביים: זודיאק אש (מה ששי גבסו שר...שיר מהמם!) ו...פאק אני חייבת לזוז! אני אחשוב על זה עוד ואחזור אליך... מתי האודישן?

Mister Pinto

New member
הממממ...

קטע עצוב אני חושב שאני כבר יודע מה לעשות ובקשר לשתי השירים: נראה לי אני יקח שירים של עברי לידר לא קשה לחקות את הקול שלו והוא עושה אותו יפה... נכון? אגב לא יודע מתי הבחינה חבר שלי יגיד לי מתי יש אבל הוא אמר לי בקרוב יש שוב בחינות.

טעות

אתה לא אמור לחקות את הקול שלמי ששר אותם. הבוחנים רוצים (בין השאר) לשמוע איך אתה שר אותם.

מתוקיז

New member
אתה חייב

למצוא שירים שאתה מתחבר אליהם, ןלדעתי- לשמוע אותם מבוצעים כמה שפחות. ככה לא תיגרר לשיר אותם כהעתק מדויק של המקור, ותתאים אותם לעצמך.

Mister Pinto

New member
באמת שאתם צודקים!

ממש אל חשבתי על זה... תודה הערות האלה נשמרו בראשי!!! :) מישהו יכול לעזור לי למצוא איזה מונולוג עצוב?

חפש

במחזה "שבעה" של שמואל הספרי. יש שם מונולוג של שלומי, באמצע המערכה השנייה. אני שיחקתי את שלומי בהצגה לפני שנה וזה מונולוג סופר חזק, הוא מדבר על זה שהוא לא רוצה להיות יתום אחרי שאבא שלו התאבד. יש במחזה הזה (ובשאר המחזות של הספרי) מונולוגים דרמטים ועצובים טובים ממש.

Mister Pinto

New member
כן זה מצויין!!!

לעשות מישהו שאבא שלו התאבד והוא יתום זה נשמע מה זה עצוב!!!!!! יותר תכננתי לעושת בעיה ואל לספר יענו מה הבעיה ולהתחיל ליילל עלילה ככה יותר יכנסו לאוירה ויסתקרנו לדעת מה הבעיה....

מתוקיז

New member
זה נחמד, אבל

אתה צריך לשים לב שאתה לא מותח את זה יותר מדי... כי אז זה פשוט נהיה מעצבן.... זאת אומרת, אם אתה עומד על הבמה ובמשך דקה או יותר אומר- אני לא מאמין שעשיתי את זה! איך עשיתי דבר כזה נורא?! אני טיפש! מה עשיתי?! זה ישפיע על כל מהלך חיי! למה אף אחד לא עצר בעדי מלעשות את זה?! וכו' וכו' זה פשוט יוצר רושם יותר מדי דרמטי...

*Dark Of Night*

New member
אגב שמואל הספרי...

אנחנו מעלים השנה את "אקורדיונים" שלו כהפקה לבגרות. בכל אופן, גם שם ישנם מונולוגים (2 אם אני לא טועה) די חזקים של מתניה (במיוחד המונולוג שפותח את המחזה). למרות שהבנתי שקצת בעייתי למצוא את המחזה עצמו. אם אתה גר במרכז, שווה לבדוק בקאמרי (משם אנחנו קיבלנו עותק). בהצלחה. Dark

למעלה