אנשים עזרו לי...

zipihersko

New member
אנשים עזרו לי...

יש לי בעיה בצאט, תראו מה זה , בעיה בצאט, לאן הגעתי... יש לי חיכויים של לימונית השם שלי, הרבה נכנסים בשם שלי וזה מעצבן... אתמול זה היה ממש ממש ממש מוגזם, חוץ ממני היו עוד שני לימונית... ותראו את החוצפה עוד מעיזים לכתוב לימונית המקורית,כמה חוצפה יש לאנשים. בכל מקרה קיציק העיף אותי בלי כוונה, אתם קולטים, הוא חשב שאני גם מזויפת, הוא לא אשם ואני לא מאשימה... גם לכם זה קורה? יש לכם עצה? לימונית

קחי את זה בתור מחמאה

שאנשים רוצים להיות תחת השם שלך, לי למשל אף פעם לא עשו את זה, כנראה אני לא מספיק אטרקטיבית. נ.ב הבטחתי להביא היום 2 קטעים לפורום ולא הבאתי. אני זוכרת! פשוט הייתי נורא עמוסה היום. ביי! לילה טוב.

zipihersko

New member
אבישג

נכון אומנם,יש לי שם מקורי, ואוהבים אותו... אבלללללללללללללל, זה מעצבןןןןןןןןןןן שנכנסיםםםםםםםםםםםםםםםםםם מלא אנשים בשם שלי... לימונית

Dודי

New member
עצה טובה מאוד

בס``ד תיראי פשוט תעשי למשל סיסמה כזאת גם לי יש מתחזים לפעמים פשוט אנשים קרובים ישאלו מה הסיסמא ומי שיגיד את התשובה הנכונה אז היא לימונית המקורית מתאים?

ויליאם

New member
תשאלי את תעלול..

כשלי זה קרה הוא לא הבין מה כלכך מעצבן בזה? כנראה שאיתך זה אחרת... :)

סירטוק

New member
אם זו הבעיה שלך

ואם את חושבת שמישהו כאן באמת יכול לעזור לך ואם את חושבת שזה הדבר הכי מעניין ואם הבעיה הזו זה מה שמציק לך אז...... אני מציע לך לנסות ולטפל בעצמך ברצינות. ואם את מחפשת קצת תשומת לב אז....... זה כבר יותר לגיטימי . בכל מקרה נראה לי שקצת ניפחת את העניין בכל מקרה סחטת ממני תשומת לב,דבר שרק האחיות שלי זוכות לו אז..... אני מקווה מאוד שבפעם הבאה תביאי בעיה קצת יותר רצינית,תקבלי פחות תשומת לב אבל אולי גם אחרים יצאו נשכרים מזה ..... בהצלחה ;-)

קישפרוץ

New member
נקרעתי....

סיר מרק... אתה קורע אותי כל פעם מחדש.. אתה לא יכול לרחם עליי קצת??? כי בכ``ז... אחיות קטנות... אתה יודע.. (או שלא..?) וחוצמיזה, יא סנוב... (ואני לא ארחיב!! :) ) הממ... מתי אתה בא לסוכות? ;-)

למעלה