אנשים עזרה!

ggilad2

New member
אנשים עזרה!

שלום שמי גיא אני חדש פה בפורום ולאחרונה התחלתי להתעניין בג'אז ובלוז התחלתי עם אמנים כמו ריי צ'ארלס וג'יימס בראון אשמח אם תוכלו להעשיר לי את הידע בזמרים נוספים ששרים באותו סגנון תודה.

Harleydude

New member
בדיוק מה שאני אוהב!

תשמע גם את סטיבי וונדר ותנסה את Sam Cooke - את סאם לא שמעתי עדיין אבל יש הרבה שממליצים.

jazzistco

New member
היי ,

לאחרונה התחלתי להאזין לדיסק החדש של הגוספל של הפורטוגלים וממש נדלקתי על הסגנון הזה ובאיחוד על הדיסק הזה
. ואני מחפש המלצות חדשות לסגנון הביג בנד או הגוספל (רצוי באיכות טובה... אבל לא קריטי...), למישהו יש ?

Bavmorda

New member
../images/Emo31.gif

הפורטוגלים עדיין בחיתולים. לדעתי יש להם עוד לאן לצמוח... (במיוחד גברת איריס ואינפופ שלה). הסגנון שלהם דיי תקועה ודורך במקום, במיוחד סוג השירים שהם בוחרים. כרגע הם היחידים בארץ אז למה להשוות אותם. בכ"מ, שים לב לאורית הלל וללירון משהו. הם הכי מעניינות בין הבנות. ולדעתי עליהן עוד נשמע. BAV.

ggilad2

New member
דיסק מומלץ!

לא מזמן ראיתי שוב ביס את הסרט האחים בלוז ושמתי לב שיש שם כל מיני ביצועי שירים מגניבים ריי צ'ארלס,ג'ימס בראו,ארית'ה פרנקלין וכל מיני הורדתי את הסאונד טראק של הסרט דיסק מגניב למדי מומץ בחום.

ggilad2

New member
אמן מפורסם שאיכזב אותי הוא......

marvin gaye דווקא שמעתי כמה שירים שלו אהבתי וזה הורדתי דיסק שלם והתבאסתי לגמרי לא יודע למה אבל ציפיתי ליותר דווקא אכזב אותי.

ggilad2

New member
אז תוסיף אחי עוד אנשים לרשימה...

sam cooke אחלה זמר הורדתי כרגע את האוסף שלו The Best OF -Sam Cooke אחלה דיסק דווקא אהבתי.

למעלה