אנשים....עזרה

NuckBunnies

New member
אני הולך לקנות

את דוקטור אוקטנגו בלונדון וגם את A Better Tommarow, דיסק של דן דה אוטומטור והרבה שיתופי פעולה עם עוד אנשים. חצי הוקלט ב96 וחצי ב2000. יצא מעניין. אפשר להשיג גם בסופר זאוס בסנטר. וכמובן גם שתי דיסקים שיש לי באמ פי שלוש אבל הגיע הזמן לקנות - שני הדיסקים של בלאק איאד פיס המעולים. NuckBunnies שממש צריך ללכת לשרותים

33T-Bone

New member
Dilated People

Dilated People - Expansion Team Theme אלבום מעולה, אומנם נופל לטעמי מהקודם שלהם, שאם אין לך אותו אז עדיף שתשיג אותו קודם - הוא נקרא The Platform

kodgirl

New member
בצורה עקרונית

תבקש דברים שאי אפשר להשיג בארץ ובגלל שכבר ארבע שנים לא הייתי בחו"ל - אין לי מושג מה יש שם שאין פה...

tom2

New member
את דלטרון

יש בארץ, אני ראיתי אותו בדיסק סנטר וסופר זאוס (ובטח יש גם בעוד מקומות), בכל מקרה, הדייליטד החדש עוד לא יצא כמדומני, והוא יוצא רק בעוד חודש, כמובן שהראשון מומלץ, אבל אפשר להשיג אותו בארץ. לגבי dr. octagon ממש אין לי מושג. אילמאטיק זה אלבום מופת אבל גם אותו לא נראה לי שתהיה בעיה להשיג - מה שמשאיר אותנו עם: * arsonists * אני קניתי עכשיו בחו"ל את הראשון של ג´רו דה דמג´ה שלא נראה לי שיש בארץ והוא מאוד מומלץ אם אתה אוהב את הסגנון של ניו יורק-אמצע שנות התשעים, דומה לגנגסטארר רק טיפה יותר מיליטנטי. * נסה אולי גם את האלבום של מיקס מאסטר מייק שאני לא בטוח שזוכה לייבוא סדיר (anti theft device, וגם עכשיו יצא לו חדש), וגם את האלבום של dj revolution שאמור להיות לא רע * אולי את האלבום של באמפי נאקלס (פרדי פוקס) - industry shakedown, שוב, הארדקור ניו יורקי (תשמע את הבית ה-מ-צ-ו-י-ן שלו ב - the militia של גנגסטארר ותבין למה אני מתכוון).

Syndrom

New member
אחי שני הדיסקים החדשים הכי טובים...

שתוכל לקנות כיום הם Jay-Z - The Blueprintו- Chino XL - I Told You So שניהם חדשים חדשים, ומצויינים, כל אחד באופן שלו...

Gershenman

New member
תודה לכולכם-רק משהו קטן לתשומת לבכם

אני רוצה גם דברים טובים שאפשר להשיג בארץ-שכחתם שבארה"ב כל דיסק הרבה יותר זול? וזה יכול להיות מכל הזמנים...

Cold Chillin

New member
אם כך...

Wu-Tang Clan - Wu-Tang Forever The Firm - The Album Outkast - ATliens Snoop Dogg - Tha Doggfather (מומלץ מאוד) אמיר.

**yoav**

New member
קבל...

1) bone thugs n harmony - eternal east 99 אחד הדיסקים הכי גדולים שנוצרו אי פעם!!!!!!!! פשוט חובה!! אני גם לא ראיתי אותו בשום מדף בארץ... 2) bone thugs n harmony - tha art of war עוד דיסק גדול - אם אתה מעדיף סגנון מהיר וחזק על מלודיות קח את הדיסק הזה, ולא את הראשון זהו להפעם כי אני לא בדיוק מבין דבר וחצי דבר בהיפ הופ PEACE יואב

MC JaNaNa

New member
בון טאגז אכן גדולים...המלצות שלי ../images/Emo97.gif

אז ככה תומר אח שלי קבל כמה המלצות: BEASTIE BOYS - HELLO NASTY -דיסק ישן מאוד אבל יש שם שירים חבל על הזמן ומיכ מונו יודע כמה הביסטי נותנים בראש.... SNOOP DOGG - THE DOGGFATHER -גם הדיסק הזה ישן אבל למי שאין אותו פשוט חייב לקנות ממממ במקרה שאני יזכר בעוד כמהנוסטלגים וטובים אני יגיד לך דרך אגב שווה לך על הבון טאגז אן הרמוני כל אלבום שלהם פ-צ-צ-ה PEACE ג´אננה

את הדיסקים של בון אפשר להשיג..

בארץ וגם את הדיסקים סולו של חברי הלהקה אפשר להשיג. יש אותם בכל חנות בת"א.

d_style

New member
הנה

אם אתה בקטע של אוספים תתרחק מכל החרא של די ג´יי קלו למיניהם שסתם צורחים באלבומים שלהם בלי סיבה, וההרכבה של האלבום אצלהם היא בלי שום טעם וקשר בין השירים... מה שכן - חפש אוספים של Tony Touch יש לו עשרות כאלו (תנסה למצוא את הפחות מפורסמים, שלו שממוספרים - לי יש את Hip Hop 65 - ויש שם המון שירים מעולים באוסף ענק - saigon, redman, common, beatnuts, black thought, pharoah וכו´) האלבום החדש של ג´יי זי שווה גם כן קניה - The Blueprint. אני אישית אוהב את כל האלבומים של אאוטקאסט - כולם שווים קניה, ואם אתה אוהב את הסגנון שלהם אולי תאהב גם את Goodie Mob. Atoms Family , מצטער אני יודע שאני מזכיר אותם בכל הזמנות שיש, פשוט זה לא יוצא לי מהפלייליסט מאז הפעם הראשונה ששמעתי את זה. (לאלבום קוראים The Prequel, ואם תמצא את החדש - Euphony אתה מלך...) Delinquent Habitats (אם רשמתי נכון) לדיסק קוראים Mary Go Round... יש להם את הסגנון הספרדי שאני מת עליו... אם אתה בקטע של אלבומי סול ואר אנד בי - האלבום של India Arie - Acoustic Soul חמוד מאוד. G-Dep - Child of the ghetto ... אם אתה בקטע של גאנגסטה וט´אגס... Atmosphere - Lucy Ford -לא סביר שתמצא את זה... Aceyalone - Book Of Human Language - לא סביר שתמצא גם את זה :) בהצלחה.

volatile

New member
טוב אז ההמלצות של תומאס, גימל ו -

דיסטייל ותום כולם מעולות אבל הנה תן לי להוסיף כמה משלי Cormega - The Realness - דיסק ניו יורקי משובח תענוג אמיתי... Freddie Foxxx - industry shakedown - טוב אז כמו שתום כבר כתב מדובר בדיסק מעולה, הארדקור חזק ולא מתפשר על ביטים של טובי המפיקים. ומומלץ רק כדי לשמוע את אחד הראפר הכי דומיננטים ששמעתם בחיים... עוד דיסקים מעולים ואני ישתדל לא להיות יותר מדי אנדרגרואנד כדי לא לבאס אותך ולשלוח את ההורים שלך לחיפושים מיותרים.... Gravediggaz - 6ft deep (niggermortis) - יש שיגידו שהדיסק השני של המג´וננים האלה עדיף אבל ממש לא, הדיסק הזה בהבדל מהבא בתור אחריו הוא דיסק שהופק ע"י פרינס פול המעולה וכלל ראפר חדש בשם RZArctor כן זה שהקים את אימפריית הוו, דיסק מעולה שעיצב את סגנון ההורור-קור ובכלל ניסה להיות פארודיה מבודחת ואימתית לרחוב הניו יורקי.... עוד דיסק מעולה הוא הדיסק של Prince Paul - Prince Among Thivez - דיסק שלא הרבה אנשים מכירים וחבל, מדובר בדיסק אחד מהמשובחים שיצאו בשנים האחרונה.... KRS-One - Retrospecitve - דיסק אוסף שמכיל את כל השירים החשובים של הראפר המשמעותי הזה שבמו ידיו עיצב הרבה מאוד מהמונחים ומהסגנונות שיש היום בהיפ-הופ, פיסת היסטוריה יקרה מפז! זהו, זה מה שעולה לי לראש, מקווה שעזרתי תומר.... פלג.

Blood

New member
מממ.. רק אחד??? נו בסדר..

as the world burns של arsonists ואם לא, לפחות תוריד את השיר venom. חובה. רז, ייייייישששששששששןןןןןן

zeus.

New member
רשימה כדאית....דיסקים חובה בכל בית

FOXY BROWN - BROKEN SILENCE FABOLOUS - GHETTO FABOLOUS JAY Z - THE BLUEPRINT RAP IT UP אוסף השנה של הראפ העולמי... הוצאה של SONY MARY J BLIGE - NO MORE DRAMA

Gershenman

New member
תודה לכולכם....אבל שאלה קטנה

איך קוראים לדיסק של R-KADE? הראפר הקנדי שעובד עם שי חדד?

T.A.Z

New member
ברגע שאבא שלך מגיע לקנדה שיחפש..

CLASSIFIED ראפר ענק שאני לא מאמין שיגיע לארץ הדיסק אבל.... ע נ ק !!! TAZ

kodgirl

New member
רגע איזה מהם אתה?

ראיתי אותכם בטלויזיה ונגנבתי איזה מהם אתה? הנמוך או הגבוה?

למעלה