אנשים....עזרה

Gershenman

New member
אנשים....עזרה

אבא שלי טס לקנדה וניו יורק עוד מעט........ וזה אומר דיסקים איזה דיסקים לבקשש ממנו? זה יכול להיות גנגסטא,אנדרגראונד-הכל שכל אחד ייתן דיסק אחד ואני אעשה הצבעה..... בתודה תומר גרשנמן

Cold Chillin

New member
קבל

הייתי נותן רק אחד, אבל אי אפשר אז תחליט אתה כבר Ice Cube - Amerikkk´as Most Wanted Ice Cube - Kill At Will Ice Cube - Death Certificate Ice Cube - The Predator כל אחד מהם הוא ט-עים ביותר אמיר.

*-*SUNSHINE*-*

New member
הנה כמה...../images/Emo9.gif

אלישיה קיז כמובן...<ותביא לי גם איזהשהו עותק בדרך...> זה קצת ישן,אבל אם עדיין אם אין לך....פוג´יז...חולה עליהם!!! החדש שיצא לליסה לפט איי לופז..צריך להיות חמדמד.. אהמ....אם יעלו לי עוד כמה לראש אני כבר אגיב... בה ביי... סאנשיין

maccabi

New member
כמה דיסקים שתמצאי רק באמריקה

עם אבא שלך כבר באמריקה אז תבקשי ממנו את הדיסקים הישנים שאי אפשר לקנות בארץ למשל dj jazzy jeff & the fresh prince הם היו גדולים אני ממליץ לך על rock the house homebase הדיסק של mc hammar (הענק) u cant touch this אלה אחלה דיסקים שבעולם בהצלחה

bboy tb

New member
ננסה...

בגלל שאני כמעט לא מכיר אף אחד שמכיר או אוהב את מה שאני שומע למרות שמחוץ לארץ זה יסוד בלה בלה. שיהיה : Nas - Illmatic(1 נחשב לאחד הדיסקים הכי טובים שיצאו אי פעם. 2)Black Moon - Enta Da Stage דיסק מצוין גדול ענק. אבל כדאי שתשמע קטעים קודם 3) Supreme NTM - 2X Disc - Live היפ הופ צרפתי רציני. לא נראה לי שאפשר להשיג את אלה בארץ אבל מה אני יודע באזור הזה ההיפ הופ מת. אם אתה רוצה קטעים אני ישלחבאיי סי קיו ואז תחליט peace BBoy Tb 20490954

הממ...

את illmatic ראיתי בכמה חנויות של טאוור רקורדס פה בארץ, ונראה לי שאת NTM יש בסופר זאוס בסניף של דיזינגוף במחלקת היפ הופ לא אמריקאי... ותומר, הייתי ממליץ לך לבקש מאבא שלך באמת דיסקים שאין בארץ בשום אופן כמו כל מיני דברים של ה arsobists המצויינים או הדיסק הישן של big l או את החדש של dilated peoples או החדש של guru וכאלה שאפילו עוד לא יצא לי לשמוע ושמעתי שהם טובים, בכל מקרה הם נדירים ואי אפשר להשיג בארץ... זה כל מה שעולה לי בראש בינתיים...

mc-yan

New member
the murders !

אין לי מושג איך קוראים לאלבום אבל זה הראשון שלהם (למי שלא יודע אז זן הלהקה של ja rule ) mc-yan

irv gotti presants tha murderers

we dont give a fuck הנה כמה המלצות: kurupt-space boggie : smoke oddessy ואם אתה אוהב את טופאק אתה יכול לקנות משם את הגרסאות החדשות של הדיסקים מקוולי ואול אייז און מי דם החדש של רדמן גדול! ואסור לשכוח שהדיסק החדש של ג´ה רול יצא עוד יומיים

NuckBunnies

New member
אוקי

אם אתה רוצה דיסק אחד, אני מציע את Deltron 3030 דיסק מעולה, ראפ מעולה של דל דה פאנקי הומוספיין (ששר גם את השיר של גורליאז, קלינט איסטווד), הפקה מדהימה של דן דה אוטומטור (שגם עבד עם גורילאז). פרוייקט חד פעמי שמספר את סיפורו של דלטרון זרו, שחי בעולם פוסט-אקופליפטי בשנת 3030 בתחנת חלל. הרבה כישרון, איכות ופנאן בדיסק מעולה, ואם תקשיב טוב טוב למילים גם תמצא ביקורת נגד תעשיית ההיפ הופ והקפיטליזם בכלל.

(OG (gimel

New member
ואם כבר

אז לך על Dr. Octagon, הפריקוול של דלטרון 3030, שלטעמי אפילו יותר טוב. ומפאת חוסר חשק, הרשה לי לא לפרט, כי אין לי כח למתוח פה מגילות של שבע וחצי עמודים.

(OG (gimel

New member
ובקשר לדלטרון

רק אצטט את תומס יקירינו, "המוסיקה של דלטרון יוצרת במאזין את אותה התחושה המשתלטת עליו עם כתוביות הסיום בתוכניתו של שמעון פרנס - אושר עצום וידיעה שמכאן הכל יהיה טוב יותר."

tomoshe

New member
המלצות? בשמחה!

קודם כל צודק גימלינו היקר בשבחו את "דלטרון" (ועוד בציטוט שלי - קטונתי) ורק מחלוקת אחת לי איתו - ד"ר אוקטגון לא יותר טוב מדלטרון וגם לא פחות טוב - זה כמו לשאול ילד את מי הוא אוהב יותר את אבא או אמא - שניהם פשוט מעולים - מאוד מאוד מומלץ - בכלל כמעט כל דבר שנגע בו ידידינו היפני דן דה אוטומטור - הוא מכרה זהב. דבר שני, דיסק חדש מאוד שכבר הוזכר מספר פעמים - "קאוס" החדש של ADAM F את רובו בעוונותי הורדתי מהנט ומה אגיד ומה אומד - סוף העולם שמאלה ותשאל שם - ביטים גאוניים פשוט. מה הסיכוי שאין לך את טאליב קוואלי ודי ג´יי הייטק? אין? תתשבייש ותקנה במקום. יש? שכח מזה. המלצה אחרונה להיום זה הדיסק האחרון של ג´די מיינד טריקס - לא הליריקס הכי מבריקים בעולם - אבל איזה ביטים וסמפולים קסומים ומרתקים! תומאס.

Gershenman

New member
תודה אחי....

רק מה השם של החדש של גד´יי מיינד טריקס? נ.ב-יש לך אי סי קיו?

למעלה