אנשים- עזרה...

אנשים- עזרה...

היי חברה. כבר הרבה זמן שאני מחפשת פתרון לחלומות ואין מושיע אולי תוכלו לעזור? בלילות האחרונים יש לי חלומות מוזרים נורא... לילה אחד חלמתי שיצאנו לטיול קבוצה מסויימת ופתאום כמעט כולם טבעו באגם בדרך, למחרת חלמתי שמלא בנות מבית הספר שלי אבדו את יקיריהם החיילים וכל לילה אנשים אחרים נהרגים לי בחלום בצורה זו או אחרת... מה דעתכם? שלכם בתודה- אני.

תראו

אני יודעת שאני באה פתאום ומפילה את הצרות שלי עליכם אבל... חשבתי לפנות לדרך הפתרון של התורה מכיוון שאני דתייה אבל לא מצאתי מי שיעזור לי גם שם ולא נותרה ל ברירה. תבינו- זה לא כ"כ נחמד לקום כל בוקר עם עוד חלום על אנשים שמתו... אני.

JFK1

New member
פתרון החלום לפשוט אני

שלום לך בתחילת דברי הדגיש כי אני פותר חלומות עלפי התורה וספרי המקובלים ולא על דעתי כפי שתוכלי לראות בפורום. באופן עקרוני אדם שחולם על מות אהוביו הדבר דווקא מסמל הצלחה ואריכות ימים שלו ומוטיב זה מופיע רבות בספרים הקדושים. הישנות החלום שוב ושוב מעידה על משהו רחב יותר. מובא בספרים שחלומות שאדם חולם בראשית הלילה ובאמצעיתו מושפעים לרוב מאירועי היום. מאחר ואנו נמצאים בתקופה מתוחה ונושא של אובדן חיי אדם עולה שוב ושוב הדבר משפיע על המחשבות ולעיתים גם על החלומות. אני מציע בשלב ראשון להקפיד על קריאת שמע על המיטה כהלכתה(כפי שאת יודעת) שזוהי סגולה בדוקה לביטול חלומות ומראות רעים. שנית אני מציע שבמידה והחלום יחזור על עצמו אמרי מייד עם קומך בבוקר את הפסוק "חלומות שוו ידברו" שמועיל לביטול החלום ומניעת הישנותו. כאדם דתי(כפי שהגדרת את עצמך) הייתי מציע במקרים חריגים לומר את נוסח הטבת חלום שמופיע בסידורים ובצרוף כל העצות בטוחני שהחלומות יחלפו. לסיכום עלפי ספרי הקבלה והתורה מוטיב המוות אינו שלילי בחלומות ובמקרה שלנו אני מציע ליישם מייד את העצות. אשמח לקבל את תגובתך לפיתרון. J.F.K

אז קודם כל

תודה רבה לך. חלום על מוות מסמל חיים, ככה אומרים אבל זה לא מחייב בכלל. תראה- לפני שנתיים וחצי בערך חלמתי שסבתא שלי נפטרה, וזה לא האריך את ימיה להיפך... יתכן מאוד שזה בגלל המצב. על ´שמע´ אני משתדלת להקפיד ולגבי שאר העצות, אני איישם בע"ה. אני.

למעלה