אנשים עזרה!!!

mmichalilo1

New member
אנשים עזרה!!!

שלום לכולם!!!!! אני צריכה קצת עזרה!! לכל הבנות למיניהן תעזרו (בנים זה גם אפשרי) אוקיי אז ככה בא לי על בן.. עכשיו אני רוצה לדבר איתו לנסות לפתח משהו אני לא יודעת מה לעשות... איך להתחיל.. לא להיראות בעיניו מטומטמת מידי או אולי מטופשת והבעיה היא שכשהוא מתקרב אלי יש לי פרפורים בבטן נמלים על השפתיים ואני קופאת כמו קרח..קרח זה בלשון המעטה כמו שלגון!!!!! הציעו כמה שיותר הצעות אתם מה זה תעזרו ליייייי להתראותת מאוהבת אתכם מיש!!!:)

a good demon

New member
טוב../images/Emo121.gif

אני לא הכי טובה בדברים האלה, אבל לדעתי כדאי לך לנסות לכתוב לו. תכתבי לו על מה שאת מרגישה ואז את הטלפון שלך או מקום מפגש או משו ותני לו רמזים בקשר למי את. מה הסכנות? יכול להיות שהוא מניאק ואת לא יודעת את זה, ואם הוא יגלה שזאת את אז יכול להיות שהוא לא יתנהג בצורה הכי טובה. וגם יכול להיות שהוא יחשוב שעובדים עליו וגם אם הוא אוהב אותך גם אז הוא לא יתקשר. לדעתי הכי טוב זה לתפוס איתו רגע לבד ולהגיד לו, ולחשוב שזה לא ביג דיל ושהוא גם בנאדם ושאין מה להתבייש. בהצלחה

מה דעתך על הגישה הישירה?

כאילו, פשוט להגיד לו: "אתה מוצא חן בעיניי, בא לך שנצא לאיזה מקום בזמן הקרוב?" ואז כל הקלפים יהיו על השולחן ולא תצטרכי למות מניחושים ופרפרים.

ע ד י ד ע

New member
בכלל לא!

אל תכתבי מכתב! הדבר הכי נורא שמגלים אותו ואז איזה כלבה מצלמת אותו לכל בצפר! וחוץ מזה, בואו נהיה הגיונים, הוא לא יפגש איתה מבלי להכיר אותה, והיא גם שם תקפא! אז פשוט תפתחי איתו שיחה בבצפר, בלי להתבייש, כי אין לך במה. פשוט תדברי איתו, תבקשי ממנו מחברת כדי להשלים משהו, פשוט תזרמי שקורה משהו! אז תספרי לנו איך הלך לך.

mmichalilo1

New member
לכולם!!!

אנחנו כבר מכירים....... אנחנו ידידים הבעיה היא שהוא כזה מוזר כזה אי אפשר לדבר איתו בשביל שלא תרגישי מטומטמת!!!!

ע ד י ד ע

New member
אז הבעיה היא

לא אצלך! פשוט תנהגי רגיל, כמו שאת עם חברות. אל תנסי לחייך חיוכים שהם לא שלך, אל תנסי לצחוק צחוק שהוא לא שלך! פשוט תהיה עצמך האמיתית. הרבה לבנות קורה שהן רוצות להרשים אותם כאילו הם אחרות. אני חושבת שזה לא ילך...

ODana

New member
אולי דווקא ../images/Emo3.gif

לא תתנהגי כל כך רגיל, כאילו קצת מרוחק כזה, מהורהר
ואז הוא ישאל אותך מה קורה ותגידי, "סתם, כל מיני מחשבות" ואז הוא ירצה לדעת איזה מחשבות...
כי אם תמשיכי להתנהג רגיל לא יקרה כלום!

funky girl2

New member
מתוך קצת נסיון

של ילדה בת 12 עם 3 חברים עד כאן עכשיו עולה בראש שלך (ילדה בת 12 מה היא מבינה?) זהו שלא... אתמול נפרדתי מאחד שהיה איתי כמעט שנה לדעתי תמיד צריך להיות הצד התוקף החזק שלא נשבר שאני נפרדתי מחברים או בקשתי חברות תמיד הייתי שולטת לא הרגשתי מאוימת ולא התחננתי אליו את פשוט צריכה לדבר איתו להסביר לו ותאמיני לי שאם לא חברים תהיו ידידים

למעלה