אנשים עזרה!!

L i l o o S h

New member
אנשים עזרה!!

יש לי ג'ינס ישן ומשעמם שנראה טוב עליי...אני רוצה לקחת טושי ארטליין ולכתוב כל מיני כתובות (באנגלית..משום מה זה נראה יותר טוב, וגם אני רוצה ללבוש אותם בחו"ל..)..אני לא ממש כשרונית בציור, אז אני יכולה למשל לצייר את יינג ויאנג, לבבות ואת סמל השלום, אבל אל תביאו לי רעיונות מהשמיים כי אני רוצה שזה לא יראה קנוי... למישהו יש רעיונות? תודה!!!!!!

אדוושי

New member
למה אטת רוצה לצייר עליו? ../images/Emo12.gif

תרשמי כל מיני סיסמאות שלך ושל חברות ודברים מצחיקים שאתם אומרים או משו נדוש אבל אם תעשי יפה זה יצא אחלה- KISS MY ASS על התחת כמובן

../images/Emo4.gifאמממ...

תראי...בעיקרון אני אישית לא הייתי ממליצה לך לכתוב עליו או לצייר עליו כי אני חושבת שזה לא יראה טוב...אבל איך שאת רוצה!

L i l o o S h

New member
את יודעת מאיפה זה בא לי?

הייתי בעצרת בת"א וראיתי שם ילדה עם ג'ינס כזה יאאאפפפפפפהההההה!!!! היה כתוב עליו על מיני דברים, חוצמיזה שהג'ינס הזה נורא נורא נורא משעמם!!! אל תציעו לי כל מיני שדרוגים, כי הוא יהיה עוד יותר מכוער...מקסימום, לא ייצא טוב, אני אעיף אותו... קאפיש?

chicolico

New member
תמיד שמח לעזור

כשמדובר באומנות ה- customize האהובה עליי... תקני בחנות אקססוריז או בחנות מיוחדת (שנמצאת בקינג ג'ורג', אלנבי ושינקין), פאצ'ים והדפסים קטנים ומגניבים, שניתן לגהץ על הבגד או לתפור אליו וזה ייראה ממש יפה ומיוחד... רעיונות לפאצ'ים: הלשון המפורסמת של הרולינג סטונז, "כתובות גראפיטי" מיוחדות, פרחים פרפרים וכו' (לחובבי הקיטש המיכל-נגריני) ועוד... בהצלחה

אדוושי

New member
וואי נכון

זה יכול להיות ממש יפהההה

FrooTeLa

New member
מה אנחנו פורים ביסודי?

סמל השלום? לבבות? עוד מעט תכתבי שם Peace and love cool עשי טובה אל תעשי עליו כלום

i l0ve u

New member
אוקי כנסי ...

תראי היום הכי מודרני זה ג'ינסים חלקים אז את יכולה לזגור אותו בכל מיני צורות או לקצר או או אם הוא גבוהאז לגזור ת'"חגורה" העליונה וכל מיני גזירות אפילו למטה סתם להוציא שוונצים כאלה ... מה שבא לך.. היום מודרני מכנס על מגף כזה לקפל על המגף בעע לא יודעת איך להסביר... בכל מקרה אני ממש ממליצה לך על הפאצ'ים כמו שכבר אמרו זה ממש יפה וזה ממש מוסיף לכל דבר לא רק לג'ינס גם לתיקים וזה ... תקני -זה לא עולה הרבה ואני ממש ממש ממליצה על זה זה צא פצצה אין פה טעויות כמו עם דברים שכותבים שיכול לצאת מגעיל.. הפאצ'ים זה 100% יוצא יפה! ואם את ממש רוצה לקשקש עליו אז יש צבעים מיוחדים את צריכה לח בחנויות מתאימות... אה ובמקום לקשקש את יכולה לגהץ הדפסים יש באופיס דיפו <ובטח בעוד מקומות> דפים מיוחדים שאת מדפיסה עליהם משו <מהמחשב> ואז מגהצת את זה על החולצה/מכנס וואטאבר... עשיתי את זה מלפני שנה בערך על כמה בגדים -כל מיני ציורים חמודים כאלה וזה יצא ממש יפה ...! => GOOD LUCK!

למעלה