אנשים עזרה...

Grimble Grumble

New member
270.99?!?!

יש עכשיו בטאוור רקורדס את 4 האלבומים הראשונים (I/II/III/IV) כל אחד ב30-40 ש"ח... (רובם ב30!)

WhiteSnake 85

New member
שלום

קשה לי קצת להבין למה את רוצה לקנות בכל זאת דיסק של לד. אך ממה שהבנתי את רוצה לעשות את זה די ל"רקורד" (סליחה אם הביטוי הזה טיפה מאעפנה, אבל יש לי רק כוונות טובות...
) הרי יש לך את כל האלבומים שלהם. אם את באמת רוצה לקנות לרקורד(שוב סליחה על הביטוי...), אני הייתי בהחלט הולך על לד זפלין-4: זאת משום שיש שם את השיר שלכאורה הכי מפורסם שלהם: סטייר וואי טו האבן, וגם בגלל עוד אוסף של שירים סוחפים ומדהימים אחד אחד- אני חושב שזה "החומה" של לד זפלין. אם את שואלת אותי להמלצה עיוורת, באמת הייתי מציע לך ללכת על האלבום השלישי שלהם-הוא ההכי הכי שלהם לדעתי, או לסירוגין PRESENCE. אם את דווקא יותר בקטע של אספנות מקורית,לדעתי כדאי לך יותר לקנות את CODA, מהסיבה הפשוטה שלדעתי זה האלבום הגרוע(זה שוב לדעתי,אני בטוח שאנשים יחלקו עליי), אז פשוט צריך אותו באוסף-לא צריך לשמוע אותו. בכל אופן, אם את רוצה את עצתי-כדאי לך לקנות את לד זפלין 4...

אנשים...

קודם כול אני נורא שמחה שיש למי לפנות בנושא זה..(כול ידידי הם מעריצי מטאליקה ושות') ולנחש הלבן(אחלה להקה אני מקירה רק שיר אחד אבל בכול זאת) אני כבר קניתי את לד"ז 2 3 4 ואני יורדת יום ראשון לאילת אז כניראה אני ישלים את האוסף ויקנה את הראשון... ודרך אגב החומה זה של פינק פלויד תודה תודה ושוב תודה אנשים...

הוא התכוון

נשמח לראות אותך כאן עוד, ולשמוע חוויות מהאזנה לאלבומים המקסים האלה, בכל מקרה וויט סנייק התכוון שלד זפ 4 הוא המקבילה של זפלין לחומה של פינק פלוייד
, כפי שביקשת בהודעה הראשונה

רענן111

New member
הצעה לדיסק

הבנתי שכבר קנית דיסקים. אולי יתנפלו עלי פה, אבל אם יש לך את כל השירים של לד זפלין באמפי 3, אז ניס את ההופעה במדיסון סקוויר גרדן, THE SONG REMAIN THE SAME. יש שם גירסאות הופעה של הדברים הטובים ביותר שזפלין עשו.

ThE RhythM

New member
לא ולא!

אל תקנה את הsong remains the same....הוא הרבה פחות טוב מhow the west was won- אותו תקנה! גרסאות הופעה מרנינות במיוחד ולד זפ במיטבם! עונג מובטח!

WhiteSnake 85

New member
ברצון נשמה

תמיד שמח לעזור בעיניין לד זפלין אם תראי את זה מהר לפני שמנהלים יעירו לי על זה (כי ווייט סנייק להקת יותר מטאל מרוק,ויש פורום המתאים להם-פורום מטאל) אז סבבה אבל תנסי עוד שירים של הנחש הלבן, אולי תאהבי YOU CAN NEVER KNOW

ואני בכלל לא ידעתי שאני כזה

בתוך שרשור הכל (כמעט מותר) בטח שמותר המלצות על וויט סנייק.
הנה, המנהל ראה קרה משהו?

WhiteSnake 85

New member
YEEAAAAAAHHHHH

וואלה? סבבה... ד"א אהבתי את החתוימה שלך, מאובר דה הילס אנד פאר אווי

למעלה