אנשים עזרה

אנשים עזרה

אני עובד על קליפ והחלטתי לעשות קליפ לוגיטה אז כל מי שזוכר פרקים עם קטעים טובים כמו 222 שממנו אני לוקח שירשום את מספר הפרק בגריסה האנגלית כי אחרת יהיו כתוביות בקליפ וזה בעעע ובערך איזה קטע טוב יש שם זה ממש יעזור לי במקום לעבור על טונות אפידוס ליסטים לראות שלא שכחתי איזה קטע מאיזו סגאה

Son Gohan

New member
אולי ספוילר../images/Emo58.gif

מה עם הקרבות שלו בתור ווג'יטו נגד בוו? או הקרב עם קיד בוו? דרך אגב (לא קשור) יצא סרט 7 מדובב

ash 1

New member
הקטע שהוא מחסל את הסאייבמנים

בברדוק ספיישל יכול ליהיות יפה בקליפ!

אני צריך עוד קטעים אנשים זה לפחות

חמש דקות אז יש לי את הסיברננים שהוא וגוקו נלחמים בפעם הראשונה שהוא מת ע"י פריזה באיזה פרק זה? שני הדברים? ועוד תזרימו לי מספרי פרקים ואפילו דקות של הפרק זה חוסך זמן

Piccolo

New member
כבר חרשו על הקטעים של ביג'טה..

בכל כך הרבה קליפים שאתה יכול פשוט להוריד קליפים אחרים ולהשתמש בקטעים שלהם... זה יהיה אותו דבר כמעט.... מה השיר שאתה עושה עליו? ואם יש נושא שאתה מנסה להגיד בקליפ או רק להכניס קטעים טובים? ובאיזה תוכנה אתה משתמש?

ועוד עצה

לא תהיה לך ברירה עם הכתוביות... לך על הסרט של ברולי יש כמה קטעים יפים שהוא חוטף קצת מכות. אגב יש לך אייסיקיו? אני צריך לשאול אותך כמה דברים על קליפים

ועוד עצה

לא תהיה לך ברירה עם הכתוביות... לך על הסרט של ברולי יש כמה קטעים יפים שהוא חוטף קצת מכות. אגב יש לך אייסיקיו? אני צריך לשאול אותך כמה דברים על קליפים

למעלה