אנשים עזרה!!

PURPLE CHICKEN

New member
אנשים עזרה!!../images/Emo9.gif

דבר ראשון, היי! מה קורה? כמה זמן לא ראיתי אתכם
... (אהה בעצם זה אף פעם
! האממ...) טוף, אז ככה... בגלל שלא הייתי כאן המווווון זמן, אני ממש לא מעודכנת!
מי? מה? מתי? איך? אהההה....
קיצר, (בטון צפוני במיוחד
! *הא! ירדן, אבל את צפונית!* *לא ירדן! את לא! את רק גרה בצפון תל אביב! בתוך תוכך את לא צפונית!* *אני כן! אין מה לעשות!* עזבו... פיצול האישיות שלי
... בשעות האלה הוא פורץ... תתעלמו
...) אם מישהו יכול לספר לי קצת מה קרה בזמן האחרון ולהציג את עצמכם... כי אני כמעט לא מכירה אף אחד בשמות האמיתיים...
תודה רבה!!
לוב יו!!
אהה כמעט שכחתי... אני מצטערת שפתחתי הודעה חדשה
אבל פשוט... רציתי שתגיבו
!!! חחח... מוהא הא הא...

z O e i

New member
לא אנחנו לא נסלח ../images/Emo46.gif

אחחח השנינות
אממ... כן
אנייי לירון מבת ים (מי צעק סטיגמה
) אני בת 16 ו...מה קרה בזמן האחרון איפה?... לא הבנתי את גוף השאלה (?) *נסקלת*

PURPLE CHICKEN

New member
*אוספת אבנים*../images/Emo12.gif

נההה... או שלא!
אמממ האם קרה משהו חדש- ידיעות חדשות?
אתרים? כתבות? לא יודעת, דברים מעניינים?
*נסקלת ע"י עצמי*

שלווווום!

קוראים לי מיכל *שיעול* פיט *שיעול* והנני גרה בר"ג, אבל *לוחשת* אני קצת צפונית בלבי.
אבל במובן הטוב.
ואכן, דפדפי לך בדפי הפורום, נוסטלגיה...

לאנה

New member
הלווו...(מרי?!)

אני מור, אבל, טוב, שמתי לב שכולם קוראים לי לאנה. זה ממש לא מפריע לי, להפך, זה י מוזר לי כשקוראים לי מור בפורום...
. אבל בשביל הידע הכללי, תגעי שאני מור *שיעול*פיט*שיעול* הידועה כלאנה. מממ..., אני לא יודעת אם אני צפונית, אני קצת סנובית לפעמים, אבל אני די פריקית היפית בכלליות..., גו פיגיור.

הולה../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

הילוווווווווווווווווווווו
אז.... אממ.... קוראים לי כרמל, ואני ידועה גם כהמלונית של לאנה
ו..אמ.... איך קוראים לך
*נסלקת*

ד י י ז י

New member
*נדחפת*

ואוו! תסתכלו שניה על המילה נדחפת!! נכון זאת מילה ממש ממש מוזרה? עכשיו תגידו אותה (לא להתבייש!) נכון היא ממש ממש ממש מוזרה?! טוב , לא משנה.. אמממ.. אני יעל (אבל מעדיפה דייזי , טראומה , כל שנה מופיעות 20 מורות עם השם יעל..) ואני גרה ביישוב קטן ליד רחובות שקוראים לו גדרה.. ומה עוד?! אה.. אני בת 14.. וזהו! אהה.. וברוכה השבה לפורום!!

PURPLE CHICKEN

New member
סוד כמוס ל-../images/Emo80.gif ול-../images/Emo60.gif....

אין סוס... כמה חבל
... טרגדי אפילו
... סוס! למה אין סוס?
שיורידו את הכדור... הכדור מיותר!
דפנטלי מיותר, מישהי פעם השתמשה בו?
צריך סוס! בכל מקרה, בקשר למילה "נדחפת"... אכן מילה מוזרה... מוזרה ביותר
... וקבלו את המילה "מגעיל"... אולי זאת רק אני אבל הסדר של האותיות עושה הרגשה של פרצוף נגעל
... לא?
יו אני משתמשת יותר מדי ב-
... בושה וחרפה!
אתן לא יודעות את השם שלי?
סתם... שמי הוא ירדן אבל אתן יכולות לקרוא לי צ´יקן/ פרפל/ קס (חברה שלי אומרת שאני דומה לקספר
... אז היא קוראת לי קס.. לפעמים.. כשהיא זוכרת!
) יההה אולי תמציאו לי כינוי? חחחח.... וככה תקראו לי! איך שבא לכן, אני פתוחה להצעות
.... טוף זהו... די... שיגעתי אתכם מספיק!

מתן ב

New member
אני!!!

קוראים לי: (תסתכלי על הניק-ניים... עכשיו תחזרי לכאן, נו? מה השם שלי?) מתן! אני בת 14 ואין לי כיוני מיוחד כמו לדייזי ולאנה...

ד י י ז י

New member
אני בעד צ´יקן!!!

אם כבר מדברים על מילים - מה עם "מסריח" לא יודעת , תמיד כשאני קוראת את המילה הזו , אני נגעלת - כמו עם מגעיל.. נבר מינד.. אההה!!! הודעה חשבוה מאודדדדדד!!!! החלטתי לאמץ אייקון!!! yey!! האייקון הזה -
השריף בוב!! מה אתם חושבים?!

YaLdoNet 4 EveR

New member
כ-מ-ה אייקונים בהודעה אחת ../images/Emo12.gif

אניווי, למי שהתעניין, אני אופיר, בת 14 וחצי מלב שרון, ויום אחד נכנסתי לפורום המקסים הזה וראיתי שאני מוכחלת ושיש לי גישה לאדמין, אז החלטתי לקרוא לעצמי "מנהלת" ומאז כולם סוגדים לי, כי, אתם יודעים, כחול זה אחלה צבע כאילו???
ואז גם גררתי את החברה הכי טובה שלי לעשן, אמ, לנהל, ומאז אנחנו מכריחות את כל הגולשות פה לעשות דברים מגונים בשיער של הכלבה שלי. ולגרסא האמיתית? אין לי כלבה.
*שיעולישליכלבשיעול*

PURPLE CHICKEN

New member
אמממ...../images/Emo12.gif

כן יש לי בעיה עם אייקונים! אני תמיד שמה מלאאא!
וכן, אני משועממת וזה ביזבוז זמן
אבל תסתכלו על הצד החיובי...
לפחות ההודעות שלי יותר בולטות / משעשעות/ מושכות צומי / או כל דבר אחר (בחרו את האפשרות המתאימה ביותר!
)

למעלה