אנשים, עזרה

Insatiable

New member
אנשים, עזרה ../images/Emo7.gif

היום נכשלתי בטסט השני שלי, אחרי 60 שיעורים בערך. הייתי עם אותה הבוחנת מהטסט הראשון, ויחסית נהגתי הרבה יותר טוב מהטסט הראשון. היה שלב מסוים בטסט הזה שהיא נגעה לי בהגה (כנראה נצמדתי יותר מדי לימין) וזה מה שכנראה הכשיל אותי. הבעיות התחילו בתגובה בבית :). אחרי דיון ממושך של ההורים שלי בשחיתות המוסד שנקרא משרד הרישוי הם החליטו חד וחלק שאני אעבור מורה. הם לא מוכנים לשלם לו יותר על שיעורים והגשה לטסטים. הם טוענים שאחרי כזו כמות של שיעורים הוא היה צריך ללמד אותי בכזאת רמה שכבר הייתי צריכה לעבור. עכשיו נוצר מצב שאין לי מושג מה לעשות בו. אני אישית לא מתה על המורה הזה, גם מבחינת היחס שלו וגם מבחינת ההתקדמות שלי שנעצרה איפושהוא בסביבות השיעור ה30. מצד שני, אני לא חושבת שלהאשים את המורה זה הדבר הנכון לעשות. עדיין, זה לא חומר תאורטי שהוא צריך להעביר, זה יכולת מסויימת שנובעת בהרבה אחוזים מעצמי בלבד. מצד שלישי, אני לא מכירה אנשים שעברו מורה ואני לא יודעת אם זה באמת מועיל או שבעצם לא יצא מזה הרבה. מצד רביעי, ההורים שלי הם בעלי הכסף והם אלה שיקבעו בסופו של דבר... אז מה לעשות? להפסיק להאשים אחרים? או להשתמש בעיקרון של "מורה נהיגה זה לא קיר"? (חחח נו משהו כזה) ומה לעשות עם ההורים שלי? תודה למי שקרא עד כאן :)

mc bige

New member
תראי

יש לי חבר גם כמעט אותו סיפור איתך הוא לומד כבר 9 חודשים המורה שלו מושך אותו חבל על הזמן והוא יודע את זה גם....אבל בגלל שהוא שיעור 50 ומשהו ועשה רק טסט אחד הוא כבר לא רוצה לעזוב כי את צריכה להתרגל לאוטו חדש...ולא תמיד מתרגלים מהר.. אם את באמת לא אוהבת את המורה הזה ואת יודעת שזה לא רק בעיה שלך שאת לא יודעת לנהוג טוב הייתי מציע לך לעבור מורה..................

Superdror

New member
הורים זה באמת עם קשה לפעמים...

אבל לדעתי במקרה הזה לא מדובר בהחלטה של המורים אלא בהחלטה שלך. במידה ואת באמת לא אוהבת את המורה שלך ואפילו קצת "שונאת" אותו, תעברי מורה. מצד שני, החלפת מורה לא תמיד מומלצת וידרש לך זמן להתרגל אל אוטו אחר ואל מורה אחר, בנוסף, את רק אחרי 2 טסטים, זה לא כל כך ביג דיל. לדעתי, קודם כל תחליטי מה את מעדיפה, לעבור מורה או להשאר עם המורה, אחרי זה תלכי להתמודד עם ההורים
דרור.

be_roo

New member
בלי שום קשר להורים

ובלי האשמות, יתכן פשוט שהוא לא מתאים לך, וששיטה אחרת תעזור לך יותר. לכל מורה יש את הניואנסים שלו, ולא כל מורה מתאים לכל תלמיד. זה לא קשור לאיכות או לכשלון של צד זה או אחר.

למעלה