אנשים עזרה!!!

אנשים עזרה!!!../images/Emo101.gif

אני מכירה מישהי שממש אוהבת את הסדרה ...כל זה טוב ויפה אבל אצלה זה ממש אובססיה!!!!! עד השעות הקטנות של הלילה היא מורידה פרקים אובססית לכל מאמר...כמו כן עליי לציין שזו לא הסידרה היחידה שהיא אובססית אליה מה לעשות?!?!?! אני אקרא לה בשם בדוי אובססית "סדרתית"

לצערי אני מבינה אותה

זה קרה לי עם הארי פוטר, פרויקט Y, השיר שלנו, אפילו המורדים (!) ועכשיו the o.c. אתה צופה בסדרה (או קורא ספר, במקרה של ה. פוטר), נקשר לדמויות כאילו היו קרובי משפחה שלא יודעים על קיומך, מתאהב באובססיביות באחת הדמויות (סת' תעשה לי ילד וכו'), הקיבה שלך מתהפכת עם כל תפנית דרמטית בעלילה, אתה משווה בין הדמויות על המסך לאנשים שאתה מכיר במציאות, ואז- הכאב הזה. פאק, זה לא עולם אמיתי. האנשים האלה לא מכירים אותי. האנשים האלה הם רק דמויות! וזה כמו להתאהב בבן אדם שאתה יודע שלעולם לא תשיג. אומרים שיש אנשים שבנויים "להשקיף מהצד" במקום להיות בפנים וממש לחוות את החיים על בשרם. אומרים גם שהאובססיות האלה באות למלא איזה ואקום נפשי. התאוריה הכי מעניינת ששמעתי, היא שהרבה פעמים אנחנו בוחרים לבטא את הכאב שלנו בעקיפין, דרך הזדהות עם דמויות בטלויזיה. אנחנו חושבים שאנחנו בוכים עליהם, אלא בעצם בוכים על עצמינו. אלא שלנו לא יגידו "קאט! זה לא היה בכי משכנע. שמישהו יביא בצל!". בכל אופן, השתתפות בפורומים המדברים על הסדרה והורדת פרקים שלה הם למעשה תענוג מזוכיסטי, הליכה עם הראש בקיר. אשמח לקבל תגובות

תודה

ריגש אותי שריגשתי אותך. בפרויקט Y נורא אהבתי את הילה. אגב, אני "הסנאית המעופפת". החלפתי כינוי כששכחתי את הסיסמה שלי. מה אתך? את מי את הכי אהבת?

אכן

וזה רק הקשה עלי את הצפיה. כל פרשת רן והילה ממש גרמה לי ללילות לבנים. לא האמנתי על טוב הלב של הילה- "זה בסדר, ספר לי איזה מדהימה היתה זואי, אני אפרגן". אהההההההה!!!!!!!!! שאלתי את עצמי אם היא בן אדם אמיתי. טוב, היא כן. לגבי המורדים- הרעיונות בסדרה הזאת מצוינים. הביצוע צולע. תכל'ס "המורדים" זו גרסה שטחית יותר של הO.C, גם שם יש מתח בין הדורות, המעמדות והמינים.

POISEN G

New member
אני דיברתי עם הילה איזה שעה

ידידה שלי, אז הילה והמשפחה שלה חברים של המשפחה של הידידה שלי, אז שבוע אחרי שהיא יצאה מהוילה היא הייתה אצל ידידה שלי אז נסעתי לפגוש יתה ודיברתי איתה על מלא דברים והיא ממש חמודה וגם רן התקשר אליה לפלאפון באמצע טוב..... חחח...... זה לא ממש קשור לאוסי בכל מקרה, הילה אמיתית!!

איזה כיף לך!

לא שאני צריכה הוכחות שהיא אמיתית, אבל בהחלט יש לך במה להשוויץ. אני מקווה שיום אחד אנשים יהיו כל כך כמהים לפגוש אותי. "וואו, דיברת עם סיכת בטחון?! היא אמיתית?! איזה כיף לך! אתה בטח לא מתקלח מאז שפגשת אותה!" סתם, חלום קטן וצנוע.

אל תשווי בכלל :/ זה מעליב.

יש סיבה שהמורדים שודרה בערוץ בשם "פוקס קידס". או.סי זו סדרה מדהימה, עם הרבה ציניות ושנינות.

זה רק מדגיש את זה ש-

אפשר לקחת רעיון, לעשות לו ביצוע מדהים וביצוע צולע. תכל'ס הנושאים הם אותם נושאים בשתי הסדרות. אבל "המורדים" עשו מזה קרקס, ו"THE O.C" באמת עשו מזה משהו מצוין.

LemonLimeLilach

New member
המורדים ביצוע צולע?

כאילו שיש בעולם שחקנית כמו קמילה. או שחקנים כמו ארטורו בונין ובוי אולמי. אפילו קתרין פולופ. מצטערת להודיע לכם, אבל בין המורדים והאוסי אין שומדבר דומה. כלום. שתי התוכניות מדברות על בני נוער, אבל חוצמזה? לא.

תראי...

אפשר לעשות איזו הקבלה מעניינת בין פליפה לרייאן- דמות הנער המיוסר והחשדן שבא מרקע קשה, בין סאמר למיה- הבחורה העשירה והמפונקת שמאחורי מעטה הסנוביזם שלה מסתתרים טוב לב וחוסר ביטחון, ואפילו בין ג'ולי לאמא של קמילה- למרות שכאן יש יותר שונה מדומה. טוב, אז אין חפיפה מלאה בין הסדרות, אבל אם מחפשים אפשר למצוא דמיון אפילו בין ה"טלטאביס" ל"עמוק באדמה". תלוי כמה מתאמצים (לעצבן :) )

לי הייתה אובססיה כזאת רק לבאפי

והיהודים, אבל זה אחרת עם להקה. ועדיין יש לי ד"א ראיתי עכשיו It's good to be Gwen Stefani ונחשו איפה היא נולדה? :) אורנג' קאונטי.

למעלה