אנשים עזרה קטנה!!

dragonfly017

New member
אנשים עזרה קטנה!!

למישהו יש רעיון לפעולת פתיחת שנה-לכיתות ח' ט' בנושא היכרות? אני רוצה לעשות פעולה ממש מהנה ..ויש לי מחסום בקטע של יצירתיות ברגע זה. אם למישהו יש רעיון אני אשמח.. תודה מראש ___גילוששש_

ASTAR3

New member
וואו יש ממש פולללל.........

אתה רוצה בקטע של משחקים וכאלה או בקטע של כאילו ציפיות וכאלה של החניכים מהמעו"ז המדריך וכל מיני כאלה???

dragonfly017

New member
יותר בקטע של...

משחקים בעיקר אני רוצה שזה יהיה חווייתי אבל אפשר גם בקטע של ציפיות מהמדריכים וכו'..

יש על זה הרבה חומר במעו"ז!

ותדברי גם עם יוגב אני חושב שהוא מדריך מספיק טוב ומנוסה בשביל לעזור לך! ועם את רוצה עוד עזרה אני לשם שינוי מוכן לעזור ! וגם יש את אנט עומר ואת ידועת יש רבה חומד במעו"ז!! הקיצר שיהיה לך בהצלחה בשנת הפעילות הראשונה שלך!

who is this

New member
גילי..

כמו שעודד אמר יש במעו"ז חומר, ואתה יכולה להעיזר בכל צוות המדריכים של המעו"ז.. ויש כל מני משחקים, יש משחק עם כדור שמוסרים למישהו ואז הוא אומר משהו על עצמו, יש משחק עם פתקים שעל כל פתק כתוב מספר וכל אחד צריך להגיד על עצמו דברים כמספר המופיע על הכרטיס, ויש עוד הרבה שאני לא זוכר כרגע.. ישנו משחק שהחניכים יכתבו את הציפיות על פתקים ואז יזרקו לתוך ציפית (משחק מילים). אם אני אזכר בעוד אני כבר אגיד לך בישוב או בבי"ס.. נ.ב ח"ח אני שמח שיש לי מדריכים רציניים!!

dragonfly017

New member
תודה=)

אני באמת מתרגשת לקרת שנת הפעילות הראשונה שילי בבית"ר כמדריכה ואני מקווה שבעזרת החומר שיש במעוז אני אצליח לבנות פעולת היכרות על רמה תודה על ההדרכה בקשר לחומר. נראה אותכם במעו"ז=). לילה טוב ____גילוששש____

kalimik

New member
רעיונות לפעילות

גילי, שלום ותל-חי! זה אורן , רכז המחוז שלך (וגם הרכז שלך....). להלן כמה רעיונות : א. נייר טואלט : אומרים לחניכים שצריכים לקחת כמה קוביות נייר טואלט בשביל... . כמספר הקוביות כל חניך לתת פרטים על עצמו. ב. קפסולת זמן : כל חניך רושם את הציפיות שלו מהשנה. מכניסים הכל לקספולה (בקבוק קולה מקוש יפה) וטומנים באדמה. פותחים בסוף השנה. ג. כל חניך לוקח דף ועיפרון (חשוב בצבע אחיד-תיכף תביני למה) וכותב למה קראו לו בשם שלו , בלי לרשום את שמו. שמים את כל הדפים באמצע ומחלקים באקראיות. החניך צריך לזהות מי הוא האיש מאחורי הדף עפ"י הסיבות. ד. הרוח נושבת .. (קצת שחוק אבל תמיד עובד) : כל הקבוצה עולה על כיסאות. מבלי לרדת מהכיסאות הקבוצה צריכה להסתדר בסדר עולה לפי : גובה, זמן ביישוב, גיל , האות שמתחיל השם וכו' . ה. שמי ומה אימא שלי : כל חניך אומר איך קוראים לו ומה אמא שלו הייתה אומרת עליו. אפשר גם : שמי וצלקת שיש לי בגוף , שמי ומחלת הנפש שלי וכו'. ו. never:משחק ידוע וחמוד. כל חניך צריך לאמר עובדה אמיתית לגביו , למשל : אף פעם לא אכלתי דולפין (סתם דוגמא לא קשורה) . חבר בקבוצה שאכל דולפין מצביע עם אחת מאצבעותיו. חניך שצבר חמש אצבעות ניצח (כי הוא עושה את כל הדברים שאנשים אחרים לא עשו) . זה מה שעולה לי כרגע....... בהצלחה . את מוזמנת לדווח בפורום איך היה . כל הכבוד!!! אוהב ,אורן

למעלה