רעיונות לפעילות
גילי, שלום ותל-חי! זה אורן , רכז המחוז שלך (וגם הרכז שלך....). להלן כמה רעיונות : א. נייר טואלט : אומרים לחניכים שצריכים לקחת כמה קוביות נייר טואלט בשביל... . כמספר הקוביות כל חניך לתת פרטים על עצמו. ב. קפסולת זמן : כל חניך רושם את הציפיות שלו מהשנה. מכניסים הכל לקספולה (בקבוק קולה מקוש יפה) וטומנים באדמה. פותחים בסוף השנה. ג. כל חניך לוקח דף ועיפרון (חשוב בצבע אחיד-תיכף תביני למה) וכותב למה קראו לו בשם שלו , בלי לרשום את שמו. שמים את כל הדפים באמצע ומחלקים באקראיות. החניך צריך לזהות מי הוא האיש מאחורי הדף עפ"י הסיבות. ד. הרוח נושבת .. (קצת שחוק אבל תמיד עובד) : כל הקבוצה עולה על כיסאות. מבלי לרדת מהכיסאות הקבוצה צריכה להסתדר בסדר עולה לפי : גובה, זמן ביישוב, גיל , האות שמתחיל השם וכו' . ה. שמי ומה אימא שלי : כל חניך אומר איך קוראים לו ומה אמא שלו הייתה אומרת עליו. אפשר גם : שמי וצלקת שיש לי בגוף , שמי ומחלת הנפש שלי וכו'. ו. never:משחק ידוע וחמוד. כל חניך צריך לאמר עובדה אמיתית לגביו , למשל : אף פעם לא אכלתי דולפין (סתם דוגמא לא קשורה) . חבר בקבוצה שאכל דולפין מצביע עם אחת מאצבעותיו. חניך שצבר חמש אצבעות ניצח (כי הוא עושה את כל הדברים שאנשים אחרים לא עשו) . זה מה שעולה לי כרגע....... בהצלחה . את מוזמנת לדווח בפורום איך היה . כל הכבוד!!! אוהב ,אורן