אנשים עזרה דחוף!!

Im The Sun

New member
אנשים עזרה דחוף!!

יש לי גדנ"ע ביום ראשון
(5 ימים
) ורציתי לדעת עובדות על המקום ועל מה שהולכים לעשות לי שם? שמעתי בינתיים רק סיפורים נוראיים על המקום והייתי רוצה לקבל חוות דעת (אוי ואבוי.. חוות דעת) מכם למי שעבר... אימונים, מקלחות, ריצות, שעות השקמה וכמה זמן יש לנו ביום להיות עם חברים לא במסגרת הצבאית??! מודה לכם מראש על העזרה.

shanyz

New member
היי

לא יצא לי משמ להציג את עצמי, אני שני
אני הייתי בגדנע לפני שנה, אני אגיד לך בערך מה שאני זוכרת הייתה השקמה כל יום באיזה 6 משהו כזה.. אבל כולנו כבר עשינו לעצמנו השקמה ב-5 כי לא מספיקים... אחרי זה הולכים לעשות קצת ספורט.. אומרים לך נניח שיש לך דקה להגיע למגרש וכולם רצים וזה.. מגיעים למגרש ועושים קצת ספורט אחר כך הולכים לאכול... אחרי האוכל יש לך כל מיני שיעורים, פעם המפקד/ת מעבירה, פעם הסמל/ת פעם זה יהיה על תפקידים בצה"ל, פעם זה יהיה עם נשק, כל פעם על משהו אחר.. לפעמים נותנים בין השיעורים איזו הפסקה של 10 דקות... תלוי במפקד/ת שיהיה לך.. אחר כך אוכלים צהריים... אחרי צהריים יש איזה שעה הפסקה שבה אפשר להיות עםח חברים, להתקלח אם בא לך, לדבר בטלפון... אחר כך שוב פעם שיעורים זה בעמצם מה שעושים הייתה לנו גם פעם פעילות בלילה שיצאנו מהבסיס ורצנו בלילה וכמעט נפלו היו אבנים וסלעים וזה היה נורא
פעם אחת עשו לנו הפתעה והביאו לנו קרמבו..זה היה חלום
ירדתי איזה קילו בגדנע.. זהו...שיהיה בהצלחה

Ma E

New member
גם אני רוצה גדנ"ע ../images/Emo4.gif אני אוהבת צבא

אני אוהבת כושר אני אוהבתתתתתתתתת את אנג'לינה
חחחחחחח דיי אני מאוהבת... מצאתי את האהבה שחיפשתי כל כך...

dilan angel

New member
יאאאאאאאא תעשה חייים!!!!!!!!!!!!

נכון שזה נשמע מוזר אבל זה נשמע כזה כיףףףףףףף...שמעתי על זה הרבה!!! מה רע?!חברים,צחוקים ו....אמממ...קצת לקרוע ת'תחת..אבל הכל בכיף!!! תהנה מאמי!

¥EleVatioN¥

New member
אמיליווווווו../images/Emo99.gif../images/Emo129.gif

זה מה שיהיה לך
אמיליו ועוזי ועוזה! בקיצור אם 16 ועוזים
גררררררר ונדמה לי שמתקלחים כולם ביחד לא?

למעלה