אנשים עזרה דחוף!!!

אנשים עזרה דחוף!!!

אנשים אני חייבת די בדחיפות! מקומות שדרכם ניתן לבנות אתרים אישיים (מלבד גאוסיטיס בונו ובום!!) בבקשה!!!!! זה די חשוב!!!!

טיקיי

New member
זה תלוי בגודל שאת צריכה...

ובמה שאת מתכוונת לשים שם... בשביל מה את צריכה?

טיקיי

New member
תארתי לעצמי, אבל איזה אתר?

איזה גודל של אכסון את צריכה? את רוצה בחינם, או שאת מוכנה לשלם? עברית, או אנגלית? איזה סוג וגודל של קבצים את מתכוונת להעלות לשם? באיזה שפת תכנות את רוצה לבנות?

אז ככה..

שפה כמובן שעדיף עברית, אבל אני יכולה גם אנגלית. ואני מעדיפה גם בחינם.... אני צריכה אחסון גדול.. (נראה לי..), ומה זאת אומרת סוג של קבצים? רגילים.. כמו שלכל אתר..

טיקיי

New member
אז...

סוג של קבצים, הכוונה איזה קבצים את מתכוונת לשים שם? דפי אינטרנט, תמונות, זיפים, קבצי התקנה ודברים כאלה... ומה זה בשבילך אכסון גדול? חמש מגה? עשר מגה? מאה מגה? אלך מגה? כמה בערך את צריכה?

תשובה:

קבצים אני צריכה פחות או יותר כל מה שהזכרת.. ובעניין המגה : בלה בלה בלה?? (חחח אין לי מושג מה זה..) אבל אני חושבת שעדיף כמה שיותר.. אבל אפשר גם אם מעט... נ.ב תודה רבה על העזרה!!!!!! אז אתה מכיר מקום?

טיקיי

New member
את בונה בhtml?

העניין של הגודל כן חשוב, על מה האתר שאת רוצה לבנות?

טיקיי

New member
בעצם, זה אוף טופיק...

וגם נוח יותר לדבר רצוף... יש לך אייסיקיו?

טיקיי

New member
עכשיו נזכרתי...

אני נתתי לך את המספר שלי וביקשת אישור לצרף אותי, אז אישרתי לך וצרפתי אותך, אבל לא ידעתי מי את ולא התחברת הרבה זמן... אחר כך עשיתי ניקוי אנשים ולא ידעתי מי את ולא הייתה הסטוריה ולא ראיתי שאת מתחברת אז מחקתי אותך... לא משנה, הוספתי אותך שוב.

למעלה