אנשים עזרה בבקשה

M O R M

New member
לא אפשרי - עובדות ולא ניחושים.

לא ציינת אם מדובר ברשיון רכב או רשיון נהיגה. לגבי רשיון רכב. ניתן למצא טופס מיוחד במשרד הרישוי או בדואר (לא בכל הסוכנויות של הדואר יש להם את הטופס) . הטופס הינו אישור מבעל רכב לבצע פעולות במשרד הרישוי בכל הקשור לרכב . ובתנאי שמצורף לטופס היחודי הזה יש גם בידי המטפל (שיכול להיות גם אדם זר לחלוטין) גם תעודת זהות של בעל הרכב וגם תעודת זהות שלו. מאחר וציינת שמדובר בדרכון שלך ולא תעודת זהות התשובה זהה לגבי רשיון רכב ולגבי רשיון נהיגה. והתשובה הינה שלילית. לא ניתן לבצע פעולות במשרד הרישוי עם דרכון. לגבי רשיון נהיגה - איני יודע אם ניתן לבצע פעולות (לא ניסיתי אישית) על ידי אדם זר האוחז בייפוי כח ממך ובתעודת הזהות שלך ושלו. אולם ברור לי שלא ניתן לבצע פעולות כלשהן במשרד הרישוי עם דרכון כתעודה מזהה. אז גש קודם למשרד הפנים וקבלת תעודת זהוי חדש במידה ואיבדת אותה.

הייתה לי הרגשה לגבי הדרכון ....

וגם לגבי יפוי הכוח ...בקשר לרישיון הכוונה לרישיון נהיגה .... ושאלה יותר טיפשית אבל שווה לנסות : אפשר להשתמש בטופס הירוק כאמצעי זיהוי ? כי ב ממסי הבחורה אמרה לי שאני אוכל להוציא טופס ירוק חדש בעזרת ה - דרכון . כי בסך הכל יש שם תמונה שלי ואת כל הפרטים וניתן להוציא אותו רק על ידי אמצעי זיהוי .

יש אולי אפשרות להתשמש בת.ז.

של ההורים ? יש בעיית תמונה אני יודע אבל עדיין ... מחפש פתרון ... אני יודע שניתן לשלם רישיון דרך הנט ... יש אפשרות לקבל אותו גם כך ? כאילו מה הפרוצדורה בשיטת האון ליין ?

למעלה