אנשים סיפור מרגש!!!!!!

אנשים סיפור מרגש!!!!!!

אתמול הייתי בפארק ליד הבית שלי עם כמה ילדים שגרים באזור שלי, והיה שם עוד שני ילדים שהם אח ואחות מסתבר, והם שאלו אותנו כזה מה השעה, אז אחד מהילדים שהייתי איתם אמר "סיוון תגידי להם מה השעה" ואז הילדה אומרת לי "קוראים לך סיוון? את ישראלית?" ואני כזה כן, ואז הם אמרו לי שגם הם מישראל והם עברו לכאן לפני שבוע! איזה יופי! הם גרים ממש קרוב אלי! מצאתי ישראלים! חחח סתם אני מתלהבת יותר מדי אבל אני ממש שמחה כי זה נחמד שאני לא היחדה שם שבאה מישראל ו... אתם יודעים... בכל מקרה- התחלתי לאהוב את החופש במקום הזה. אנשים עושים כאן מה שבראש שלהם, לובשים מה שהם אוהבים ואף אחד לא עושה מזה עניין. זה ממש כיף. אה!!!! וראיתי את הבלונדיני מבלו בסופר איזה מגניב זה היה!

eb182

New member
גם לאיפה שאני גרה עברו אח ואחות

ישראלים

EROTOMANIA

New member
...................

איזה כיף לך....... הלוואי שהיה כאן מישהו מישראל... ואני שמה דגש על המישהו, כן... סתם..

FriendlyFriend

New member
אממ..סתם שאלה

למה תמיד בכותרות את עושה "....." זה מתחיל להיות מעצבן (וגם משעמם)

eb182

New member
דווקא הם לא החברים הכי טובים שלי

אבל אני מסתובבת איתם לפעמים

מנהטן

אני רואה שאנשים פה לא מכירים אותי בכלל!!!!!! אז אני יחזור שנית- שלום לכולם!!! אני סיוון בת 16, אני גרה במנהטן,ניו-יורק, ארה"ב מזה חודשיים כמעט, לפני זה גרתי בת"א,ישראל. וזה על קצה המזלג כי יש עוד המון המון לדעת עלי אבל זה לא השירשור הנכון... הפורום גוסס אנשים!!!!!! אנא תחיו אותו!!!!! בעזרתכם יש מצב שהוא ינצל!!!!!!

EROTOMANIA

New member
......

אתם מוכנים להרחיב קצת בבקשה?.. אני מבולבלת.. למה הוא גוסס?

למעלה