אנשים נקודה למחשבה:

א ו נ י ל

New member
אנשים נקודה למחשבה:

למה לעזעזל לא מעבירים טנקים דרך השער...? לפי מה שהבנתי לשער אין קיבולת מסוימת של חפצים בגדלים שונים שניתן להעביר בין... אז למה לא מנסים...? בדיוק כמו שלא לפני כל פעולה משגרים מזל"ט אז למה לא מנסים להעביר גם טנק...? אוליי בעונה ה-7 מי יודע...

NX01

New member
ואיך בדיוק תכניס טנק למעלית?

או אולי הם יכניסו את הטנק בחלקים ותיהיה יחידה שלמה שתרכיב אותם במרתף הבסיס? אה כן ואיך תכניס אותם לשער (שהוא טבעת [עיגול] אנכית)? כריות אויר?

א ו נ י ל

New member
תראה:

אפשר לבנות בסיס לשער חדש,שיהיה יותר גדול,וכך יוכלו להכניס גם טנקים...

CommandeRiker

New member
איזה ייתרון יהיה בזה?

שיעבירו טנקים? כל פעם יצטרכו להתמודד עפ סביבה חדשה, עם מעט מאוד דרכים? יצטרכו לסחוב המון חלקים ודלק דרך השער?

thrall

New member
הלו הלו לא לזלזל בסאם

היא תמציא טנק שעובד על נקוואדה

א ו נ י ל

New member
יש לך מושג איזה כוח יש לטנק...?

וחוץ מזה אם הצלחנו לבנות ספינת חלל אז בטוח יצליחו להמציא איזה טנק חלל מיוחד...

kanshoof

New member
דרך אגב, לא נראה לי שיכולים לבנות

שער חדש, הם עוד לא יודעים איך.

bendelac

New member
למה דרך אגב?

זה נכון. מלבד בוני המערכת אף אחד לא יודע לבנות שערים. לכן, לא ניתן להגדיל אותו. ולכן, הם מחפשים את השער לכל כוכב שהם מגיעים ונתקעים שם.

ShadowLight

New member
למען האמת...

האורות הלבנים יודעים איך לבנות שער. וגם הטולאנים (לפחות לפני שהם נעלמו לנו). אפשר לבנות סטארגייט, אבל אנחנו עדיין לא הגענו לשם.

גם האסגארד והנוקס כנראה בעלי הידע

הם פשוט לא זקוקים לשערים מסיבות שונות (לאסגארד יש ספינות והנוקס לא מטיילים). כנראה שכל הגזעים המקוריים של המועצה היו בעלי הידע. אגב, יכול להיות שאני טועה אבל ב2010 האשן גם ידעו כבר לבנות שער, לא?

Vul2re

New member
לא נראה לי

האשן העבירו את השער מהפיקוד ל"נמל התעופה" המסויים ההוא. מעניין איפה היה השער הרוסי באותה נקודת זמן של העתיד החלופי..

Vul2re

New member
בפרק בו ג'ונס "מוכיח את עצמו"

סאם מגלה איך הכניסו את השער להר: התקרה נפתחת, ובצורה זאת אפשר להוריד\להעלות אותו במנוף. אני מניח שטכנית, אפשרי לשלוח טנקים דרך השער, אם כי להעלות\להוריד אותם במנוף זה פתרון לא יעיל. עם זאת, כבר ראינו בעבר שימוש בטכנלוגיות צבאיות מתוחכמות - בהשתלטות על מוצב גואולד כלשהו, שני טילים מונחי לייזר נורו דרך השער ופגעו בתותחי העל של חיילי הגואולד ששמרו עליו, מבלי שאלו חשדו בדבר.

למעלה