צרות בעבודה
את לא מפריעה וטוב שאת שופכת קצת את המועקה וכותבת כאן על מה שכואב ומה שמעיק,זו אחת הסיבות שהפורום הזה קיים, רק דעי לך שאת לא היחידה, אצלינו אמנם היחסים בין העובדים טובים מאוד, (לא חוכמה אני המזכירה היחידה בחברה) אבל אני לא פעם בקשר עם מזכירות בחברות אחרות שטון הדיבור שלהן ויחסן אלי בטלפון ממש מגעילים, סתם דוגמא אני כבר מספר ימים מבקשת ממנהלת חשבונות בחברה אחרת איזה שהוא אישור שנתי (ניכוי מס במקור) לכל מי שלא יודעת זה אחוז מסויים שמורידים מהנטו ומעבירים למס הכנסה, בסוף השנה מעבירים את סך כל הניכויים (כי אנחנו מזדכים עליהם במס הכנסה - זה בערך על רגל אחת) בקיצור החשב ביקש שאשיג מהגברת את הטופס התקשרתי השבוע מספר פעמים וביום שני היא צעקה עלי שאני סתם מטרידה אותה וכו'... בקיצור ולעניין החשב לקח את העניינים לידיים היום הוא שוחח איתה ומה מסתבר......... הגברת לא יודעת על מה מדובר (מנהלת חשבונות בחברה גדולה) מסתבר שהגברת אמנם הורידה לנו את המס הזה אבל לא דיווחה על כך לשלטונות המס כלומר לא בצעה את ההעברה בפועל, למי שמתמצא בנהלת חשובנות יודע שבמקרה כזה היא לא יכלה לאזן את הכרטיס, אבל היא בכל זאת איזנה אותו כלומר היא עשתה שם פעולות לא נכונות ושיבשה את הנהלת החשבונות של החברה. החשב שלנו הסביר לה היום במשך 20 דקות בטלפון את הטעות שהיא עשתה ועזר לה להבין שהיא בכלל עשתה טעות. ככה שזה שמתנהגים אליך לא יפה יכול לנבוע ממספר סיבות, האם את משכילה מהן? אולי הן ותיקות אבל לא מלומדות מבחינת השכלה כללית ומרגישות נחותות לידך זה די נפוץ, יכול להיות שהן באמת לחוצות. כמו שהציעו לך תנסי לשוחח אתן פעם כאשר אתם במצב רוח טוב ותאמר להן שיחסן אליך פוגע.