אנשים נמאס לי...

yuli c

New member
אנשים נמאס לי...

מהמקום שאני עובדת בו. התחלתי לעבוד רק לפני כמה שבועות וכל הזמן צועקים עלי ומצפים שאני אדע הכל. גם היום שניסיתי לטפל באיזה עניין חשוב צעקו עלי אחרי זה. זה מעצבן אותי כי אני מאוד משתדלת וכל מה שאני עושה לא מספיק טוב בשבילם. נמאס לי מזה כבר ואני בדיכי...

yuli c

New member
ומה שהכי נורא זה...

שיש איזה שתי עובדות שאמורות לעזור לי והן מתנהגות אלי לא ממש יפה. והיום שתיהן דיברו אלי ממש לא יפה וזה קצת מעליב כי גם ככה קשה לי להסתדר כאן... טוב אני לא אדכא אתכן עם הצרות שלי. יום טוב לכולן!

Giggle Loop

New member
אל תתרגשי יותר מדיי

את משתדלת עד עכשיו ? תמשיכי ... לפעמים מה שנראה לך נורא ואת עושה גרוע - זה לא בהכרח כך גם אם הבוס צועק עליך. יש אנשים שהתרבות ניהול שלהם גרועה ולא יודעים להעיר במידה הנכונה. יכול להיות שהם מאוד מרוצים ממך באופן כללי, אבל בדיוק ברגע זה הם טרודים בהרבה דברים ועל כל דבר הכי קטן שלא זורם כמו שצריך הם מאבדים פרופורציה. תמשיכי את לעשות את המיטב שאת יכולה, תמשיכי להשתדל והכי חשוב תנסי להבין מהביקורת (אף שהיא נאמרת בצורה מגעילה) אם יש בה משהו מן האמת למרות כל השתדלותך - תפנימי ותמשיכי הלאה.

yuli c

New member
תודה...

האמת שאני כבר "סופגת" את זה די הרבה זמן (בדיוק הרגע אחת העובדות ניגשה אלי והעירה לי איזו הערה בצורה מאוד לא יפה). העניין הוא שהיום היה איזה עניין חשוב בטלפון שרציתי לטפל בו וביקשתי עזרה מזאת שעובדת לידי והיא ענתה לי בגסות רוח ואז פתאום קלטתי שמאז שהתחלתי לעבוד אנשים מסויימים חושבים שזה שאני מזכירה אז אין לי רגשות והם מדברים בצורה ממש לא יפה ונותנים לי להרגיש ממש חרא ואני באמת משתדלת רק שכל מה שאני עושה אף פעם לא טוב להם. אבל תודה לך כנראה שאת צודקת ואני לא צריכה לקחת את זה יותר מדי ללב...

yoyo10

New member
../images/Emo24.gif

לדעתי באמת קשה לפעמים שלא לקחת ל
אם באמת עובדים ומשתדלים עבדתי בכמה מקומות שהיחס היה משפיל אז פשוט חיפשתי תוך כדאי מקום אחר שהם צועקות ומשפילות אותך פשוט תמשיכי לעבוד על תצרכי עלהן בחזרה זה רק מגרה אותן להיות יותר מגעילות ממה שהן עכשיו תיהיה חזקה מאחלת לך שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר

אני מציעה שפשוט תשאלי אותם

אם יש סיבה לזה שהיא או הוא מדברים אליך בגסות רוח? כי אם יש אז היית ממש שמחה לדעת מה הסיבה ואם לא אז שידעו שהם פוגעים בך ויש צורה להגיד את הדברים... תגידי את זה בנימוס ובקור רוח ותאמיני לי שלא יהיה מישהו בעולם שירגיש יותר קטן מהם באותו הרגע...זה פשוט ולעניין והם יתביישו באיך שהם התנהגו לעומתך שהתנהגת ברוגע ואצילות רוח. ממש ממליצה לך לנסות...ולכל מי שנתקלת ביחס כזה.

yuli c

New member
תודה יו יו ופרח!

הצלחתן לשפר את מצב רוחי הדיכאוני... :)

תגידי יולי..את במקרה עובדת בטנסור

כאילו בחברה בשם הזה (נדמה לי) בנתניה? כי חברה שלי עבדה שם פעם ואנשים היו מגעילים אליה כמו שאת סיפרת...כאילו בחברה שהיא עבדה בה - זה היה כאילו האנשים הכי מגעילים והכי מתוסכלים התקבצו לעבוד בחברה אחת... בסוף שהיא התפטרה - התברר שממש העריכו אותה שם - חבל שרק בסוף הם הראו לה את זה אחרי שהם התייחסו אליה כ"כ מגעיל וגרמו לה לבכות כ"כ הרבה... מה אני אגיד לך יולי, חבל שלא נולדנו חוצפניות, היה נחסך לנו הרבה כאב לב, אבל ככה זה כשאתה טוב...

yuli c

New member
היי פרח!

לא, אני לא עובדת בטנסור בנתניה, אני עובדת בת"א. וכן, נתקלתי ביותר מדי סיטואציות בחיים שלי שאנשים חושבים שבגלל שאני לא חוצפנית ואני טובת לב, נחמדה ונדיבה (לא רוצה להשמע שחצנית הכל ביחס לאחרים כמובן) אז אפשר "לטפס" עלי ולהתנהג אלי בגסות רוח. היום זאת הפעם הראשונה (ומקווה שגם האחרונה) בעבודה שפשוט גרמו לי לבכות (ונאלצתי ללכת לשירותים כי לא נעים לבכות ליד כולם). אבל זה עבר לי בזכות העידוד הנפלא שלכן! אז שוב תודה מכל ה-

foofoo77

New member
הבעיה עם אנשים בעולמנו היא:

שלצערנו הרב היום כל מי שנותנים לו קצת כוח בידיו מנצל אותו לרעה . זה עצוב וכואב . אבל אין לנו ברירה אלא להתמודד עם זה היות ואין ברירה איפה נעבוד? תהיי חזקה , תעני באותו מטבע למי שצועק עליך ותוכיחי שאת לא פראיירית !!!!

צרות בעבודה

את לא מפריעה וטוב שאת שופכת קצת את המועקה וכותבת כאן על מה שכואב ומה שמעיק,זו אחת הסיבות שהפורום הזה קיים, רק דעי לך שאת לא היחידה, אצלינו אמנם היחסים בין העובדים טובים מאוד, (לא חוכמה אני המזכירה היחידה בחברה) אבל אני לא פעם בקשר עם מזכירות בחברות אחרות שטון הדיבור שלהן ויחסן אלי בטלפון ממש מגעילים, סתם דוגמא אני כבר מספר ימים מבקשת ממנהלת חשבונות בחברה אחרת איזה שהוא אישור שנתי (ניכוי מס במקור) לכל מי שלא יודעת זה אחוז מסויים שמורידים מהנטו ומעבירים למס הכנסה, בסוף השנה מעבירים את סך כל הניכויים (כי אנחנו מזדכים עליהם במס הכנסה - זה בערך על רגל אחת) בקיצור החשב ביקש שאשיג מהגברת את הטופס התקשרתי השבוע מספר פעמים וביום שני היא צעקה עלי שאני סתם מטרידה אותה וכו'... בקיצור ולעניין החשב לקח את העניינים לידיים היום הוא שוחח איתה ומה מסתבר......... הגברת לא יודעת על מה מדובר (מנהלת חשבונות בחברה גדולה) מסתבר שהגברת אמנם הורידה לנו את המס הזה אבל לא דיווחה על כך לשלטונות המס כלומר לא בצעה את ההעברה בפועל, למי שמתמצא בנהלת חשובנות יודע שבמקרה כזה היא לא יכלה לאזן את הכרטיס, אבל היא בכל זאת איזנה אותו כלומר היא עשתה שם פעולות לא נכונות ושיבשה את הנהלת החשבונות של החברה. החשב שלנו הסביר לה היום במשך 20 דקות בטלפון את הטעות שהיא עשתה ועזר לה להבין שהיא בכלל עשתה טעות. ככה שזה שמתנהגים אליך לא יפה יכול לנבוע ממספר סיבות, האם את משכילה מהן? אולי הן ותיקות אבל לא מלומדות מבחינת השכלה כללית ומרגישות נחותות לידך זה די נפוץ, יכול להיות שהן באמת לחוצות. כמו שהציעו לך תנסי לשוחח אתן פעם כאשר אתם במצב רוח טוב ותאמר להן שיחסן אליך פוגע.

גם לי זה קרה...

מייד כשהשתחררתי מהצבא התקבלתי לעבודה במשרד החינוך, והרל"שית שם כל הזמן הייתה צועקת אלי, הייתי מתה להחזיר לה איזה תשובה, אבל ידעתי שאני שם לזמן קצר (החלפתי עובדת בחופשת לידה) ושאני אשתדל להתאפק. בהתחלה "הותיקים" תמיד... איך אני אגדיר את זה במילים פשוטות "תופסים תחת" ומרגישים עליונים אליך, וזה גורם לך להרגיש חסרת בטחון, אני מכירה את זה. אל תוותרי להם, תהיי חזקה!!!

למעלה