אנשים, מרלין מנסון!

Speed_M

New member
אנשים, מרלין מנסון!

אנשים.. אני דיי חדש פה ואני חרשתי את ההודעות פה ומה לעשות.. לא מצאתי הודעה אחת על ההרכב המדהים שעונה לשם מרלין מנסון!!! כל מה שראיתי פה זה או על להקות קלאסיקות או על להקות מסריחות בסגנון מיידן ,בלי לפגוע בלי שיפגע, אז תגידו לי.. או שאתם מה זה סנילים ואתם פשוט שוכחים לרשום או שאתם פריקים מטומטמים , שוב בלי לפגוע, ואתם תקועים בלהקות רוק של פעם עם הקלאסיקות, לא שהם לא טובות או משהו.. יש כמה אפילו שאני אוהב, אבל למה להתקע??? היום יש הרכבי רוק מדהימים!!! כמו המנסון ``הריסה של טינופת`` (גם אני אוהב להרוס שמות) slipknot ובלי לקפח את הניו מאטל שאני אישית מת על זה כמו: rage against the machine, limp bizkit,cypress hill ועוד בסגנון של ראפ משולב עם רוק שזה פשוט שילוב מדהים!!!!! אז אנשים ... לא יהרוג אותכם לתת גם יחס ללהקות הללו!!!!!!

black soul

New member
אין כל רע בשניהם

לדעתי זה עניין של טעם... וכמובן שאין לקפח אף אחד - חס וחלילה! אגב, מרלין מנסון הוא מהחביבים עליי

S.C

New member
אם תבדוק בדפים הקודמים

אני די בטוח שתמצא משהו עליהם , כי ראיתי את השם שלהם לא פעם בפורום

Bodom-child

New member
תסלח לי אבל אתה ממש אידיוט

(כמובן, בלי לפגוע) אתה שופט אנשים תוך שנייה בלי לבדוק אפילו. חוץ מזה להגיד שמיידן מסריחים ולימפ ביצקיט מדהימים זה טמטום מוחלט. יום טוב שיהיה לך טמבל (גם זה בלי לפגוע)

Sham 69

New member
חחחחחחחחחחחח....

אתה ממש הומו ..... איך אתה משווה את לימפ ביזקיט וכל ה FUNK וה New wave metal המזדיין שלך ל``קלאסיקות``? או בכלל .. יש לנו להקות מצויינות בימים האלה.. ובאמת אסור להזניח את החדשות, אבל השמות של הלהקות החדשות שאמרת ממש מסריחות דרך אגב.... אז לך תמות עם לימפ ביזקיט סיפרס היל וכל השילובים המסריחים של הראפ המטומטם שלך אידיוט... אתה קורא לנו פריקים מטומטמים יא חתיכת אפס? לך תחתוך ורידים ותראה לחברים שלך יא אפס

סטיגידיש

א. ``קריידל`` זה עריסה ולא הריסה ב. סליפקנוט הם הלהקה שניהה האהובה עלי ג. סייפרס היל זה לא ניו מטאל.. הם עושים ראפ-מטאל כבר משהו כמו עשר שנים ד. באמת לא צריך להתחיל עם הערות כמו ``מיידן מסריחים``. גם אני לא אוהבת אותם אבל זה לא אומר שאני לא מעריכה אותם ה. עם מנסון יש בעיה, כי בעיקרם הם להקת קונספט שאנשים או יאהבו, או ישנאו או לא יתנו דעתם לעניין. יש להם ייחוד וסגנון שונה, זה נכון, אבל אם אנשים לא בקטע הזה אז יש סיכוי שזה לא יעניין אותם. אבל חוצמזה, באמת נחמד לראות פה מישהו שמתעניין בלהקות קצת יותר עכשוויות. ואם אתה חדש פה, אז לקרוא לאנשים ``פריקים מטומטמים`` וכד` זו לא בדיוק הדרך בה נוהגים כדי להתחבב על אנשים :)

Flash_Gordon

New member
כמה גועל בהודעה אחת!!

שניה אני הולך להקשיב לאיזה אפס אחד שר על איך שהוא יזיין את אימא שלו בשביל קצת פרסום, יא חתיכת דביל. אני פשוט שונא ניו מטאל. זה עושה לי בחילה ובטח שזה עושה שם רע לרוק. למרות שיש שיר אחד של לימפ ביזקיט האלה שאני אוהב, רק הפוזה שלהם עושה רצון להקיא. באמת מה הקטע של הגיטריסט שלהם עם המסיכה המגעילה שלו? בטח הוא מת מחום עם כל החליפת עור שלו. אמן כל הלהקות ניו מטאל האלה ישרפו! נ``ב: אבל זה באמת בלי לפגוע באף אחד. (דביל)

ReD-HoT-GiRL

New member
sham69

טוב שאתה לא עצבני היום... למען האמת די הסכמתי עם מה שאמרת חוץ מהקטע עם ההומו.... מה הבעיות של אנשים פה עם הומואים??? יא גזענים... וחוצמזה מייקל סטייפ הסולן של הלהקה המעולה אר.אי.אם הוא הומו והוא עדיין מוכשר ועושה מוזיקה מעולה ויש לו גם קול מדהים אז תתחילו להרגיע עם כל הגזעניות מה אתם מפגרים?!!?

Sham 69

New member
הומואים...

תראי... אני לא סובל הומואים, אני לא סובל את איך שהם מדברים, את איך שהם נראים, את התנועות שלהם, את מה שהם עושים, את המחשבות שלהם, את הסטיות שלהם, את הזיבולי שכל שלהם, - אני פשוט לא אוהב את זה, וזה לא מזיז לי, כל עוד הם עושים את זה לידי אז אני ארים אבן ואני אחתוך להם את הרכה ביי

shawn

New member
הומואים

לי אין שום בעיה איתם כי הם אנשים נורמלים אז מה אם הם אוהבים את בני מינם זו לא בעיה בהתחשב בזה שיש כאלו שאוהבים כבשים(ע`ע סרטו של וודי אלן). וגם בלי שום קשר, יש גם לא הומואים שמדברים כמו מתרוממים. ומתלבשים כמוהם (שזה לא אומר שהם הומואים). וחוץ מזה הומו זה דומה והומוסקסואל זה משהו אחר אבל חבל מאוד (לדעתי) שיש אנשים עם דעות קדומות כאלו. אמיר.

Yoni16

New member
אין מילים...

לאנשים כמוך באמת שלא מגיעה תגובה, אבל הפעם זה היה יותר מידי. כל התגובות שבעולם לא ישוו לרמת המשכל (האפסית) שלך. איך אתה מעז בכלל להשוות בין להקות קלאסיות שהם בעצם כל ההשפעה על עולם המוזיקה ועולם הרוק כיום מול להקות פוזיונריות שעושות רווחים מMTV וחושבות שלהגיד מילים גסות זה קול? ואיך אתה מעז לקרוא לאנשים פה ``פריקים מטומטים``? מה, אתה ``פריק - קול``? לשמוע מטאל עם ראפ זה ``קול``? לשמוע אנשים ששרים על התאבדויות ו\או זיונים ו\או כמה כסף יש להם זה ``קול``? חבל מאוד שיש אנשים כאלה. מילא לשמוע את הלהקות, אבל לנסות לכפות עלינו לשמוע אותם? חבל על המילים שלי תהנה עם הלהקות ה``טובות`` שלך יום טוב

מותק..תקשיב טוב.

אל תדבר מכזו התגוננות כאילו מישהו מקפח אותך. יש אנשים שפשוט לא אוהבים את המוזיקה הזו, ולא מתוך אטימות, אלא כי זה פשוט לא מדבר אלינו. cradle of filth זה עריסה של טינופת, ולא הריסה, וחבל, אם תשאל אותי. רייג` הם לא ראפ משולב עם רוק,לימפ ביזקיט.. טוב, אני לא אתייחס פרט לעובדה שהם כל כך יומרניים ומלוקקים שבשביל לאהוב אותם צריך ממש לא להבין מה הם אומרים, כי אין להם אמירה. בקשר ללהקות רוק עם קלאסיקות.. תנסה פעם להקשיב להם באמת, דברים לא הופכים סתם לקלאסיקות, חוצמזה... מי אתה שתקבע אם אנחנו מטומטמים או שתגדיר אותנו כפריקים, ובוא לא ניכנס עכשיו להגדרות האלו שהן צורך של אנשים חסרי ביטחון לקטלג הכל בחיים שלהם.. אז בוא לא ניכנס לזה, אבל נסכם את זה בפשטות. אף אחד לא מזניח אותך (``לא יהרוג אתכם וכו..), אל תהיה כל כך הגנתי, צא מהקטע הילדותי של להגדיר אנשים לפי המוזיקה שלהם כי יש אנשים, תתפלא, שמוזיקה היא החיים שלהם, ולא רק הפוזה שלהם, יקירי. מי שאוהב מוזיקה באמת, ונושם אותה לא צריך להגן עליה או להנחיל אותה לעם. זה עובר לרוב האנשים (אם זה מתחיל), בסביבות גיל 14 וכמה יותר מהר שתתבגר מעבר לקטע הזה תבין שבמוזיקה יש הרבה יותר ממה שאתה חושב, או שאולי בשבילך אין, אני לא יודעת. מי אתה שתקבע שלהקה שאתה לא אוהב היא ``מסריחה``?? סלח לי על הבוטות, אבל צא מזה, אינפנטיל! ואל תשכח עוד סימן קריאה בסוף, שמי שפספס את השטויות שלך עם חמישה, יראה.

הייתי כותב יותר...

אבל די סיכמו אתצ זה... חוץ מזה לימפ ביזקיט הם להקה ממוסחרת ומפגרת שתשיר עם כריסטינה מגעילרה בשביל הפרסום!!!! ואני שוב אומר הם שרו עם בריסטינה מגעילרה!!!

Speed_M

New member
הצלחה אמיתית או מה?

אנשים.. אני שמח שמאוד הרגזתי אותכם עם ההודעה שלי וכל התגובות שלי על אנשים... האמת היא שכל מה שכתבתי הייתה במטרת התערבות עם חבר שלי כמה תגובות כל אחד מאיתנו יצליח לאסוף להודעה אחת בלי תגובות לתגובות ותודו שהיה לי אחלה רעיון... האמת היא שאני בכלל שומע פינק פלויד כל החיים שלי ומדי פעם גם מנסון שאותם באמת אני חושב שהם גדולים!!! אז תודה לכולכם שעזרתם לי להרוויח כסף בקלות. למי שלא הבין... ניצחתי!!!!!!

dishate

New member
כןןןןןן בטאחחחח...

אתה לא מצפה שנאמין או משהו... בכל מקרה גם אם אתה דובר אמת אז הייתי אומר שכנראה שיעמם לך יותר מדיי.. ואתה גם חדש בפורום בגלל זה בטח ``פרצת`` בסערה...

RoNa_y

New member
זה לא היה מצחיק

ומה אתה וחבר שלך עד כדי כך משועממים להתערב על הדבר האידיוטי הזה ולהקריץ את ההודעה המפגרת הזאת??!! כמו שאומרים- get a LIFE!!!

למעלה