אנשים מקנדה כנסו!!!!!!!!!!

Danvich

New member
אנשים מקנדה כנסו!!!!!!!!!!

היי קוראים לי דניאל ואני רק היגרתי לקנדה ואני מעוניין להכיר פה אנשים חדשים ולשמוע דברים אז כל מי שמקנדה בקשה תענו לי....

lol lypop

New member
היי

אני מויקטויה, קנדה <ויקטוריה זה בבבריטיש קולומביה,בצד המערבישל קנדה, ליד ונקובר>. קוראים לי רון <אני בת!> , בת 16 . איפ אתה בקנדה? בן כמה? בכל מקרה המסנג'ר שלי הוא [email protected] אם אתה צריך עזרה במשהו. יאללה שיהיה לך אחלה יום! רון

Danvich

New member
זה אני

קוראים לי דני או דניאל איך שתרצי אני מקוובק מונטריאול נראה לי שאת מכירה אני בן 15

Danvich

New member
היי קרן..

קרן אם היית יכולה להביא לי תאמ אס אן שלך או איי סי קיו או משהו היה יכול להיות נחמד

faland

New member
עוד אחד

איליה בן 16 מריצ'מונד היל אונטריו (ליד קנדה)

CosmikDebris

New member
תגידו לי שנייה...

ממתי קנדים זה סוג של כלב? מה זה עדיף קנדים מאוסטרלים? אנחנו מדברים פה על בני אדם.

Enderew

New member
איזה התקפה אוסטרלית?

חיפשתי כאן בנרות אוסטרלים לדבר איתם לפני שאני טס לשם ל 3 חודשים, ומצאתי פעם קודמת רק 2 בערך. הייתה כאן התקפה אוסטרלית בזמן שאני הייתי עסוק בבחינות סוף סמסטר האחרונות בחיי? קיצור, אם יש כאן אוסטרלים (וגם ניו זילנדים לצורך העיניין) שמוכנים לדבר איתי ולייעץ לי לגבי טיול לאוסטרליה, וגם לגבי מעבר לשם אחרי צבא (ללימודי תואר שני) אני ממש אשמח לקבל תגובות והודעות אישיות :)

orrki

New member
זה שאתם החלטתם לגור ב BC

לא אומר שאנחנו רחוקים אחד מהשני רובנו די קרובים אחד לשני.... זה רק אתם שם בפורבנציה הגשומה....

faland

New member
פאק

התכוונתי לומר ליד טורונטו לא ליד קנדה...

למעלה