אנשים ! מצב חירום ! (-:

חולוני

New member
אנשים ! מצב חירום ! (-:

אני מתבייש ! חייבים מהפכה בסגל חולון ! לא מספיק להעיף רק את איבאנוביץ ! גם את סאנדרס וראפין חייבים להעיף ! לא איכפת לי בכלל מהרקורד של ראפין ... אם הוא לא טוב בחולון אז הוא לא טוב בככל.. למי איכפת שהוא היה טוב לפני 4 שנים ?! סאנדרס נמוך מדי בשביל סנטר והוא לא יכול להתמודד עם גבוהים ממנו וגם לא לוקח ריבאונד... רק את וילסון צריך להשאיר ! הוא השחקן היחיד שמציג יכולת סבירה... ( עדיין לא טובה מאוד ) רק אם חולון תביא עוד 3 זרים תותחים במקום איבאנוביץ , ראפין וסאנדרס היא תוכל להתמודד על העליה לליגת העל ! בלי החלפה מיידית של 3 הזרים חוץ מוילסון אין על מה בכלל לדבר.. יאלה מנור לעבודה ! תתחיל לחפש זרים !

rankin

New member
אם חייבים להחליף שלושה שחקנים

זה אומר יותר מחצי הרכב.במילים אחרות הפועל חולון יכולה לראות עצמה כמועמדת לגיטימית ללאומית ב`?

תגובה

לא נראה שחולון תצליח להביא שחקנים מחליפים ברמה ובזמן, ולכן כנראה שהיא תפתח את הליגה בהרכב הנוכחי או אפילו בלי זרים כמעט בכלל, מה שאומר שהיא בהחלט מועמדת ללאומית ב`.

חולוני

New member
במצב הנוכחי : הישארות בליגה תתקבל בשמחה

אני מקווה שאחרי שהמצב הביטחוני קצת יירגע חולון תוכל להביא 3 שחקנים ברמה גבוהה שיעשו את העבודה על הצד הטוב ביותר ועם עוד 3 זרים טובים + וילסון תהיה בחולון קבוצה.

משה_עדש

New member
אני שמח ש

באה קבוצה מלאוית ב` והחזירה את אוהדי חולון ואת לוצקי לפרופורציה!

למעלה