אנשים מעצבנים

אנשים מעצבנים

כל האנשים סביבי רואים אותי מדי פעם אוכלת משהו מתוק פה שוקו חם שם, וכולם אומרים לי לא לעשות את זה, ואני מבינה שזה רק מאהבה ודאגה, אבל הם לא מבינים, שלכל דבר שאני אוכלת אני מזריקה את הכמות הנכונה, לדוג', אם אני שותה שוקו חם בבית קפה, אני אזריק לי ככה 7 יחידות ולא יקרה כלום...זה ממש מחרפן אותי, כי חולי סכרת כן יכולים לאכול הכל רק במינון הנכון, אז מה נסגר???

mickey15

New member
מה פתאום...

זה לא קשור...כי אם היא מזריקה במינון הנכון ותוצאות הבדיקות שלה יוצאות בנורמה או משהו כזה אז אין סיבה שזה ישפיע בעוד 15 שנה... רק אם באמת התוצאות שלה יוצאות ממש גרועות אז יש מצב... וחוץ מזה גם לי זה קורה...תמיד...ולא רק בדברים עם סוכר אלא בדברים ללא סוכר...תמיד שאני בבית ושותה נס (עם סוכרזית כמובן) אז חברות שואלות אותי אם זה באמת בסדר בשבילי...או שאני אוכלת מהעוגיות דיאט שאמא קונה לי אז זה חוזר על עצמו...אני כבר התרגלתי לזה וכן אנשים שואלים רק מתוך דאגה...:)

אנשים תמיד חושבים שהם מבינים יותר

אני זוכרת שבצבא היה לי מפקד שהיה אלרגי למוצרי חלב אבל חיסל עוגות גבינה בלי חשבון ועוד העז להעיר לי על מה שאני אוכלת. כל עוד את מאוזנת ומזריקה כמויות מספיקות תאכלי מה שאת רוצה ותהני. זה חלק מן השיקול שלי למה לא לספר לכל אחד. לא אוהבת שמתערבים לי בחיים
.

shula30

New member
בהחלט מעצבן

אחד הדברים הכי מעצבנים זה ההערות של הסביבה. במיוחד מאז שאני עם המשאבה ומרשה לעצמי קצת יותר כי אין בעיה "לכסות" על זה. הרבה פעמים דוקא במוצרי ה"דיאט" ו"ללא סוכר" למיניהם יש הרבה יותר פחמימות.... מרגיז שאנשים שלא יודעים גורמים לך להרגיש לא נעים לאכול..

דואגת1

New member
מעצבן

מעצבן העדר החינוך, הדרכה תודעה ומה לא... חבל שאין מקבלים הדרכה בגיל צעיר לשים לב למה שאוכלים. חבל שהבורות חוגגת והיצרנים והסוחרים מנצלים זאת. מוצר דיאטטי יקר, בלי הצדקה, מה ההבדל בינו ובין מוצר אחר? לעתים דוקא הדיאטטי יש בו יותר פחמימות.

למעלה