אנשים! מישהו יודע

AnOracle

New member
אנשים! מישהו יודע

על מין של חתול שנראה כולו לבן חוץ מאוזניים וזנב ג'ינג'יים? נולד אצלנו חתול כזה-אף פעם לא ראיתי דבר כזה!!! מתה לדעת איזה מין או תת מין זה

papapadu

New member
זה מין פז מאוד נדיר!

סתם, זה באמת מין פ"ז, חתול פח זבל, או אם תרצה חתול רחוב, יש מלא מלא גוונים וצורות של צבעים...

AnOracle

New member
אז יש לו אמא משהו משהו

החתולה הצליחה להמליט הימלאיה מזוייף רד פויינט מזוייף בריטי מזוייף ולבן לא חרש... הצליחה בהמלטה היחידה שאותה נאפשר... יפה לה

השמנמן שלי גם כזה

אזניים וזנב ג'ינג'יים, וגם סוג של מעוין ג'ינג'י בהיר בהיר על הפרצוף. אימצנו אותו מהרחוב אחרי שכנראה ננטש, לכן אני לא יכולה להיות בטוחה, אבל כל מומחי הפורום אומרים שנפל בחלקי חתול יפהפה ויוצא דופן ומעורב לחלוטין (אולי אמא או אבא היו פרסיים). "נולד אצלנו"- האמא חתולת רחוב, או שמצאתם אותו ברחוב או...? תכלס', הכי כיפיים אלה מהרחוב.

AnOracle

New member
מדהים

החתול מהמם ביופיו הגור נולד לחתולת רחוב לבנה..לא ראיתי בסביבה שום זכר שנראה אפילו דומה לזה! והוא לאימוץ אם בא לכם עוד חתול נדיר כזה

יוקה

New member
את משוכנעת שהמקסימון הלבן זכר?

או שזה רק סגנון הדיבור, סוג של "אפלייה" בשפת הדיבור... כי אם הוא נקבה - יתכן שאוכל למצוא לו בית.

AnOracle

New member
זה זכר

ונמצא לו בית היום... הוא נמסר לאיש מקסים עם גינה ענקית (2 דונם)

AnOracle

New member
תודה תודה

רק לא יודעת מה לעשות עם האמא.. מחפשת את הגורים שלה בכל הגינה שלנו... והתחילה להעביר את הגורים למקום אחר..הם כל הזמן חוזרים והיא מחזירה..

יוקה

New member
Turkish Van

אם לענות ישירות לשאלתך - קיים גזע חתולים כזה, קרוב משפחה של האנגורה הטורקית והוא נקרא ואן טורקי (חפש תמונות בגוגל). חתולים הנמנים עם הגזע הזה ידועים בתור אוהבי מים ושחיינים לא רעים. אלא מה? עם כל התערובות למיניהן בשושלות החתולים הלא גזעיים, כלומר ה"אמיתיים" שלא נעשו בהם הכלאות ע"י אדם, אחת לכמה דורות צצים להם פתאום גורים שנראים גזעיים לכל דבר.הגנים צרובים כנראה ב-דנ"א וכך קורה שלאמא שחרחורת ואבא ג'ינג'י, דיירי חוצות, לפתע "חובקים" 3-4 חתלתולים קטנים ושונים לגמרי אחד מהשני וגם מההורים, כשביניהם פתאום חתול דומה לסיאמי או לחתול יערות נורווגי וכן הלאה וכן הלאה. אני מעלה 2 תמונות מייצגות של ואן טורקי.

למעלה