אנשים! מזה משמש?

אנשים! מזה משמש?

1. מזה משמש רשרש קשקש וכל אלה? מה התפקידים שלהם? מי מפקד על מי? פשוט יש את הבחירות האלה ואני רוצה לדעת על מה אני בוחר 2. כשבאתי למז"ח אז מישהי(אני חושב בלונדינית אני לא בטוח) היתנפלה עלי ואמרה שלי שאני קטן ואני צריך אישור ובלה בלה בלה והמדריכה שלי הסבירה לי שכל אחד יכול לבוא רק שיהיו הצבעות אני לא יצביע ואני כבר מבולבל אז אני יכול לבוא למז"ח או לא?

הממממ......

כל אחד יכול להגיע לפגישות מזכירות, ההצבעות הן לפי נציג אחד מכל קבוצה, אני משער שכבר היה נציג לקבוצה שלך ולכן לא נתנו לך להצביע. מפתח ראשי תיבות קטן של התנועה: ש"ש - שנת שירות´ניק, מישהו אשר בחר לדחות את השירות הצבאי בשנה ולעשות שנת שירות בנוער מרצ, בה חוץ מהדרכה ומילוי תפקידים שונים ומשונים בקרב הנוער יש לו גם פרוייקט התנדבות כזה או אחר. מלש"ש - מועמד לשנת שירות, שמינסטים אשר מעוניינים לעשות ש"ש. איכ"ס - איכות סביבה זב"ח - זכויות בעלי חיים נמר"צ - נוער מרצ יו"ר - יושב ראש סיו"ר - סגן יושב ראש ח"מ - חבר מז"א מז"א - מזכירות ארצית מז"ח - המזכירות החדשה ישנ"ס - ישיבה סניפית הנהל"צ - הנהלה צעירה רש"ש - רב ש"ש, ש"ש לשעבר, שעושה פרוייקט המשך בנוער מרצ. הממממ....... זה כל ראשי התיבות שעלו לי בראש וקשורים בנוער מרצ, לגבי הסבר על התפקידים השונים...... הממממ......אני אוסיף את זה אח"כ??? סתם אין לי כח עכשיו, סורי.

עוד ר"ת (ראשי תיבות)

מלש"ש - מועמד לשנת שירות - שמיניסטים שעוברים תוכנית הכשרה מיוחדת כדי שיוכלו להיות ש"ש בשנה הבאה. מדצי"ם - מדריכים צעירים. חוץ מזה זה שאתה מתחת לגיל 16 בסכ"ה מונע ממך להתפקד למפלגת מרצ. למיטב זכרוני הסברתי לך את זה גם במז"א אבל אם אתה רוצה הסבר מדויק יותר תגיד לי ואני ארשום לך.

היי לך ליהי

יש לך אחלה שם ואת הבלונדינית ההיא שהסבירה לי?(סליחה שככה אני מזהה אותך כי אני לא מכיר עדיין אנשים אני זוכר את המרTה וגם זה לא אצל כולם וזה היה מז"ח לא?

קודם כל תודה

חוץ מזה ען אני הבלונדינית הזאת, ולא התנפלתי עליך (אל תעליב). אל תדאג תוך כמה זמן תכיר את כולם ואת כל המושגים. עוד שאלות?

למעלה