אנשים!!!!!!! מזה זה???????

morning star123

New member
אנשים!!!!!!! מזה זה???????

מה שמעתי הולכים לדחות/לבטל את קורס המדצ"ים שאמור להתקיים באוגוסט??!? זה נכון???!???!???!???!???!???!???!???

Nadleron

New member
על דחייה או ביטול לא שמעתי, אם כי

שמעתי על הזזה של הסמינר. הסמינר שהיה אמור להערך בנורדיה הועבר למעין חרוד. נקווה שז יהיה מקום נחמד כמו שהיה שנה שעברה בברור חיל.... יניב

hug11

New member
על מה אתה מדבר???

קורס מד"צים של הנוע"ל היה כבר ב-22 ביוני והוא נמשך עד ה-3 ביולי, 12 ימים... אין מחזור שני או משהו כזה באוגוסט עפ"י מה שידוע לי ואף פעם לא היה. יש את הקורס המזורז שהוא בתחילת השנה... בערך סוכות! אלעד מקן רחובות - הנוע"ל ! עוד סיבה טובה להיות חלק מקן רחובות !

NINJA SHINOBI

New member
אהההההמ!

ככה!! שבוע לפני הקורס של ה-12 יום, באו אליי ואמרו לי שלא ממש כדאי לי לצאת לקורס של ה-12, ושיותר מומלץ לי לצאת לקורס המזורז שהיה אמור להיות (או יהיה?) באוגוסט~!~~! זה מה שאמרו לי.....

morning star123

New member
אופס.... כתבתי בטעות עם ניק של אחי.

זה שכתב מעליי (NINJA SHINOBI) היה אני.... בטעות נכנסתי עם הניק של אחי.... אז בקיצור: ככה!! שבוע לפני הקורס של ה-12 יום, באו אליי ואמרו לי שלא ממש כדאי לי לצאת לקורס של ה-12, ושיותר מומלץ לי לצאת לקורס המזורז שהיה אמור להיות (או יהיה?) באוגוסט~!~~! זה מה שאמרו לי.....

adipo

New member
באסה לך! המד"צים השלם הוא הקורס

הכי טוב ומי שאמר לך שלא- טעה טעות חמורה!!! לא נורא...

hug11

New member
טטטטטטטטעוווווווותתתתתתתתתת!!!!

יעש כמה סיבות למה לא! א. כי יש סגן בקורס הרגיל... ב. הוא יותר ארוך ויותר אטגרי וכיף! ג. פוגשים יותר אנשים ומכירים הרבה יותר! ד. האוכל הרבה יותר טעים! ה. אם לא תהיה ברגיל כל החבר´ה יבואו אחרי זסה ויעשו מוראלים או ידברו על זה... ואת/ה תסתכל עליהם ותקנא או תתבאס שלא יצאת!!! ישנן עוד אלף סיבות למה כדי לצאת יותר לרגיל מאשר למקוצר... אני מוכן לשבת איתך לכוס קפה ולדבר רק על זה... מקווה שהבהרתי ארת עצמי ביינתים... אלעד מקן רחובות. ! עוד סיבה טובה להיות חלק מקן רחובות !

למעלה