אנשים , מה קורה ?

אנשים , מה קורה ?

לא הייתי פה הרבה זמן.. מה קורה ? הכל טוב ? רציתיי לומר שיהיה לכם אחלה יום ... ובוקר טוב .. אוהבת הכי בעולם

סתם תשובה לכולם....

לאפרסקסית ... קוראים לי אודליה , אך בחרתי בשם ליאתושקה .. כי אני אוהבת אותו ... ולמנהל ... אני אכתוב פה את השירים שלי כאן .. אך אתם לא משדרים לי שאתם רוצים משהו שאהיה בפורום שלכם ... אותו דבר לבהיבו ואונקיס... ביי

מי לא רוצה ../images/Emo35.gif

בטח שרוצים
את רוצה הודעה רישמית על זה

בהביבו

New member
לא הבנתי אבל אם כן הבנתי

אז ברור שאני רוצה שתיהי בפורום!!! ולגביי השאלה..סתם צחקתי....!!!!! אני מאד שמח שאת כאן!!!
נ.ב. השם שלי "כינוי"זה :בהביבו!!! להקפיד!!! חח בייי..

כעת , אני משיבה תגובה .. לכולם ..

אפרסקסית, קוראים לי אודליה , אך אני אוהבת את השם ליאת. onyx:הבטחתי , נכון .. אך אתם לא משדרים לי שאתם רוצים משהו שאני אכתוב ... לבהביבו: אם משעמם לך ... אז תמצא לך תעסוקה ...:) פרנק בפרקר:אם כדאי לגדל חסה בשטחים .... אני בטוחה שגם אתה משועמם רצח .. ואני חושבת שאתה צריך לגדל איזשהוא יער באיזשהוא מקום.......................... ביייייי

ללגדל חסה בשטחים

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ותיראי מה רשמתי לך הודעה למעלה

אבל היא אמרה את זה לי....../images/Emo60.gif

דווקא אני חשבתי שאסור לגדל חסה בשטחים כי זה לא טוב לזווית הקובנציולנית (סתם מילה שהמצאתי עכשיו) ואז החסה לא תצא ירוקה

אפר0ק0ית

New member
לא, אני יענה לך:

זה לא נכון שזה נכון כי זה לא מה שהיא חושבת כי הוא אמר שזה לא נכון שהיא אמרה שזה כן נכון שסבא של דוד של אמא של החתן שלה אמר שזה נכון ובעצם זה לא נכון. מסקנה: לא...........לא נראה לי שזה נכון......

ת´אמת???../images/Emo60.gif

לא שאלתי אותך שאלתי את את זאות שעונה לכול השאלות.... אבל אם כבר את עונה אז....את טועה !!!!!

O n y X

New member
למה..

את אומרת שאנחנו משדרים שאנחנו לא רוצים שתכתבי
אנחנו כן רוצים!!! (גם לי יש משהו כתבתי אבל זה לא שיר....) סתאאאאם, אל תתיחסו הרגע חזרתי ממפגש המשלחת ואני מאוכזבת.....

למעלה