אנשים, מה קורה פה?!

mgirl

New member
אנשים, מה קורה פה?!

הפורום מת! וחוצמיזה, מה זה פורום אי.אר בלי פנפיקים! אני אישית ניסיתי לכתוב פיק אבל יצא לי כל כך מחריד שמחקתי אותו instently! אולי אתם יכולים?! תנסו, באמת! רק, כמה טיפים: 1. בלי השתפכויות! אי.אר היא לא דוסון קריק ואף לא גילמור גירלז (לא שיש לי משהו נגד גילמור גירלז!)- לא משתפכים באי.אר! 2. אל תגזימו עם הרומנים! לא לחבר את קרטר ואבי, או אבי ולוקה, או קרטר וסוזן, על ההתחלה של הפיק! תעשו מתח! וגם כשזה קורה- אל תתחילו לעשות בלאגן! תמיד היו דיונים שנונים בין אבי לקרטר, או סוזן לקרטר, ומצד שני, תמיד היו ריבים בין אבי ללוקה, אז אל תנסו לשנות את זה! לא להתחיל לגרום לאבי, או לכל דמות אחרת, להתרגש, לבכות, או לעשות בלאגן etc. יותר משדרוש! 3. ופה אני רצינית. באמת רצינית. אתם לא, ואני מתכוונת לא, עושים את זה משעמם. אם בתחילת הפיק שלכם אבי וקרטר מתנשקים, ואז, בלי בעיה, הופכים לזוג המושלם והחלומי של כולנו, נישאים, ויש להם ילד קטן ומושלם וחיים יפים ומושלמים, מובטח לכם שתוך חמש דקות פלוס מינוס, הפיק שלכם נסגר, ולא נפתח שוב לעולם. אל תעשו בלאגנים. אל תהפכו את זה לאופרת סבון וגם לא לסיטקום. אל תגרמו לדמות לצאת עם 5 אנשים בבת אחת, אבל גם אל תגרמו להם לאהוב אחד את השני ללא מכשולים ובלי בעיות לתמיד. אל תהפכו דמות לslut, אבל גם לא יותר מדי conservative! (מצטערת על המונחים באנגלית, פשוט אני לא מוצאת מילים מתאימות בעברית...) בקיצור, לא להגזים יותר מדי, אבל גם לא פחות מדי! בהצלחה לכולם! -LV- מיכלי

המממ

New member
מיכלי, כמה הערות...

בוקר טוב! קודם כל, פורומנו לא מת. הוא חי חיים שקטים ושלווים ולשמחתינו הוא לא מוצף. אפשר לקרוא הודעות ולענות עליהן בלי שכל הזמן הן מדרדרות למטה. דבר שני, בשביל פאנפיקים יש פורום פאנפיקים, אם אינני טועה. תודה על העצות בעניין הזה, אבל לדעתי צריך להשתמש בעצותייך בפורום המתאים. מי שכתב פאנפיק יוצא מגדר הרגיל, ורוצה לחלוק עמנו, יכול לצרף קישור, ואנו נקפוץ בשמחה לפורום המתאים ונגיב שם. זו ההצעה שלי, חברי פורומנו מוזמנים להגיב על זה! לגבי המילים באנגלית שהשחלת במהלך הודעתך... לרב המילים הלועזיות יש מקבילות בעברית. תשאלי את האקדמיה ללשון. instently- מיידית. etc- וכו´. slut- אההה... הסבר במילים יפות... "בא לי לצעוק אני פריחה!" conservative- שמרני. חוצמיזה, זהו. יומטוב ושקט שיהיה לנו!

mya 6

New member
יש לי כמה דברים להגיד:

1.מה זה פיק...? 2. אולי את מייחלת שקרטר ואבי יהיו ביחד.. אבל אל תדברי בשם כולם או.קי? אני מייחלת ליום בו לוקה ואבי יעמדו מתחת לחופה ויגידו "איי דו". ואבי תהפוך להיות "אבי לוקהארט קובץ´"!! אמן!! הו, ימים טובים!! כי מה לעשות לא כולם אוהבים את קרטר.. הוא לא כול כך מושלם יו נואו.. וחוץ מיזה.. למה אתם כול כך שונאים את לוקה.. במה הוא חטא ובמה הוא פשע?!. מה הוא בסך הכול רצה?! להיות רופא?! ולחיות עם דניאלה אישתו,יאסנה ומרקו,הילדים שלו..באמת סליחה מצידו שללב שלו יש דרכים משלו.. שכחתם איך הוא טיפל בבשופ סטיורט?!.האיש פשוט רגיש, חמוד, וטוב.. לי עושה טוב לראות אותו על המסך.. ולסיכום:זה ממש לא נעים שאתם יורדים על מישהו אהוב.. תיקראו לי רגשנית ובכיינית.. אבל זה מה שאני חושבת..

mgirl

New member
יש לי גם כמה דברים להגיד:

1. פיק זה כמו.. נו, תסריט כזה שאת כותבת לסדרה... 2. אני רק נתתי דוגמא- כי אני קארבית גאה בהחלט.. מותר לשנות את השמות והכל..

שלמונזה

New member
הסבר קטן

מה שהיא התכוונה זה כמובן ל- FAN FICTION, זה פופלרי בכל הפורומים בארה"ב שמעריצים רושמים סיפורים של הסדרה לפי איך שהם רוצים שיהיה וככה כל אחד יכול לשים את מי שהוא רוצה עם מי שהוא רוצה. אני למשל הייתי מחזירה את אנה לפרק אחד יהיה בינהם סטוץ וקרטר לא ירצה אף אחד אחרת אח"כ.... בכל אופן דווקא אחלה רעיון, וזה יכול לצאת נחמד אם יהיה שיתוף פעולה.

אני חושבת זה רעיון טוב!

אבל אני ממש גרועה בזה... אני מבטיחה לנסות ברגע שאני אעבור את הבגרות בהיסטוריה שיש לי ביום ראשון... איזה פחד!!! אז כולם מוזמנים לכתוב סיפורים על מה שהם היו רוצים לראות בסדרה. קרי מתה? אין בעיה... קרטר ואבי ביחד? רק שנייה... ב-ה-צ-ל-ח-ה! והפורום באמת קצת שקט מדי... צריך להפיח בו חיים!

נטע200

New member
למעיין 6 (או משהו כזה)

בכיתי, התרגשתי ונפעמתי בזמן שקראתי את מכתבך..... אנחנו לובי גאות! (למרות שכל הפורום הזה קארבי משהו....) ורק שתדעי לך שלפי טבלת היאוש המעודכנת שלי נשארו רק עוד 26 ימים עד היום בו תצעדי לביתי ושם נצרח בקולי קולות: I VILL KILL YOU!!! וכן, גם אני מיעוט נרדף בפורום הזה שחולה על לוקה ועל השחקן שמגלם אותו הלא הוא גוראן ויסנג´יק (מבוטא וישניץ´- מעיין בפעם ה-1000) וכן גם אני מחכה לרגע (אם, וכאשר, וזה לא נראה לעין בזמן הקרוב/הרחוק) שלוקה ואבי יחזרו זו לזרועות זה. בינתיים נותר לי רק להתרפק על הפרקים של יום שבת בהם לוקה ואבי עוד היו זוג..... ועוד משהו פיצי, לך מעיין- תסתכלי לימינך ותגידי לי מה דעתך על התמונה הזאת (רציתי לתלות אותה במקום את דובון)

אני מאד אוהבת את לוקה!

פשוט אני יותר אוהבת את קרטר... במיוחד מאז יום שלישי האחרון. הוא היה כזה חמוד!

mya 6

New member
אשכיסט!!!!

(בדיחה כול כך פרטית, משהו!!!!) פשוט ענקי...מאפרה קטנה שלי...ואני גם מחכה לקוצר נשימה לקטע עם הכובע ההפוך ולרגע שהוא יהפוך להיות אפרו-אמריקאי אימתי!! עם סבא שלו נתן לו את הסוכריות האלא.. אז גם הוא יהפוך להיות מישהו מיוחד!. אמן,סיסטר! יוצא רומנו הקירח מהמחוזי, לאלתר!

~*~gaL

New member
פאנפיקים זה רעיון נהדר!

בברכה תפרסמו פה פאנפיקים. אני לא אומרת שיהיה לי כוח לקרוא את כולם, אולי בחופש, אבל בכל זאת - זה רעיון נהדר. גם אני כותבת פאנפיקים כשיש לי זמן. ואל תגידו שהפורום מת! הוא לא כזה! ובכלל, זה סתם מביא מזל רע. הוא קצת איטי? אז תגיבו על כל הודעה שאתם רואים. תביעו את הדעות שלכם על הדעות של האחרים.

למעלה